PvP GM

Vaše nápady a návrhy
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

PvP GM

Příspěvek od Empair »

Nechci rejpat ale server by potřeboval aktivní PvP GM. Současná situace je hrozná, obrozvská skupina lidí porušuje pravidla a kazí tí hru ostatním.

Nenašel by se někdo, kdo by pomohl Acarovy. Případě nějaké jiné řešení.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

stavajici gm se ti na to vyprdne, protoze je to nevdecna prace resit porad jen stiznosti na obe strany, za ktery si vesmes muzou hraci samy a hlavne na to nemaj cas ...

Edit: uznavam ze sem slapl vedle :p
Naposledy upravil(a) Wilson dne 25.09.2008 22:18:01, celkem upraveno 2 x.
Anansi

Re: PvP GM

Příspěvek od Anansi »

Empair píše:Nechci rejpat ale server by potřeboval aktivní PvP GM.
A aktivni PvP GM by potrebovalo placenyho cvokare.
Wilson píše:
Eh? Co se tyce prvni pulky toho postu: nemel o vecech, o kterych nic nevis. Ta druha cast je ale bohuzel pravda.

edit: a needituj si posty, at to nevypada, ze do tebe rejpu jen tak z pleziru :p
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Co si psal wilzne? :p
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Jsme zase neco udelaly nebo co?
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

server potrebuje viac druhov GM. Tie co su nech neriesia page a neviem ake hluposti nech sa hraju len so scriptami ci dungami alebo cim a nech su GM ktore hraju s ludmi na serveri
Kamikaze
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kamikaze »

spis by to chtelo vic lidi. Kazdej mesic je jih cim dal tim min. Za chvilku se v cove budete prasit sami :)
Jdu se podívat co je vepředu....
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Kamikaze píše:spis by to chtelo vic lidi. Kazdej mesic je jih cim dal tim min. Za chvilku se v cove budete prasit sami :)
jestli je pro tebe pvp betl praseni tak radsi nepis do topiku ktery to maji v nazvu, dik.
To: Emp si sel jednou do cove za red zas ? :) Ne nic ve zlym jenom rejpu, ale divim se, ze se to porat rozebira a jeste ste si nezvykli.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
White Angel
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od White Angel »

Ja by som PvP GM kludne robil ... mohli by ste mi zakazat pridavat veci davat poklady hocico len aby som mohol jailnut odjailnut cloveka po jednej podlozenej a pravdivej pochybnosti by ste mi odobrali Gm ... Lenze GM nedavaju dalsie GM iba ak to fakt nevyhnutne potrebuju lebo tie starsie uz niesu take aktivne ako boly a to PvP Gmko by sa sem fakt hodilo. Lenze ako som uz pisal niake nebude :p
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

White Angel píše:Ja by som PvP GM kludne robil ... mohli by ste mi zakazat pridavat veci davat poklady hocico len aby som mohol jailnut odjailnut cloveka po jednej podlozenej a pravdivej pochybnosti by ste mi odobrali Gm ... Lenze GM nedavaju dalsie GM iba ak to fakt nevyhnutne potrebuju lebo tie starsie uz niesu take aktivne ako boly a to PvP Gmko by sa sem fakt hodilo. Lenze ako som uz pisal niake nebude :p
Chlape takhle to asi nefunguje ;-)
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

PvP GM by klidne delal kdokoliv. Ale neni to tak lehky jak si myslis ;)
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Spis nez GM na reseni pvp prohresku by to chtelo GM co si bude s lidma hrat. Nekdo kdo ma cas sledovat hru a dokaze obcas vyhlasit broadcastem nakou akci, nebo komunikovat s hracema a vytvaret neco spolecne s nima. Takovy GMko skutecne nemusi mit skoro zadny pravomoci. Stacilo by aby se na tom serveru neco delo. Ten svet je prilis statickej,hraci ho temer nemaj sanci ovlivnit svym konanim.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Asi predevcirem jsem chtel zalozit podobnej topik. PvP GM je opravdu potreba. I kdyz Acarus muj posledni problem vyresil, takze ne, ze by na to uplne kaslal.
Orion
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orion »

Gm sou lidi...A vy taky
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Inkvizitor Dan píše:by to chtelo GM co si bude s lidma hrat. Nekdo kdo ma cas sledovat hru a dokaze obcas vyhlasit broadcastem nakou akci, nebo komunikovat s hracema a vytvaret neco spolecne s nima. Takovy GMko skutecne nemusi mit skoro zadny pravomoci.
A takový GMko taky potřebuje hodně volného času a nevědět co s tím, nepracovat, nechodit do školy a nejlépe aby na něj někdo vydělával a vařil mu :p

Ono tohle ti bude dělat skoro každé Gmko není to vážně žádnej problém a většinou je to i zábava, ale problém je v tom že by pak to GMko muselo u hry trávit 3-4x více času než běžný hráč a to je nereálné. Protože takto uspokojit hráče by znamenalo sedět u toho 4-8 hodin denně totiž :D a to musíš sám uznat že je nemyslitelné.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Orion píše:Gm sou lidi...A vy taky
Kdybys některé tebou (ne)jmenované znal osobně, tak si něco takového tvrdit nedovolíš 8)
Nexios
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Hm. Jo.
Teda, abych to trošku rozepsala... semizdá, že se asi nabíraj GM, co zásadně nemají čas ;p Ale nebrat osobně. Ale chápu, že nabrat nějakého mlaďocha, co má sice času habaděj, protože ho netrápí nějaké pracovní povinnosti a který studuje v místě bydliště, takže nemá problém se dostat každý den na nějakej ten čas do hry je dost riskantní. Teď je otázka, co je lepčejší.
Nicméně, Akara mám ráda, ať už je kdokoliv !! ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Carolyn píše: ^^

:twisted:
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Vic pvp gm neni potreba. Staci jen vodost zprisnit tresty za odlogy atd.. a je vymalovano.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Si myslim ze pomuzou vyssi tresty? Se podivej na ceske silnice :) Jakakoliv represe je spatna, pokud chybi pozitivni motivace.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Zamčeno