Ne a ne lognout

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Quinius
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Ne a ne lognout

Příspěvek od Quinius »

Zdravím, mám megaproblém. Dneska ráno jsem si v klidu logl.. asi na 30 sekund, pak mi došlo, že bych chtěl spíš lognout něco jiného, tak jsem odlogl a když jsem chtěl nalognout znova, tak mě client vyprovodil hláškou: "The client could not attach to the game server. It must have been taken down. Please wait a few minutes and try again"
Nyní jsem zoufalý, nic nepomáhá,... když pak tedy vypínám clienta, tak obdržím další hlášku o tom, že Client1246b neodpovídá, když dám podrobnosti, ukáže se že to byla chyba Injection.dll .. ikdyž jsem ho přepsal, zkoušel jsem jinou verzi yoka, nadával jsem, .. nic nepomáhá. Nepomůže ani lognout přes obyč klienta, nezkoušel jsem teda ještě instalovat znova UO, ale přepisoval jsem užívanou UO dříve zálohovanou novou instalací Ultimy... taky nepomohlo. HELP!! 8)
www.bandzone.cz/oxhole - Listen!!!! a napište tam názor ;o)
Quinius
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Quinius »

Ha.. tak jsem to možná vyřešil. Normálně jako by mi zmetkoval něco autoload. Ptž když jsem ho přepsal omylem nějakým skoro prázným autoloadem, tak se to rozeběhlo. Přepsal jsem to zpátky svým autoloadem, nerozběhlo se to... starým ,,, rozběhlo. Nechci to už znova zkoušet, jsem rád že to jde a nechci pokoušet štěstí. Kdyby někdo ale věděl v čem je skutečně problém, napište pls.
protože se mi nezdá že by autoload mohl dělat takovej bordel.. bych tam musel mít hrozný srajdy...
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

tim autoloadem to mohlo bejt, nejde o to co v nem mas ale jak je dlouhej.. zkus promazat zbytecny casti ktery nepouzivas a treba to pojede..
hemeneks more gadzo vazelina!
Quinius
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Quinius »

TAk .. at dělám co dělám .. zase to nejde.. pořád to prudí to samé:(
Quinius
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Quinius »

a když chci lognout přes klienta čistýho tak to píše: "Z change received for non-player object"
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

a nehrabal ses v nastaveni launcheru? nebo neprekliknul si tam omylem jinou ip nez ma DP (82.208.28.203,2593) nebo kodovani (enctyprion)?

Kód: Vybrat vše

Je to závada souboru Login.cfg a IP adresy vněm uvedené.
Zároveň se podivejte, jestli doopravdy spouštíte tu verzi clienta, který daný server vyžaduje (například 1.26.4b u Darkparadise). Pokud se Vám při výběru serveru objevuje ten Váš a přesto to nakonec píše The client could not attach to the game server. It must have been taken down. Please wait a few minutes and try again. , tak se jedná právě o tento problém.
Nejjednoduší řešení je přejmenovat soubor DP.exe na Client.exe (místo toho původního).
hemeneks more gadzo vazelina!
Quinius
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Quinius »

No... nastavení mám v pořádku, ip taky sedí a encrypce mi to tam pořád hází 1.26.4(OSI client < 2.0.0) ... občas ho omylem spustím, třeba když mám cc a potřebuju rychle lognout a zapomenu to přenastavit, ale běží taky. Teď mi to funguje... ale předtím to taky přišlo z ničeho nic.. prostě najednou bum a nešlo to .. a to jsem se fakt nikde nehrabal :?
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Mas spravne nastaveny yoko?? ME to tay delalo, pak jsem preinstaloval yoko a pak uz bez problemu.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Odpovědět