Udělala jsem si +60 a pak 4 fizz. Zajímalo by mě kam až to jdeAtalia píše:Bree, asi do +50 to jde bez fizu? Nejsme si s Rodem Sackettem teď jistí.

Udělala jsem si +60 a pak 4 fizz. Zajímalo by mě kam až to jdeAtalia píše:Bree, asi do +50 to jde bez fizu? Nejsme si s Rodem Sackettem teď jistí.
Jsi si jistá že tě neposlouchá? Dala jsi mu příkaz třeba all stop a stejně tě neposlechl?Breezeway píše:Chtěla bych se zeptat ostatních golemasterů, tak se Vám stává, že při pokusu ovládnutí golema je to neúspěšné a golem je neovladatelný, i když to napíše hlášku o jeho ovládnutí ?
Pro GM, je tohle chyba nebo je to schválně ?
Právě že nereaguje a zaútočí na mě. Vypíše se hláška o ovládnutí a golem nereaguje na příkazy a utočí na mě.erunno píše:Jsi si jistá že tě neposlouchá? Dala jsi mu příkaz třeba all stop a stejně tě neposlechl?Breezeway píše:Chtěla bych se zeptat ostatních golemasterů, tak se Vám stává, že při pokusu ovládnutí golema je to neúspěšné a golem je neovladatelný, i když to napíše hlášku o jeho ovládnutí ?
Pro GM, je tohle chyba nebo je to schválně ?
Osobně se mi to nikdy nestalo.
Hmm divné, normálně jsi si vyvolala golema (dvojklik na kladivo a pak na formu) pak jsi ovladla golema (dvojklik na kladivo a pak na golema?)Breezeway píše:Právě že nereaguje a zaútočí na mě. Vypíše se hláška o ovládnutí a golem nereaguje na příkazy a utočí na mě.
Přesně tak.erunno píše:Hmm divné, normálně jsi si vyvolala golema (dvojklik na kladivo a pak na formu) pak jsi ovladla golema (dvojklik na kladivo a pak na golema?)Breezeway píše:Právě že nereaguje a zaútočí na mě. Vypíše se hláška o ovládnutí a golem nereaguje na příkazy a utočí na mě.
Fenu nepoužívám a jména měním ručně až po ovládnutí. ale zkusím to odběhnutí.Kesemot píše:Bree ak pouzivas fenu, viem ze bol niekedy problem s premenovanim. Skus odbehnut z obrazovky a zase prijst naspat. Malo by sa potom nacitat meno a uz by mal byt ovladatelny.
Kopáním se neničí a nikdy neničil.Me píše:K tomu mám ještě dotaz - ničí se skládaný krump při kopání? Vím, že bych si to mohl vypozorovat, ale to by mohlo bejt docela drahý :).
Hmm je to skoro každý pátý/šestýAcarus píše:Sance ze se to stane urcite existuje ... bohuzel to jinak vyresit nejde, rozbitim formy a vyvolanim golema se vyvola normalne jakoby npc a az pak je scriptove ovladnute.