o5 drop itemu
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
o5 drop itemu
Zdravim, stezuje si a jen stezujeme, tak aby toho nebylo malo tak si taky stouchnu. Predem dekuji za precteni celeho prispevku.
ICE VIKINGY:
Naslo se pro ne pekne vyuziti. Neslo by je pridat do lootu do nejakeho typu priser? (Ice, Snow prisery??? popripade draci???)
Elfi tetiva:
Drive padala z ruznych lesnich elfu (dnes z nich padaji jen ty elfi trofeje), neslo by opet tento drop vratit zpet? Domnivam se, ze drop, u techto lesnich panu, byl zrusen a nevim zda to nebylo nahodou ci omylem.
Rangers / Phoenix casti:
Drive jsem chodil harvit Rangers casti treba i na Ilshenar do tabora rangu, zridka kdy to padlo, ale postestilo se. Dnes uz vubec.
Asi to same bych mohl napsat o Phoenix castich, nepadaji snad nikde krome LVL 4, mapek. Nevim zda opet opomenute, nebo omylem vyjmute z lootu.
Dark heart of Fire:
Nasledujici informace nemam podlozene, ale bylo mi od ruznych zdroju receno, za dany kvest je dale funkcni. Mohl by se tento item zacit objevovat napr. v pokladech nejtemnejsich podzemi ???
Diky za vyslechnuti, preju pevne nervy a zatim cau
Lukas
ICE VIKINGY:
Naslo se pro ne pekne vyuziti. Neslo by je pridat do lootu do nejakeho typu priser? (Ice, Snow prisery??? popripade draci???)
Elfi tetiva:
Drive padala z ruznych lesnich elfu (dnes z nich padaji jen ty elfi trofeje), neslo by opet tento drop vratit zpet? Domnivam se, ze drop, u techto lesnich panu, byl zrusen a nevim zda to nebylo nahodou ci omylem.
Rangers / Phoenix casti:
Drive jsem chodil harvit Rangers casti treba i na Ilshenar do tabora rangu, zridka kdy to padlo, ale postestilo se. Dnes uz vubec.
Asi to same bych mohl napsat o Phoenix castich, nepadaji snad nikde krome LVL 4, mapek. Nevim zda opet opomenute, nebo omylem vyjmute z lootu.
Dark heart of Fire:
Nasledujici informace nemam podlozene, ale bylo mi od ruznych zdroju receno, za dany kvest je dale funkcni. Mohl by se tento item zacit objevovat napr. v pokladech nejtemnejsich podzemi ???
Diky za vyslechnuti, preju pevne nervy a zatim cau
Lukas
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: o5 drop itemu
o tom se uz mluvilo, a to ze nepadaj z priser neznamena, ze nepadaj vubec, a gm se k tomu vyjadrili ze jejich pocet ve svete je dostatecny a prisun do sveta obstaravaji poklady (a co sem si vsiml, tak mi neprislo ze by aktivni palove, se k tomu viku meli velke problemy dostat...) ...Mrs.Beanes píše:ICE VIKINGY:
tak tady bych souhlasil, s prechodem na lotovaci baglik, prestala padat a kompenzace toho ze se obcas objevuje v pokladech, mi neprijde jako dostacujici ...Mrs.Beanes píše:Elfi tetiva:
urcite ne, rangers pada bych rekl dostatecne, a fena taky, jen si mel holt smulu ...Mrs.Beanes píše:Rangers / Phoenix casti:
Phoena/rangers casti padaji dostatecne jen to chce chodit tezsi dungy
-
- Orc Writer
vzdyt tobe padaj itemy aj z cizich truhel ty si stezovat nemuzesVasilij Zaicev píše:Podme si radsej pohovorit o drope priser vseobecne.Kedy vam naposledy nico padlo z Lala v covetous dungu za hedlesmi ?

no ale to srdicko to by me taky zajimalo jestli ten quest je jeste vubec funkci
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ježišmarja, Fazole!Mrs.Beanes píše:...
Ještě toho nemáš dost?

[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
-
- Orc Writer
No nevim celej system s ice wikama je na palici, zrusi se drop a necha se to na starych zasobach a lidi si za to zacnou rikat z niceho nic nehorazny prachy. Neni problem aby stary hraci meli treba 20 wiku, to na trhu prodam za 1M. Otazkou je pro koho je ten system delany zda pro paly nebo vlastniky viku.Wilson píše:o tom se uz mluvilo, a to ze nepadaj z priser neznamena, ze nepadaj vubec, a gm se k tomu vyjadrili ze jejich pocet ve svete je dostatecny a prisun do sveta obstaravaji poklady (a co sem si vsiml, tak mi neprislo ze by aktivni palove, se k tomu viku meli velke problemy dostat...) ...
A jestli beres 2-3 aktivni paly ktery znas za meritko pro DP tak to nevim jestil je nej. Ono kde se to pak ma naucit tenhle kvest zacinajici pal? Resp Martina je dostatecne omezeni.
Naposledy upravil(a) Byotch dne 25.08.2008 13:45:10, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
me se zas moc nelibi to, ze treba drop je mizernejsi a nebo zadnej, ale dosavadni stav je "ok" s tim ze se to pripadne dorovna pokladama, a misto nejakyho "pouzitelnejsiho" itemu co byvalo v bedne tam mas nejaky cob, ice vik,1/323268 ac, pois zbran atpod.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ono ta zbran je to nejlepsi co muze pal vzit do ruky, a nema ji mit kazdy zacinajici pal, proto nema kazdej pal v bance 10 viku ...Byotch píše:A jestli beres 2-3 aktivni paly ktery znas za meritko pro DP tak to nevim jestil je nej. Ono kde se to pak ma naucit tenhle kvest zacinajici pal? Resp Martina je dostatecne omezeni.
No me prijde ze mam vetsi pravdepodobnost mit v dungu honoura nez ice wikWilson píše:ono ta zbran je to nejlepsi co muze pal vzit do ruky, a nema ji mit kazdy zacinajici pal, proto nema kazdej pal v bance 10 viku ...

[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]