Problem s prihlasenim po instalaci yoka
Problem s prihlasenim po instalaci yoka
Mam takovej problem do doby nez jsem si instaloval yoko tak mi vse fungovalo dobre po instalaci se nemuzu prohlasit do UO ani pres obyc clienta. Pokazde kdyz pustim bud clienta nebo yoko zadam login a heslo odkliknu tak se mi objevi totozna hlaska jako pri restartu.(a ban nemam:)) Nevite nahodou jak to spravit abych nemusel reistalovat UO??
; login.cfgCarda píše:Pokavaď ti to nejede ani s čistym klientem tak sem pastni co máš v souboru login.cfg v adresáři s UO.
Nenapadá mě co by ti jinak mohlo Yoko změnit v UO
; created by Injection Launcher
LoginServer=82.208.28.203,2593
tak zmena mam tam : ; login.cfg
; created by Injection Launcher
LoginServer=195.146.99.135,2593
Spusteno pres poznamkovy blok:)
Naposledy upravil(a) Cheysul dne 09.03.2007 10:40:11, celkem upraveno 1 x.
no tak tohleto vazne nechapu spustil jsem up2date.exe lognul jsem pres cisteho clienta a slo ALE kdyz jsem odlogl abych zkusil jestli mi pujde yoko tak se mi to vratilo do starych koleji a zase mi uz nejde spustit NIC!!!Carda píše:Pokavaď ti to po pokusu o lognutí s Yokem napíše v souboru login.cfg LoginServer=195.146.99.135,2593 tak je IP určitě nastavená blbě. Zkus spustit up2date.exe a pak logni přes čistýho klienta.

- Esge
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
nastavenie yoka pre dp
http://www.peggy.stranky.org/index.php?page=navody
http://www.peggy.stranky.org/index.php?page=navody
[color=blue]Esge [-LD-][/color] - ranger / dvorny blazon
[color=blue]Kakarot[/color] - necro - len do poctu
v srdci nb v dungu klamak :D
[color=blue]Kakarot[/color] - necro - len do poctu
v srdci nb v dungu klamak :D
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Imho ti Yoko pořád přepisuje IP na špatnou. Oprav si to 
Edit: imho2 > pokud nevíš jak nastavit Yoko aby ti fungovalo, tak se raději nepokoušej o hraní na něm nebo scriptování. Protože než bys to zvládl tak jsi v důchodu

Edit: imho2 > pokud nevíš jak nastavit Yoko aby ti fungovalo, tak se raději nepokoušej o hraní na něm nebo scriptování. Protože než bys to zvládl tak jsi v důchodu

Naposledy upravil(a) Yoshua dne 09.03.2007 12:33:07, celkem upraveno 1 x.
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
A máš to všechno dobře nastavený? ...včetně encryption?
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Ještě se podívej, jestli náhodou nemáš na launcheru (tam, jak nastavujes servery, clienty a pak klidáš na "Launch") vybraný špatný server/klient...
Edit: Vyřešeno, Lock
.
Edit: Vyřešeno, Lock

Naposledy upravil(a) Bluespace dne 09.03.2007 15:28:25, celkem upraveno 1 x.
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
DOufám že nebyl stvořen další jedinec, co bude scriptama lagovat kouli... 

[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]