Topfest
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Topfest
každý kto by ma chcel vidieť naživo ako hrám Creeping death na fúkacej harmonike bude mať možnosť 27 a 28 júna (tento mesiac) na Zelenej Vode pri Novom meste nad Váhom.
Varovanie: budem mať so sebou ochranku a vezmem si KVF svitky.
Varovanie: budem mať so sebou ochranku a vezmem si KVF svitky.
I believe in miracles.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
olol ty si tam bol? me too , tento rok ides na Toto je Hip Hop do Hornej Stredy? www.totojehiphop.skHunter píše:Špatný datum. Minulej rok jsem ale byl na Zelený vodě někde v půlce prázdnin na Hiphop Festu. Možná mi vyjde i tenhle rok, tak si tam zařiď účast ;P
Mno, to asi nevyjde .. taky moc brzo. Jedu teď pryč a vracím se nejdřív tak v půlce července (júla), spíš však později. Každopádně kde skoro určitě budu, tak na HipHop Kempu. Takže pokud se tam někdo chystáte, tak bez skrupulí zneužijte Mirovo promo a postněte sem ;PDexxter píše:olol ty si tam bol? me too , tento rok ides na Toto je Hip Hop do Hornej Stredy? www.totojehiphop.sk
Nexios
- Lizard
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Minule ste byli tak na mrdku že ste se ani nedokázali ozvat Ale letos jedu zase.Hunter píše:Mno, to asi nevyjde .. taky moc brzo. Jedu teď pryč a vracím se nejdřív tak v půlce července (júla), spíš však později. Každopádně kde skoro určitě budu, tak na HipHop Kempu. Takže pokud se tam někdo chystáte, tak bez skrupulí zneužijte Mirovo promo a postněte sem ;PDexxter píše:olol ty si tam bol? me too , tento rok ides na Toto je Hip Hop do Hornej Stredy? www.totojehiphop.sk
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
- Trollhammaren
- Paper Elemental
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Pretože sa mi podarilo získať nejaké vstupenky na Topfest navyše tak sa zajtra vo štvrtok 26 júna bude v podniku "U čierneho draka" na Jedlíkovej ulici v Bratislave bude konať súťaž v hraní na AIR GUITAR.
(Podnik je tiež známy ako "U Mira" - nájdete ho kúsok hore ulicou nad StormClubom smerom k vietnamskému trhovisku alebo k Royko Passage)
Súťažiaci sa budú prihlasovať na mieste - a ako doprovod si môžu vybrať hudbu z juboxu v podniku.
Celá akcia začne okolo 20:00.
všetci tý ktorý máte chuť súťažiť alebo prísť ako diváci ste srdečne pozvaný.
(Podnik je tiež známy ako "U Mira" - nájdete ho kúsok hore ulicou nad StormClubom smerom k vietnamskému trhovisku alebo k Royko Passage)
Súťažiaci sa budú prihlasovať na mieste - a ako doprovod si môžu vybrať hudbu z juboxu v podniku.
Celá akcia začne okolo 20:00.
všetci tý ktorý máte chuť súťažiť alebo prísť ako diváci ste srdečne pozvaný.
I believe in miracles.
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nemám vyžehlenej kšilt a obří tričko, by mě tam nepustili :[Wilson píše:prijedte na hhk :p
Jinak já jedu pravděpodobně buď na Sázavu nebo na Hrachovku, tak kdybyste tam někdo čistě náhodou jeli, tak mi můžete jít poflusat stan nebo tak něco ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
pojd na Semtex :p kdyz ses na me vykaslala loni a Lizard nam museli telefonicky radit kudy mame jet po BrneCarolyn píše:Nemám vyžehlenej kšilt a obří tričko, by mě tam nepustili :[Wilson píše:prijedte na hhk :p
Jinak já jedu pravděpodobně buď na Sázavu nebo na Hrachovku, tak kdybyste tam někdo čistě náhodou jeli, tak mi můžete jít poflusat stan nebo tak něco ;p
Přeji pěkný den!
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to teda nijak nezkoumala, ale Semtex bývá až někdy v září, ne? ;p To je ještě za dlouho. Navíc podle lineupu a tak. ^^Pallando píše:pojd na Semtex :p kdyz ses na me vykaslala loni a Lizard nam museli telefonicky radit kudy mame jet po Brne
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
tak hlavni hvezda je prej nejakej Lew :p ale na nej jsou listky uz vyprodany, ale treba bych se kvuli tobe primluvil u vstupuCarolyn píše:Já jsem to teda nijak nezkoumala, ale Semtex bývá až někdy v září, ne? ;p To je ještě za dlouho. Navíc podle lineupu a tak. ^^Pallando píše:pojd na Semtex :p kdyz ses na me vykaslala loni a Lizard nam museli telefonicky radit kudy mame jet po Brne
Přeji pěkný den!