Destard
Destard
Před dávnými časy doslechl se hrdina, jehož jméno bylo zapomenuto, o jeskyni největšího draka jaký kdy chodil po tomto světě. Vydal se tedy do onoho místa zvaného Destard a již jej nikdy nikdo nespatřil. Hrdinové, kteří se rozhodnou jít po jeho stopách mohou očekávat krátkou, ale náročnou pouť za Otcem všech draků a jeho po léta shromažďovaným pokladem.
-
- Book Snake
tak sme se taky pokusili o pokoreni a musim rict ze sme to ve trojce po nekolika desitkach reskilu vzdali a kopli a uz me tam nikdo nedostane HELL BEAST RULLEZ!!!!!Podle me by to bylo dostatecne tezky i bez nich. Sezerte me!
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
no tak sme to nakonec dali, ale gata nikde:( chudaci vampici:( no a ke vsemu na nas jeste Acar koukal a vytvoril mi dirku ve zdi:) a jako vrchol vseho sem pak jeste prisel o par zbytku famy, kdyz sem uprchl z boje s Acarem:)
Jinak dung celkem pekny, az na ty flusaci psiky:)
Dekuji GM za snahu a tvoreni novych veci (nejsem sarkasticky, kdybych byl poznali byste to:P)
Jinak dung celkem pekny, az na ty flusaci psiky:)
Dekuji GM za snahu a tvoreni novych veci (nejsem sarkasticky, kdybych byl poznali byste to:P)
Jako trefit me zrovna kdy sem afk ... priste dam do ruky kus a myslim, ze to bude pro tebe zajimavy ... ano presne tak rewardu necekejte, neumirejte v prubehu cesty a mate vystarano. Fame si muzete kdyztak dolejt jinde.
Těžce promazáno. Hádat se běžte do pokecu. Kolík Aťsepicnu
Těžce promazáno. Hádat se běžte do pokecu. Kolík Aťsepicnu
Hm, me se ten dung treti patro tedy taky moc nelibi, si prileju taky do ohne. Je to jen drak, drak, drak, sem tam hell beast, kerej slozi trictvrte vypravy flusem, target ani nemeni na nakyho klamaka, pak zas hodinu se zvedat a lotit, pac tam nejde ress, proste opruz, ani tam taky dlouho nepujdu, nebavi me. Lehat, zvedat, lotit se(coz zabere pomernou cast casu stravenou v dungu, misto zabavy) = nic moc. Ty tezsi dungy se stejne nektere hodne prestavaji chodit. Myslim, ze navstevnost nekterych dungu po nedavnych zmenach se spis dost snizila,nemluvim jen o destu. Hm, muze tu byt plno takovych dungu, nad kteryma si Acar bude mnout ruce a rikat si jak dobre je vymyslel(nerikam ze vse spatne), ale k cemu tu budou, na okrasu jak je videt,ne lidem co tu hraji pro zabavu ale pro to aby se tam nervovali Nektere dungy napr sorcer, tam se ani nikomu nechce taky, pac to tam tez nikoho nebavi, tam se spis jde jen kvuli jednomu kvestu. Par lidi ano rekne je to tam pekny, ale vice ostatnich se k tomu radeji ani nevyjadri, pac vedi ze to nema cenu...
Mno popravde receno sem o tom uvazoval, ale vzhledem k tomu ze dung je postave tak jak je postaven, se tam ten high horazite nehodi,cimz nerikam ze v pokladu neni a nebude, ale jen cas od casu. Takze opravdu necekejte, ze si tam opravdu naky high horazite nekdy v blizke budoucnosti kopnete.Papez píše:A neuvažovali jste o tom tam dát aspoň high horizite, když je to tak pěkně hardcore vymyšleno?
V dungu lze nalezt pro vampa alespon nejakou tu krev...
mno ja nejsem zadnej Ajsnštajn, ale mozna bych si skoro tipnul, ze kdyby ta vyprava nestala cela na jednom policku, tak by ji mohl jeden flus asi tezko zabitBrumik píše:No to netusim, to vis jen ty, kdyz si to vymyslel ne?Acarus píše:a vis proc tim flusem zabije 3/4 vypravy ? Zkus si tipnout ;p
edit: jo btw .. pojdte presunout tu diskuzi o naprosto nefer situacich, kdy po nekolika letech neni nejlepsi alternativa stat na jednom policku, do pokecu .. uz je to tam presunuto
Nexios
Hm, problem je v tom ze my na tom jednom policku vubec nestali a sfluslo nas to i kdyz sme byli dost daleko od sebe, na coz sem teda koukal..Hunter píše:mno ja nejsem zadnej Ajsnštajn, ale mozna bych si skoro tipnul, ze kdyby ta vyprava nestala cela na jednom policku, tak by ji mohl jeden flus asi tezko zabitBrumik píše:No to netusim, to vis jen ty, kdyz si to vymyslel ne?Acarus píše:a vis proc tim flusem zabije 3/4 vypravy ? Zkus si tipnout ;p
edit: jo btw .. pojdte presunout tu diskuzi o naprosto nefer situacich, kdy po nekolika letech neni nejlepsi alternativa stat na jednom policku, do pokecu .. uz je to tam presunuto
normalni prasivej flus, akorat to bere celkem dost :pBrumik píše:Hm, problem je v tom ze my na tom jednom policku vubec nestali a sfluslo nas to i kdyz sme byli dost daleko od sebe, na coz sem teda koukal..Hunter píše:mno ja nejsem zadnej Ajsnštajn, ale mozna bych si skoro tipnul, ze kdyby ta vyprava nestala cela na jednom policku, tak by ji mohl jeden flus asi tezko zabitBrumik píše:No to netusim, to vis jen ty, kdyz si to vymyslel ne?
Náhodou mi se ten nový kousek líbí.. Draci jsou fajn, ten doteď neznámý flusací pejsek je pěkná mrška, ale žádná hrůza to taky není.. High horizit už jsem si zvykla, že je jen v Pridu a Despu, takže ten mě nepřekvapí, spíš mě překvapila ta krev.. mile, samozřejmě Akorát je to na můj vkus moc odfamovací dung a nejde mi do hlavy, proč nedat na konec nějakou tu fame gatu, když je v tolika dunzích, kde se neumírá tolik jako tady.. Zrovna já jako vamp s nabíráním slávy kdekoli jinde ve světě problém nemám, ale dovedu si představit, že to bude jeden z důvodů, proč tenhle kousek nebude tak oblíbený, jak by mohl být..
Athi [V.I.R.], The Mandarinka
Michelle, maličká klerička
Michelle, maličká klerička