Tak chtel bych trochu rict panoj Kajoj, nebo jinemu nejmenovanemu GM, ze to co udelali se stone impem, je nemozne dat, Po Volnosti smrti. Nemozne za upira dat , bez vybavy. Jinak je to hezky napad. Ale zabit priseru. ktera ma XXX HP a miluje jed, na qwestu pro upira. To uz je docela velkej vrchol. Obtiznost Stareho a noveho Impa se neda srovnavat. Mozna by jste se meli nad tim qwestem zamyslet.
PS: Kayi jestli si to dal za sveho upira tak bych rad videl dukaz , protoze to co tam je , je nemozne dat.
Pheme píše:A k cemu je vubec dobry mit toho impa?
Stoji to za nervovani se?
asi bude lepší než stone garga a hlavně budeš moc říct "já sem ten co udělal ten těžkej kvest na novýho stone impa" A to za to stojí bych řek
no neco me rika ze lepsi nez garga nebude prave
ale tak s tim ja sem nekdo ja mam impa to chapu, pripomina me to virtues a boj o nej
tak to neco ti to rika spatne, protoze stone imp je o level lepsi vamp a je to opravdu to top co muzes za vampa dosahnout. A srovnavat virtues cloak kterej ma kazdej a je v podstate k nicem a stona impa jenom dokazuje,ze nevis o cem je rec.
Ale opravdu nechapu,ze tu nekdo breci ze se to neda dat,kdyz to sel jednou a ani neumrel. Mozna by to chtelo popremyslet nad spravnou taktikou a hned nespamovat forum.
Meggie píše:
asi bude lepší než stone garga a hlavně budeš moc říct "já sem ten co udělal ten těžkej kvest na novýho stone impa" A to za to stojí bych řek
no neco me rika ze lepsi nez garga nebude prave
ale tak s tim ja sem nekdo ja mam impa to chapu, pripomina me to virtues a boj o nej
tak to neco ti to rika spatne, protoze stone imp je o level lepsi vamp a je to opravdu to top co muzes za vampa dosahnout. A srovnavat virtues cloak kterej ma kazdej a je v podstate k nicem a stona impa jenom dokazuje,ze nevis o cem je rec.
Ale opravdu nechapu,ze tu nekdo breci ze se to neda dat,kdyz to sel jednou a ani neumrel. Mozna by to chtelo popremyslet nad spravnou taktikou a hned nespamovat forum.
samozrejme o tom vim prd, ale jestli je imp opravdu viditelne lepsi nez garga chapu, ze ho chce kazdy a nejde jen o nakej plastik na ukazovani se
Heh deacon ty ked nieco napises tak si aspon precitaj posledych 5 postov a Miki podla mna by si to mal este sksuit a ne hned spamovat forum sak aj serpu si nevedel dat a tu ma teda hodne ludi.
Vasilij Zaicev píše:Heh deacon ty ked nieco napises tak si aspon precitaj posledych 5 postov a Miki podla mna by si to mal este sksuit a ne hned spamovat forum sak aj serpu si nevedel dat a tu ma teda hodne ludi.
Jenze Gogo, ja tam byl uz v tom miste 4x , a proste vzdy jsem to mel vybity, a proste jsem nevedel sundat takovou picusku priseru:)