Tak a uz toho mam prave dost.
(asi) zitra tam dam to, ze prilis caste resendy budou automaticky odlogovavat. Koho nachytam ze jede s prehnane malou pauzou nebo dokonce bez pauzy, pripadne ze mu script nehlida save a hezky tam nabufferuje 50 requestu, tak si proste pujde pobrucet na nejaky ten tyden do bananove republiku. Dejme tomu ze bych primhouril oko v dobe kdy to nelaguje, ale takhle ne.
----- vyjadreni pod carou je nazor nastvaneho Balta psany v afektu, nemusi se nutne shodovat ve vsem s nazorem GM teamu ani s jeho vlastnim nazorem nekdy jindy

---------
Je mi uplne ukradene, co mate za klienta, jake tam mate externi programy, kde jste vzali scripty a makra apod. Do okamziku nez mi tim zacnete lagovat server nebo delat jakykoli bug nebo jine herni zvyhodneni, je mi to uplne sumafuk a prome zame si misto klienta pouzijde treba mozillu, makra programujte v jazyku Karel a vsechno si promitejte 3D holoprojektorem ze Startreku a muze za vas klidne hrat vas pes jestli zvladne odpoved na kontroly maker, vas problem.
Ale v okamziku, kdy to zacne delat jakykoli bordel na serveru, jste to
vy a jen vy kdo za to bude odpovedny.
Absolutne me nezajima, kde jste vzali chybny script co laguje server, jestli jste tu chybu udelali vy, nahral vam to tam "kamarad" nebo to mate od znameho bugera. Jestli si ho neumite napsat sami, reknete nekomu duveryhodnemu a schopnemu kdo to umi. Jestli nikoho schopneho neznate, tak proste scripty nepouzivejte. Jestli neumite nastavit a pouzivat korektne nejaky externi program, tak ho proste nepouzivejte.
Pro me to znamena jedine: Dela to bordel na serveru -> ban IP.
Grrr!!!!!! Jako by nestacilo ze je podelanej OS pod spherou.
Radsi jdu spat, protoze kdybych ted mel zkoumat podrobnejs log z te doby kdy to zase lagovalo, asi by byla plna basa...
Doufam ze ti, kterych se to tyka (hmm, ti to tu stejne nectou tak je to jedno) si to vezmou k srdci.