Chtěla jsem se zeptat. Při výrobě třeba karpentry skilu, nebo BS skilu se občas vyrobí věc s neobyčejnou barvou. Tak jsem se chtěla zeptat jestli tytu vzácné černé věci je možno si nechat a používat je.
Byotch píše:Stejne se po restartu nebo resyncu prebarvi na normalni barvu.
přesně tak, já sem si takhle vyrobil matroš na lodě. Furt se mi dělali zelené desky a nic nepomáhalo, restart UO, odejít jinam, prostě nic... tak sem zkusil vyrobit jednu loď z těch desek a šlo to. Tak sem na to kašlal a dělal je dál. měl sem jich hafo a po resyncu byly zas normální. a měl sem i černé desky a ty se taky opravili... ( a psat page kvůli tomu, když sem ty desky hned použil na loď mi přišlo jako kradení drahocenného času GM)
tudíž nevidím důvod proč to trashovat když to funguje a nijak to nevyužiju ve vlastní prospěch a navíc se to samo opraví ...
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
kdyz omylem delas naky spotrebni materiel "neobvykle barvy" je dovoleny je zpracovat do dalsiho vyrobku, je ale zakazany abys treba prodaval na trhu taming staffku neobvykle barvy ...
Kaj píše:Jedna se o bug, jste povinni takove veci hodit do kose.
Ještě doplním, že pokud si takhle vyrobíte nějaký černý polotovar, nemusíte ho přímo vyhazovat do koše, ale můžete ho prostě zpracovat na koncový výrobek.
Podstatné prostě je se toho takto buglého předmětu co nejdříve zbavit.
The First Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
V případě, že by se jednalo o cenejší výrobek (např. myth část), je možno požádat GM o opravení/vyměnění? Ještě se mi nic takového nestalo, ale kdyb náhodou...
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Kdyby to bylo realizovatelné (bez většího vlivu na zatížení Sphery) uděláme, aby se takto barevně buglé věci po vytvoření samy mazaly. Berte tedy takto buglou věc jako fizz při výrobě a to že ji můžete zpracovat/smeltovat je jen takový bonus.
The First Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
na to jsem se neptal, "prostě koule" je skvělá odpověď, ale dovolil bych si ti argumentovat, že opravit se dá všecko.. otázkou ovšem je jak snadno či jak složitě..
Tarnesh De Shail píše:na to jsem se neptal, "prostě koule" je skvělá odpověď, ale dovolil bych si ti argumentovat, že opravit se dá všecko.. otázkou ovšem je jak snadno či jak složitě..
Sezen zdrojaky/revers. Tohle je hardcoded, bez zasahu primo do programu sphery (coz nemuzeme) to proste neopravime.
Když už je tu topic o černých věcích, tak bych se měl zeptat, jak je to z wipem původních pure black věcí. Sem tam se mi zdá, že to na někom vidím, a dokonce sem zahlédl někoho, jak se to pokoušel prodat. Proběhl ten wipe tehdy po změně, jak bylo slíbeno nebo ne?