Napadlo me udelat Quest v Praze. Bez PC, bez netu, jen tak projizdet Prahu a plnit ukoly spojene s UO. Po vyhlaseni vysledku by prvni tri ziskali treba Black mustanga...
Pokud s takovou myslenkou souhlasite, hlasujte Ano a zkusime to nejak vymyslet . Taky muze byt soutez o nejlepsi rare UO kostym v RL .
Něco podobného jsme měli, ale byl tam seznam hospod. Člověk je musel co nejrychleji najít, dát si jedno pivo, z každé donést účet a razítko. Kde byli větší stanoviště plnili si i úkoly jako někoho cizího ukecat na společnou fotku atd.
Do toho bych šel Pawe
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
bych dal ukol jako lister...jak se lister dostal na cervenyho trpaslika?
kpupil monopoly s nazvama ulic a kdo prosel cely pole,vyhral....
pro ty mene zdatne: lister nevyhral :p
edit: pro ty mene zdatnejsi: nikdo nevyhral
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Pawere a nebo taky Metro-beer. Můj favorit je žlutá trasa ale na to ještě nemam. Hra spočívá vtom dostat se na jednu konečnou a jet směrem na druhou stranu. Stim že co stanice to velký pivo.....lidi postupně odpadávaj a nakonec už jen zůstane "Last man standing".
Bejkal píše:Pawere a nebo taky Metro-beer. Můj favorit je žlutá trasa ale na to ještě nemam. Hra spočívá vtom dostat se na jednu konečnou a jet směrem na druhou stranu. Stim že co stanice to velký pivo.....lidi postupně odpadávaj a nakonec už jen zůstane "Last man standing".
Tuhle hru zrovna navrhoval kámoš minulý víkend v sobotu, taky chtěl začínat na zeleným, bo má jen 13 stanic na to skill už máme Žlutý má asi 25 nebo kolik, to bychom museli ještě potrénit...
Deacon Frost píše:Něco podobného jsme měli, ale byl tam seznam hospod. Člověk je musel co nejrychleji najít, dát si jedno pivo, z každé donést účet a razítko. Kde byli větší stanoviště plnili si i úkoly jako někoho cizího ukecat na společnou fotku atd.
Do toho bych šel Pawe
No nevim, jak ho znam, tak tohle zni jako vyzva... A to on rad :p.
Za spravnou cenu bych do toho klidne sel taky. Ale muselo by to bejt neco, co by mi vynahradilo nejmin 2denni nevolnost :). Mozna, ze by se to dalo dat..