Registrace
Registrace
Mohu se zeptat kdy priblizne se spusti registrace ? Je tam uz nekolik tynu napsano "do pondeli". Kdyby tam bylo cokoliv jineho, necham to byt, ale jelikoz uz na to cekame par tydnu, zkusim se zeptat.
Re: Registrace
Jaké registrace? Jestli myslíš do hry, tak ty fungují normálně a vyřizují se průběžně. Pokud ti registrace nebyla vyřízena, nejspíš jsi něco uvedl špatně nebo tu nejsi vítánDarlok píše:Mohu se zeptat kdy priblizne se spusti registrace ? Je tam uz nekolik tynu napsano "do pondeli". Kdyby tam bylo cokoliv jineho, necham to byt, ale jelikoz uz na to cekame par tydnu, zkusim se zeptat.

- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Tak by pak nebylo na skodu odmazat z webu tyto dva odstavce:Sofia píše:Jaké registrace? Jestli myslíš do hry, tak ty fungují normálně a vyřizují se průběžně. Pokud ti registrace nebyla vyřízena, nejspíš jsi něco uvedl špatně nebo tu nejsi vítánDarlok píše:Mohu se zeptat kdy priblizne se spusti registrace ? Je tam uz nekolik tynu napsano "do pondeli". Kdyby tam bylo cokoliv jineho, necham to byt, ale jelikoz uz na to cekame par tydnu, zkusim se zeptat.
"Pozor! Registrace je docasne nefunkcni!
Duvodem je stehovani hostingu, vse by melo funngovat nejpozdeji v pondeli.
Dekujeme za pochopeni "

Tak v tom případě se omlouvám, zmátla mě ta věta co psal Wilson dole.Sofia píše:Jaké registrace? Jestli myslíš do hry, tak ty fungují normálně a vyřizují se průběžně. Pokud ti registrace nebyla vyřízena, nejspíš jsi něco uvedl špatně nebo tu nejsi vítánDarlok píše:Mohu se zeptat kdy priblizne se spusti registrace ? Je tam uz nekolik tynu napsano "do pondeli". Kdyby tam bylo cokoliv jineho, necham to byt, ale jelikoz uz na to cekame par tydnu, zkusim se zeptat.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Krasny den, nechtelo se mi zakladat novy topik, ale zajimalo by me, jestli jsou registrace acc v provozu.
Proc se ptam? No pozadal jsem si o Acc pred tak 3mimozna i 4mi (jiste nevim, asi spis ty 3 ale stejnak...) tydny a stale registrace neprisla.
Rekl jsem si jestli treba nebyl nakej vypadek u me a neodeslalo se to tak sem vyplnil znovu, ale pise to ze jsem v poradiku a cekam na vyrizeni. Je to dobre nebo rozbity?
Predem diky.
Proc se ptam? No pozadal jsem si o Acc pred tak 3mimozna i 4mi (jiste nevim, asi spis ty 3 ale stejnak...) tydny a stale registrace neprisla.
Rekl jsem si jestli treba nebyl nakej vypadek u me a neodeslalo se to tak sem vyplnil znovu, ale pise to ze jsem v poradiku a cekam na vyrizeni. Je to dobre nebo rozbity?
Predem diky.
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Já na svůj acc také čekal dlouho, myslím že je to vpořádku.Lucky píše:Krasny den, nechtelo se mi zakladat novy topik, ale zajimalo by me, jestli jsou registrace acc v provozu.
Predem diky.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Zdravim DP,
takisto by som rad vedel, kedy sa dostanem na radu pri vybavovani ziadosti o registraciu. Len zo zvedavosti. Urcite to nie je tym, ze by som bol netrpezlivy! Ved uz cakam od vcera vecera. (
)
Ako dlho to priblizne trva? Chcem si s bratom skusit zahrat po par rokoch a neradi by sme prisli o to vzrusenie z comebacku kvoli dlhemu cakaniu na acc. Hlavne by som rad vedel, ci to skutocne trva zopar hodin, ako pisete na strankach alebo ci som nieco nezadal nespravne pri vyplnovani (napriklad uz pouzivany nazov accountu. je to EDITED mimochodom). Lebo po vyplneni sa mi nezobrazila ziadna chybova sprava, tak typujem, ze vsetko je zadane v poriadku a teda registracia len trva o nieco dlhsie.
Diky za plnohodnotne odpovede
takisto by som rad vedel, kedy sa dostanem na radu pri vybavovani ziadosti o registraciu. Len zo zvedavosti. Urcite to nie je tym, ze by som bol netrpezlivy! Ved uz cakam od vcera vecera. (

Ako dlho to priblizne trva? Chcem si s bratom skusit zahrat po par rokoch a neradi by sme prisli o to vzrusenie z comebacku kvoli dlhemu cakaniu na acc. Hlavne by som rad vedel, ci to skutocne trva zopar hodin, ako pisete na strankach alebo ci som nieco nezadal nespravne pri vyplnovani (napriklad uz pouzivany nazov accountu. je to EDITED mimochodom). Lebo po vyplneni sa mi nezobrazila ziadna chybova sprava, tak typujem, ze vsetko je zadane v poriadku a teda registracia len trva o nieco dlhsie.

Registrace uctu netrvaji nikdy dele nez 12h. Spis se koukni jestli ti nedosel potvrozvaci mail do spamu.Guardian píše:Zdravim DP,
takisto by som rad vedel, kedy sa dostanem na radu pri vybavovani ziadosti o registraciu. Len zo zvedavosti. Urcite to nie je tym, ze by som bol netrpezlivy! Ved uz cakam od vcera vecera. ()
No toto, pravda pane. V spame bol. Diky za rychlu odpoved.Acarus píše:Registrace uctu netrvaji nikdy dele nez 12h. Spis se koukni jestli ti nedosel potvrozvaci mail do spamu.