JoeMoe píše:Uz neviem co sa riesi.
Idem na wc / do ladnicky... alebo cokolvek ine? Tak ked sa zamyslim 5minut makra (tj gain 0.0) a riziko -5% (a viac) na skilly.
to je fakt problem macknut log out a ked clovek dojde lognut?
a alarmy?
By som za alarmy mazal.
A tiez odlognem aj ked idem len po vodu, po tanier s jedlom a pod.
Prosim te, radsi nam rekni, jak bys poznal, ze nekomu x km daleko zvoni pocitac a co je na tom tak trestuhodneho, nebo se smaz radsi sam..
Je to podvod, obchazeni systemu . Nepoznas to nijak.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Proto jsou kontroly čím dál "těžší" aby nic nikomu nikde nezvonilo a ti co u toho nejsou šli sedět za katr
Alarm bohužel nejde prokázat nijak, narozdíl od toho že někdo prasí, háže massy přes brány Cove, probuguje se v Despice k pokladu...
Nakonec tu z většiny z vás vyleze že makrujete AFK a máte uber alarmy a terminátory při "resync a restart"...
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
vy delate jak kdyby alarm byl ... Alarm je tu proto ze kdyz si nahodou nevsimnes AFK kontroly v journalu tak to vsechno pojisti ze zadu alarm... nevim proc by to melo byt obchazeni pravidel...
ste jak ucitele ve skole jakmile se chces zabavit necim jinim tak dostanes poznamku tady dostanes jail a obou pripadech tam sedis... (neobhajuju lidi co opravdu zacli trenovat s umyslem byt AFK)
Yoshua píše:Proto jsou kontroly čím dál "těžší" aby nic nikomu nikde nezvonilo a ti co u toho nejsou šli sedět za katr
Probuh, k cemu mi bude nejake zvoneni, kdyz u toho nebudu? Stale nepochopen smysl alarmu..
Caina píše:Alarm je tu proto ze kdyz si nahodou nevsimnes AFK kontroly v journalu tak to vsechno pojisti ze zadu alarm... nevim proc by to melo byt obchazeni pravidel...
Presne tak to je
Carda píše:
Yoshua píše:...a máte uber alarmy a terminátory při "resync a restart"...
Na co alarm na restart ?
Ne alarm, ale "terminator".. tim asi myslel prazdnou smycku, dokud server zas nezacne reagovat po savu/resyncu.
Huh? zeby "terminator" od slova "terminate" ?
a cudlik na "terminate all" je prvy ktory som vobec mal...
edit: a ked si to tak clovek vezme, preco by ten alarm, nemohol pri prichode GM zrusit script a povedat ahoj? ved to je tiez uplne nevinne.
Ide o to, aby ti to ziskalo troska casu. a clovek sa hned preklikne a moze reagovat.
A este by mohol aj povedat, "som tu" a spravit krok, nakoniec clovek ziska pol minutky keby bol nahodou na wc.
.....
mne to je vlastne volne, len mi prijde, ze ak si clovek obhaji alarm, aby sa mohol prekliknut do minimalizovanej ultimy, tak si nakonec tak nejak obhaji aj AFK samo-odpovedajuce makro.
Mno slo mi o to ze vypinat skript u restartu je na prd bo te to stejne vykopne. Ja osobne alarmy nepouzivam vubec... je to na prd Proste jen sleduju Journal a hp.
Nakonec tu z většiny z vás vyleze že makrujete AFK a máte uber alarmy a terminátory při "resync a restart"...
Umet si napsat terminator na kazde opakovane makro pri savu/resyncu tak uz to davno udelam.
Mozna jsem kreten ale prijde me ze na tom "asi" "mozna" i "zalezi". Ale co ja vim...
Dyt to prece nikdo nevypina a odesila bajtiky dal.
I'm blood, thirsty, thirsty for sure, About to bust up the same ones, who bust up the poor, You're, not safe, anymore, To all the holy spooks, I declare war
Umet si napsat terminator na kazde opakovane makro pri savu/resyncu tak uz to davno udelam.
Mozna jsem kreten ale prijde me ze na tom "asi" "mozna" i "zalezi". Ale co ja vim...
Chces mi rict, ze tvoje scripty se snazej vykonavat cinnost i ve chvili kdy prave probiha save/resync? Jako pochopim u assista, ale tam holt uz u toho musis sedet a vypinat manualne.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Chci rict ze kdyz vykonavam opakovane makro tak u toho sedim a v momente savu mackam hotkey na ,terminate all. Ve skriptech to osefovane nemam.
Edit: Moje posty bezne myslim "parody style" protoze si uz nemuzu pomoct. Musim se smat.
I'm blood, thirsty, thirsty for sure, About to bust up the same ones, who bust up the poor, You're, not safe, anymore, To all the holy spooks, I declare war
ehm. teda
vsetky moje scripty pri WS / resyncu poctivo cakaju. a na to fakt netreba ziadne osetrenie. teda treba. vola sa to "dynamicka pauza" a povazujem to za zaklad kazdeho aspon troska slusneho scriptu.
Post +
Dynamicke pauzy mam vsude v kazdem jedoucim skriptu.
Slo me o to at se me vypne zcela skript pri WS/Resyncu, at vubec nejede.
,terminate all only ci vis jiny zpusob OooOO mocny?
Blood Berry píše:Post +
Dynamicke pauzy mam vsude v kazdem jedoucim skriptu.
Slo me o to at se me vypne zcela skript pri WS/Resyncu, at vubec nejede.
,terminate all only ci vis jiny zpusob OooOO mocny?
Proc ho vypinat? Dynamicka pauza server nezahlti (protoze nema pres ws/resync odezvy). Jinak reseni terminate all, wait, exec fce je nejjednodussi a jako rezidentni makro nejefektivnejsi :p
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Mam nejradsi nejefektivnejsi a pritom nejjednodussi reseni. Az se budu nudit u yoka tak si to obohatim, sfera me pak bude mit pri kazdym sejfu ci resyncu radsi :p
Blood Berry píše:Mam nejradsi nejefektivnejsi a pritom nejjednodussi reseni. Az se budu nudit u yoka tak si to obohatim, sfera me pak bude mit pri kazdym sejfu ci resyncu radsi :p
Nechci ti kazit radost, ale to co pises je bohuzel uplny nesmysl.. Dynamicka pauza je zcela nejefektivnejsim a nejjednodussim resenim, nevyjimaje zcela prakticke duvody, proc skript (pokud je osetren dyn. pauzou) zbytecne nevypinat behem world savu / resyncu. Bezici skript, ktery ceka na odezvu ze serveru (hlaska v journalu napr.), pro nej nevytvari absolutne zadnou zatez, vyuziva pouze zlomek strojoveho casu tveho pocitace. Tak to proste je.. a mimochodem, Jezisek taky neni! Sakra, ja jsem zlej..