Snizovani Skillu
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Snizovani Skillu
Měla bych takový menší nápad. Vim že to možná příde trošku šílený, ale co kdyby byli nějaké itemy, co by snižovali skil. Líp by se trénilo a snížilo by se AFK. Například teď trénim v Hostinci BS a dám za půl dne 2,2% a když jsem měla míň skillu, tak to lezlo míň. Tak jsem myslela,že by mohly být nějaké itemy, které by charakterizovali určitý skill a snižoval by ho například o 5% .... A po každim sundání by se zase ten skil navíšil o 5% ... Třeba roby z cobu mají takový účinek, ale opačný .... Myslím si, že by to třeba krafti ocenily v tom, že by nemuseli podepisovat nějaké výrobky, které by nechtěli.
Vím že by se to dalo taky zneužít třeba na 105% skillu, ale itema by se automaticky sundavala při navýšení skilu (od 100% reaalu ve skill capu) a automaticky při sndání by to dala zase na 100%.
Myslím si, že by to byla dobrá věc a dost užitečná. Vím že to zní asi blbě, ale když vidim, jak kolem mě lidí tréní a já taky a tréníme jako trupci například jeden skill 2 měsíce, tak to potom časem omrzí ...
Jestli chcete, tak pište názory a hlavně ať GMka se k tomu vyjádří. Oni vždy mají na to dobrý výmluvi, ale takovýhle věci by se hodily a myslim si, že by byli dobré.
Vím že by se to dalo taky zneužít třeba na 105% skillu, ale itema by se automaticky sundavala při navýšení skilu (od 100% reaalu ve skill capu) a automaticky při sndání by to dala zase na 100%.
Myslím si, že by to byla dobrá věc a dost užitečná. Vím že to zní asi blbě, ale když vidim, jak kolem mě lidí tréní a já taky a tréníme jako trupci například jeden skill 2 měsíce, tak to potom časem omrzí ...
Jestli chcete, tak pište názory a hlavně ať GMka se k tomu vyjádří. Oni vždy mají na to dobrý výmluvi, ale takovýhle věci by se hodily a myslim si, že by byli dobré.
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
a co takhle aby clovek kterej vyleze z dolu mel maxlou postavu? by zmizelo makrovani uplne....
edit: a vlastne zrusit i dul,aby se ani tam nemakrilo...
edit: a vlastne zrusit i dul,aby se ani tam nemakrilo...
Naposledy upravil(a) Verdilith dne 01 dub 2008 17:55, celkem upraveno 1 x.
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
-
- Inkless
Ono tak jak to je udelane to je naschval, to ze musis makrovat je take proto ze vetsina lidi se pri vyvoji sve postavy urci ruzne typy strategii hrani. A take pro to aby pruserovy hraci se jen tak nesmazli a pristi den tu nebyli znova s namaxovanou postavou.
Co se tyce podepsanych veci, nechci delat famu, ale mam dojem ze podepsane veci maji vetsi durabilitu nez nepodepsane(mozna kecam). Nechapu tedy duvod proc si delat veci zamerne horsi.
Pytel
Pyš
Na to snad jen LOL
Co se tyce podepsanych veci, nechci delat famu, ale mam dojem ze podepsane veci maji vetsi durabilitu nez nepodepsane(mozna kecam). Nechapu tedy duvod proc si delat veci zamerne horsi.
PýchaAmadeus píše:www.pravydlaceskehopravopysu.cz
Pytel
Pyš
Na to snad jen LOL
Naposledy upravil(a) Byotch dne 02 dub 2008 11:40, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Alchemy decreaser tu uz bol, sice za inym ucelom ale bol.Kecka Ppecka píše:...
Myslim, ze tento shard funguje so svojim sposobom treinu uz dost dlho a nevidim dovod to menit. Ked boli hraci predtym schopny vytrenit tie skilly, tak preco nie teraz...
nezabudaj v akej sekcyy sy. ak mas potrebu opravovat nyekoho pravopys, najdy sy forum na to zamerane.Amadeus píše:www.pravydlaceskehopravopysu.cz
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Vážně zbytečné. Ikdyž... Občas si říkám, jestli by nešlo nějak uělat, aby byl výrobek s maximální kvalitou a přitom byl bez podpisu...
PS: Tak mě tak napadlo... Kdyby byl nějaký předmět, který by po nasazení snížil skill třeba o těch 5%, dala se mu podmínka, že půjde nasadit pouze při GM skillu, pak by bylo možné dostat na chvíli (než to zase spadne na normal hranici) skill až o 5% nad normální hranici, což by možná ocenili krafti, kteří toho krafta hrají víc než cokolik jiného.
PS2: Jak dlouho vlastě ten skill vydrží, než se zarovná zpět?
PS: Tak mě tak napadlo... Kdyby byl nějaký předmět, který by po nasazení snížil skill třeba o těch 5%, dala se mu podmínka, že půjde nasadit pouze při GM skillu, pak by bylo možné dostat na chvíli (než to zase spadne na normal hranici) skill až o 5% nad normální hranici, což by možná ocenili krafti, kteří toho krafta hrají víc než cokolik jiného.
PS2: Jak dlouho vlastě ten skill vydrží, než se zarovná zpět?
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Re: Snizovani Skillu
[quote="Kecka Ppecka"][/quote]
Už ti nestačí vybírat cizím lidem poklady v dungách ? .p
Už ti nestačí vybírat cizím lidem poklady v dungách ? .p