Ozmondia's podpis píše:PK ? Na takove lidi se nemužeš zlobit ... opravdu jenom politovat, třeba mají problemy doma, bije je otec a matka alkoholička .. to víš, tak si to musí někde kompenzovat. Lepší ze zabíjí lidi ve hře než v realu.
ono je to teda trošku OT, ale s tím tvým podpisem to myslíš vážně nebo si jen děláš "srandu"?
sory modům za to OT, ale na tohle nejde nereagovat
Prehozeno do pokecu, do quote vhozen podpis Orisa
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
No to se teda rozjelo:)..já jen nechápu, jak može soudit člověka podle toho jestli je PK nebo modrej, to je dost uhozený a nesmyslný... ještě bych chtěl znát nějako udalší "DP statistiku" ať se můžu zasmát
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Jistě si čtenář tohoto příspěvku domyslí že nejsem žádný hulvát nýbrž jsem se k hanlivému výrazu pitomost pro vyjádření mého postoje k tomuto podivnému podpisu uchýlil naprosto vyjimečně.
Pokud byl záměr pisatele vnést pobavení do srdce čtenáře prožívajícího nudný a šedý všední den tak nemůžu nic než pogratulovat mne to pobavilo více než dost. Nicméně abych jen nedštil hodnoceními, tak oplynu i nějakým tím výpadem vlastní mysli. Rozhodně musím vzpomenout to , že jsem potkal mnoho červených i modrých hráčů a s klidem v duši, že nepronáším žádné bludy můžu prohlásit, že červený hráč nerovná se hráč špatný,neslušný,oplývající osobními problémy. Naopak mnohem více štvali mne hráči označovaní souhrným termínem lehce vulgárně-přírodopisným Modré Svině.
Naposledy upravil(a) Trollhammaren dne 23.04.2008 22:35:12, celkem upraveno 3 x.
Lettlos píše:Otec fetak, matka notoricka .. deckama nezatopis no :p
Ikdyz radsi zabijim ve hre, v realu nemam gun ani prachy na naboje.
nahodou.... chlast je taky zbran...
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Rozepisováním se o důvodech nebo okolnostechvedoucích k podpisu bych akorát tak ztrácel čas a stejně by z toho nevzešlo nic co by konkétně mě stálo za další debatu.
Závěrem: Ať si to každý přebere po svém, jak mu to nejlépe vyhovuje.
PK ? Na takove lidi se nemužeš zlobit ... opravdu jenom politovat, třeba mají problemy doma, bije je otec a matka alkoholička. Lepší ze zabíjí lidi ve hře než v realu.
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]
Verdilith píše:nahodou.... chlast je taky zbran...
Jenže proti komu.
froste, u ergejnata proti ergejnatovi , a potom su magory ako isty John a ten je enbezpecny ostatnym
to wizzy: ee odkedy sem napisal acar je to jednoznacne blue vs peka vs gsm&ichmaleprirodzenia :p
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni