Problém s Logovánim
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Problém s Logovánim
Mám takovej zajímavej problém. Když chci lognout přes yoko hodí mi to hlášku, že se client nemůže připojit k srveru. Musim lognout normálně bez yoka jen přes clienta a to jde pak odlognu a následně jde nalognout i přes yoko ... pouze zase jednou po odlognutí musim postup opakovat. Cesty ke klientovy a yoko mám dobře nastavený přesně podle návodu v Login.cfg je taky napsáno co tam napsáno má bejt. Verzi yoka mám dobrou i jsem zkoušel jiné a clienta mám staženého z DP, stránek. Nevěděl by jste někdo co s tim?
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Hybernatus píše:Tak problém vyřešen. Je třeba smazat soubor injection.xml a už to jede normálně. nevýhodou toho je, že musíte předělat hotkeys. Chyba nastala asi když jsem tam ten soubor zkopíroval ze svojí zálohy v yokunjn tak rada pro ostatní
Někde se stala chybka, takže druhý topic smazán a posty přesunuty sem.Schonny píše:Nastudovat, jak funguje XML je prace tak na jedno-dve odpoledne, takze si ty hotkeye muzes bez problemu zase obnovit.
Říká se, že trvá minutu všimnout si někoho zvláštního, potřebuješ hodinu, aby sis ho vážil, den k tomu, abys ho miloval, ale potřebuješ celý život na to, aby si na něj zapomněl.
tak mam celkem podobny problem...
zacalo to tak ze providet delal neco s antenou a zmenil mi ip.
pri logovani mi to rve at pockam par minut a zkusim to pozdeji, dela to i kdyz dam spatnej login.
zezacatku jsem zkousel smazat desktop, potom sem nalognul ale jakmile sem zas odlog a jakoby desktop se obnovil, tak potom to delalo to same.
delalo to to same i bez injektu.
sphereclienta nalognu bez problemu.
no nic smaznul sem injekta, ten desktop a dostal sem se do takoveho stadia kdy uz ani smazani desktopu nepomuze:)
¨psal sem provideroj jestli tam nema nastaveny podminky apod a rikal ze vse jak bylo tak to tam ma. port 2593 bloklej nemam .
firewall a antivir apod vecicky sem zkousel i mit vypli ale bez vysledku.
zalohy sem si prehral ale to taky nepomohlo.
tedka stahuju aos a zkusim instalnout, tak doufam ze to povali a snad nebudu muset v nedeli do kostela:)
babo rad:)
zacalo to tak ze providet delal neco s antenou a zmenil mi ip.
pri logovani mi to rve at pockam par minut a zkusim to pozdeji, dela to i kdyz dam spatnej login.
zezacatku jsem zkousel smazat desktop, potom sem nalognul ale jakmile sem zas odlog a jakoby desktop se obnovil, tak potom to delalo to same.
delalo to to same i bez injektu.
sphereclienta nalognu bez problemu.
no nic smaznul sem injekta, ten desktop a dostal sem se do takoveho stadia kdy uz ani smazani desktopu nepomuze:)
¨psal sem provideroj jestli tam nema nastaveny podminky apod a rikal ze vse jak bylo tak to tam ma. port 2593 bloklej nemam .
firewall a antivir apod vecicky sem zkousel i mit vypli ale bez vysledku.
zalohy sem si prehral ale to taky nepomohlo.
tedka stahuju aos a zkusim instalnout, tak doufam ze to povali a snad nebudu muset v nedeli do kostela:)
babo rad:)
tak jsem zkouzel snad vsechno, narazil jsem i na spoustu forech na jakes takes reseni ale nic nefunguje a obecne se da rict ze na to neni jednoznacna odpoved jak ten problem vyresit.
nevite tedy co s tim ? jedna se o problem s injetkem a cely se to chova vselijak ale po loginu mi to napise It must have been taken down. Please wait a few minutes and try again.
client bezi v pohode ale jakmile zkusim prihlasit se pres injekta tak mi to rve furt tuhlasku i kdyz zase zpatky chci lognout samotneho clienta...
opravdu nikdo nevi co s tim ?
nevite tedy co s tim ? jedna se o problem s injetkem a cely se to chova vselijak ale po loginu mi to napise It must have been taken down. Please wait a few minutes and try again.
client bezi v pohode ale jakmile zkusim prihlasit se pres injekta tak mi to rve furt tuhlasku i kdyz zase zpatky chci lognout samotneho clienta...
tak to vypada ze pudes na assistaSkuhry píše:tak jsem zkouzel snad vsechno, narazil jsem i na spoustu forech na jakes takes reseni ale nic nefunguje a obecne se da rict ze na to neni jednoznacna odpoved jak ten problem vyresit.
clen fora vod dob Imperia
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem rozjel jakyhosi inejkta build 302.14 ale jakmile sahnu do desktopu, inlaunch xml, injection xml, verdat tak mi to zas nejede, tzn ze nemuzu jakoukoliv zalohu prekopirovat apod, ale potom spustim update exe. projede to a zjisti ze ty jednotlivy souboru v uo jsou stejny takze je netreba updatovat , pak se update ukonci a ten injekt zase jede...
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak si zkus bezprostredne po tom, co se ukonci update, seradit soubory ve slozce UO podle casu. Treba uvidis, ze se nejake soubory zmenily a navede te to na nejakou stopu.Skuhry píše:tak jsem rozjel jakyhosi inejkta build 302.14 ale jakmile sahnu do desktopu, inlaunch xml, injection xml, verdat tak mi to zas nejede, tzn ze nemuzu jakoukoliv zalohu prekopirovat apod, ale potom spustim update exe. projede to a zjisti ze ty jednotlivy souboru v uo jsou stejny takze je netreba updatovat , pak se update ukonci a ten injekt zase jede...
Predpokladam, ze sis zkontroloval, ze jsi vlastnik vsech souboru ve slozce Ultimy i podslozkach...
hm to s tim casem me nenapadlo, dobry napad:) ale co sem koukal tak ten update dycky zmeni login.cfg, ale netusim jak protoze je proad stejny a jeste uo.cfg a z toho sem moc nevykoukal, zkousel jsem tam toho dost menit a bez vysledku...
nicmene sem nasel na forku injektu mozna odpoved ale dost blble to prelozilo...
http://www.google.com/translate?u=http% ... en&ie=UTF8
a jinak se to delo i vice lidem ale nikde to neni nijak kloudne vyreseno.
chtelo by totaky odkaz budoucim generacim
nicmene sem nasel na forku injektu mozna odpoved ale dost blble to prelozilo...
http://www.google.com/translate?u=http% ... en&ie=UTF8
a jinak se to delo i vice lidem ale nikde to neni nijak kloudne vyreseno.
chtelo by totaky odkaz budoucim generacim

a je to tu zas, nedavno sem preinstalovaval winy a nakopiroval uo ze zalohy, prepsal registry a slapalo to , nicmene potom se zas objevil ten samej proble, ale nalognul sem tak nejak stabilne napotreti:)
potom me to prestalo bavit a chtel sem s tim enco udelat tak sem to jenom presunul na jinaci disk, prepsal registry a neslapalo to , hodil zpatky a neslapalo to, zkusil sem to hodit na flasku a prenyst an jianci pocitac a slo to bez sebemensich problemu, firewal a antivir sem vypnul, pridal prava, podminky apod silenosti a ale vysledek stejnej, zkousel sem se hrabat v registrch, menit zasady.
stahnul jsem z netu ultimu renesain enbo tak nak nainstaloval ale to sami, zkousel sem spustit uopatch ale nic to nedelalo, jen to bezelo nejakym zpusobem na pozadi , to se mi nepodarilo zjistit jak to rozjet popr jestli je ten patch ma nejaky velky vyznam.
preinstalovani win nebo nejak format je podle me uplne zbytecny.
porty povoleny mam, provider nicemu nebrani, telnet ip port na dp jde.
vse jsem zkousel bez injekta na ciste nvoe instalaci
a zajimavy taky je ze kdyz hodim spatnej login tak to zarve ze je spatnej cili se to uz asi musi pripichntou na dp a zjistit spravnost prihlasovani a pak to hodi dalsi krok tu hlasku:
client could not attach to the game server. It must have been taken down, please wait a few minutes and try again.
nebo je mozny aby to delal ten uopatch? jestli treba dp pri logovani pouziva neco novejsi a dosavadni neaptchnutou uo to nemuze poznat a dela to takejdle bordel ? neni treba na dp nejaky filtrovani apod?nebo co s tim mam delat?
potom me to prestalo bavit a chtel sem s tim enco udelat tak sem to jenom presunul na jinaci disk, prepsal registry a neslapalo to , hodil zpatky a neslapalo to, zkusil sem to hodit na flasku a prenyst an jianci pocitac a slo to bez sebemensich problemu, firewal a antivir sem vypnul, pridal prava, podminky apod silenosti a ale vysledek stejnej, zkousel sem se hrabat v registrch, menit zasady.
stahnul jsem z netu ultimu renesain enbo tak nak nainstaloval ale to sami, zkousel sem spustit uopatch ale nic to nedelalo, jen to bezelo nejakym zpusobem na pozadi , to se mi nepodarilo zjistit jak to rozjet popr jestli je ten patch ma nejaky velky vyznam.
preinstalovani win nebo nejak format je podle me uplne zbytecny.
porty povoleny mam, provider nicemu nebrani, telnet ip port na dp jde.
vse jsem zkousel bez injekta na ciste nvoe instalaci
a zajimavy taky je ze kdyz hodim spatnej login tak to zarve ze je spatnej cili se to uz asi musi pripichntou na dp a zjistit spravnost prihlasovani a pak to hodi dalsi krok tu hlasku:
client could not attach to the game server. It must have been taken down, please wait a few minutes and try again.
nebo je mozny aby to delal ten uopatch? jestli treba dp pri logovani pouziva neco novejsi a dosavadni neaptchnutou uo to nemuze poznat a dela to takejdle bordel ? neni treba na dp nejaky filtrovani apod?nebo co s tim mam delat?