Ranger

Odpovědět
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Ciatronic »

a teď mě ještě napadlo jestli ta druidská hůl je nezničitelná tak bych ju udělal třeba na 50 nebo 100 použití a pak by si kažřdej druid ju musel jít udělat znova protože pak by ten strom byl už nevyužitej tak by se to aspoň trochu zase oživilo
Salvy
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salvy »

acare .. ty jses proste jinej :D:D .. odpovidas uplne na jine veci nez se te ptali .. ale budis.. souhlasim s desperem.. ze leta to tu bylo uplne v poradku a nevim kdyz par hracu chtelo new chary tak vy rozeserete stare dobre chary.. proste to je uplne padly na hlavu.. a jeste si myslim ze stim budou zbytecny problemy ..

Chtel jsem zase zacit hrat.. ale jak tedka vidim kam ten server vede.. ( do s......) tak se nato vyprdnu.. protoze jsem chtel hrat na tom starym dobrym serveru.. kde vse bylo jak ma ..

uz takhle je ubytek lidi na serveru veliky a ted touhle (zmenou si myslite ze to pomuze hrace sem zase naverbovat ?? ) ja si myslim ze k vuli tomu prestane hrat jeste mnohem vic lidi ..

jinak mi to prijde ze se proste opicite po jinych serverech ...co maj takhle nastaveny ze mas treba char a umi kvf bouchat ivm.. zachvili to bude i tady.. :idea: :idea: :idea:
..Salvy..(kler)-(Vamp je nejlepsi klamak)
..Kivan..(Ranger)

Jsem z5 :D bojte se :-))

Zabij Bobra zachranis Strom
sa-team.wz.cz koukne te se
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Acarus píše:ee to sem delal ja. Nehlede na to, ze to celych 8 dni lezelo k prodiskutovani s hraci... a vlnu nevole to nezvedlo.
Navic co se tyka ranga. Ale to uz to bylo receno xkrat. Jojo on se vlastne oslabil nejvic ubah char a tedka me nikdo nevezme do dungu :(

jako myslis ten topik o "prerozdelovani postav" co jsi tam na posledni stranku postnul

http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=5&t=4095
Acarus píše:Oslabeni ranga planuje se.
Oslabeni Negra planuje se.
Rozdeleni povolani ? Jiste!

a zamknul jsi to, tim myslis tu diskuzi? Me to teda jako prijde, ze jsi nas s tim proste seznamil a hotovo a pochybuju ze jste toho ranga stihli zpackat nekde od 11.8 co poprve postnul Agramon, co se na to zeptal? A ze to nezvedlo vuli nevole? Mas tam hlasovani a to dopadlo 55% nerozdelovat a 45% rozdelit a samozrejme ze tam urcite hlasovali i lidi co ranga vubec nemaji a je jim uplne fuk co s nim bude. Protoze se tam nemluvi jen o rangovi ale i o ostatnich charech. Dobre chteli jste oslabit ranga, oslabte ho... ale nezmrste ho tak jak jste to udelali ted! Podle me jako kravina, ze ranger sam OSOBNE dokaze vse tamnout a uz to nedokaze dat do puvodniho stavu (odshrink). Co to je za bejkarnu? Umim premluvit selmu, aby me poslechla a sla se mnou domu (tamnout), ale neumim ji dat volnost? Sam jsem si ranga vybral "take" kvuli moznosti neomezeneho tamingu (coz je zachovano) a moznost prodeje klamaku. Ale kdo mi ted koupi polara, leoparda a proste ten vas vyssi lvl klamaku. Jedine o sam velky shaman a druid, ktery si to taky tamne sam. Takze kdyz uz to koupi.... v jakem asi mnozstvi...a za jakou cenu?

TO MULAMBO: Delas z hracu voly? Takhle si DP vazi hracu, jak hlasa na svych strankach?
Agramon píše:Zaslechl jsem že nám chcete vykleštit postavy a každej char bude přerozdělen na tři další "podchary".
Mulambo píše:Ja zase zaslech, ze po dp behaji vyklesteni hraci, nevis o tom taky neco?
.
takze hrac se vas na neco zepta, tady nam ted rikas ze v tom zpackani ranga mas taky prsty a pritom nekomu kdo se slusne zeptal, odpovis vyse zminenym citatem? To mi nejak neprijde ze by jste si nejak extra vazili hracu, kdyz se takhle chovate.
Legie (navzdy!!)
Salvy
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salvy »

jako zachvili si tady ty gmka a jejich vlez prdelky otevrou jednu guildu a budou tu samy .. protoze kazdej se jim nato vysere.. !!!
..Kivan..(Ranger)

Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Salvy tvl tebe sem vživotě ranga hrát neviděl a i kdyby tak si ho hrál tam max půl roku a sereš se do těhle věci ani si to nezkusil změny sou třeba to jo některý sou sice na hlavu postavený ale aspoň 2 specializace sou dobrý až to budeš hrát nějakou dobu tak taky něco piš i když si hrát dřív tak si hrát úplný hov.. protože si se tomu charu nevěnoval až to budeš myslet vážně za nějakej char a odehraješ za něj nějakou dobu tak tu můžeš mluvit a tom co se ti líbí a nelíbí
Salvy
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salvy »

ciatronix.. ty ses jeden z nejvetsich ubozaku na dp.. nikdy si me nevidel nic hrat :D: LZEES"""!!! za 2. nechodim deciky jak ty.. takze tam si me urcite nepotkal... ranga mam .. hraju ho casto.. lidi ktery me znaji vy... a vy ze jsem se mu venoval.. a tohle co se tedka deje je fakt na h ***** ..

a ty se do me nenavazej.. nebudu tady cist posty nejakyho malyho kluka .. kterej neco skusi a nevy celou podstatu ranga.. a tedka to je na nic :-)) takze si dej facku a mlc .. diky
..Kivan..(Ranger)

Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Vynatek z jiz zmiňovaného topicu o „prerozdelovani charu“

Sir Artuhr píše: Ja jsem prave slysel, ze je nejaky forum kam nemaji normalni hraci pristup, ale maji tam pristup jen takova smetnaka a kamaradi gmek a tam se prave resi nejake rozdelovani postav
Acarus píše:Zda, se zes dobrovlne prihlasil k celoservrove osvete ohledne UDS, kdyz uz to tady tak vytahujes, jejiz si sam clenem. Kamarade.
To je ta skupina, ve ktere jste o tomhle celem rozhodli? Kolik Vas tam je? 10? 15? A kolik hraje (zatím)hracu?

Ja si nemyslim, ze je to zrovna vec, o které by melo rozhodnout tak malo lidi…když podle tohoto topicu i vyse zmiňovaného sami vidite, ze s tim většina lidi nesouhlasi…tak ne Vy proste si to musite udelat podle sveho...

To si muzete jeden odstavec, který mate na svých stránkách viz Server…cituji cast: Dark Paradise je otevřený vůči hráčům, snaží se brát v potaz jejich připomínky, návrhy a postřehy……..vymazat…není to pravda….
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Aknah píše: To si muzete jeden odstavec, který mate na svých stránkách viz Server…cituji cast: Dark Paradise je otevřený vůči hráčům, snaží se brát v potaz jejich připomínky, návrhy a postřehy……..vymazat…není to pravda….
mas pravdu, chybi jim tam slovo "rozumné"
realne tu bylo zatim pominimu navrhu pripominek a postrehu, a ty co byli tak acarus dokonce okomentoval
nemuzes cekat ze tu bude nekdo odepisovat 24/7 na ten brek o tom ze si nekdo neprecet poradne co se s tema povolanima delalo (viz ten brek na palaty jak sou k nicemu, kdyz prisli jen o verite zbrane a skilly u specek)

btw uz sis to specla nebo furt jen na to nadavas bez ozkouseni ?:)
Salvy píše:ciatronix.. ty ses jeden z nejvetsich ubozaku na dp.. nikdy si me nevidel nic hrat :D: LZEES"""!!! za 2. nechodim deciky jak ty.. takze tam si me urcite nepotkal... ranga mam .. hraju ho casto.. lidi ktery me znaji vy... a vy ze jsem se mu venoval.. a tohle co se tedka deje je fakt na h ***** ..

a ty se do me nenavazej.. nebudu tady cist posty nejakyho malyho kluka .. kterej neco skusi a nevy celou podstatu ranga.. a tedka to je na nic :-)) takze si dej facku a mlc .. diky
musim priznat ze nekomu rikat ze je malej kluk v kombinaci s tim postem je dost :pp

edit:
Perseus píše: proč překopávat rangera na WoW systém???
kdyz uz, tak tohle je spis ale L2/RO system
WoW system je vesmes to co bylo pred speckama (divny ze predtim to nikomu nevadilo)

navic, kdyby acar dal dva tejdny pred speckama to oslabeni ranga, tak by me zajimalo na co by se to svadelo (coz si btw furt tezce neuvedomujete, rang neni osekanej kvuli speckam, ale protoze byl proste moc silnej a i kdyby specky nebyli, rang zaklad by vypadal tak jako je tedka (mozna by nemel jeste pog ale zas moh tamovat vsechno))
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 11 zář 2010 15:57, celkem upraveno 5 x.

... Vision vs Speech test ...
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Já budu na DP vzpomínat v dobrém, neboť jsem flintu pověsil na hřebík přesně den před vykleštěním postav. Jen jestli se můžu vyjádřit post morte k tématu. Rangera jsem hrál od roku 2003/2004 a můžu Vám říci ctění pánové a dámy, že takového kleštěnce jako je z rangera teď, bych asi těžko lognul. Je to snad jen flusanec do obličeje starým hráčům a ukázka svéhlavé nadřazenosti několika vyvolených nad ostatními hráči. Postačí mi jediný pádný důvod proč překopávat rangera na WoW systém??? Já hrál ultimu, protože byla jiná než wowko. Teď si klidně to wowko zapnu protože vím, že mohu hrát stejný druh hry a mám to ještě k tomu v 3D. Když to má shrnout do několika slov pak tedy: "Posrali ste to hoši pekelně"!

Edit: Spousta lidí mi napíše, že to tedy nemám hrát a jít jinam. Vzkazuji:"Já už odešel.....".
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Wizzy píše: mas pravdu, chybi jim tam slovo "rozumné"

btw uz sis to specla nebo furt jen na to nadavas bez ozkouseni ?:)
Za 1) nezklamal jsi, ze jsi opet regaoval zrovna ty
2) ...aha, takze 90% lidi, kterym se to nelibi a nechtej mit zmrsenou postavu po x let co ji hrajou a maji k tomu pripominky, tak je maji nerozumny?, takze kdyz tu kazdy vsechno neodkyva tobe nebo GM, tak je hnedka spatny? docela k smichu Wizzi nebo k placi?
3) a nepotrebuju si to specnout, staci kdyz si prectu na strankach co to umi a neumi, o co prijdu a neprijdu, co ziskam a neziskam a podle toho se rozhodla.... takze si ty svoje rady nech, diky
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Perseus píše:Já budu na DP vzpomínat v dobrém, neboť jsem flintu pověsil na hřebík přesně den před vykleštěním postav. Jen jestli se můžu vyjádřit post morte k tématu. Rangera jsem hrál od roku 2003/2004 a můžu Vám říci ctění pánové a dámy, že takového kleštěnce jako je z rangera teď, bych asi těžko lognul. Je to snad jen flusanec do obličeje starým hráčům a ukázka svéhlavé nadřazenosti několika vyvolených nad ostatními hráči. Postačí mi jediný pádný důvod proč překopávat rangera na WoW systém??? Já hrál ultimu, protože byla jiná než wowko. Teď si klidně to wowko zapnu protože vím, že mohu hrát stejný druh hry a mám to ještě k tomu v 3D. Když to má shrnout do několika slov pak tedy: "Posrali ste to hoši pekelně"!

Edit: Spousta lidí mi napíše, že to tedy nemám hrát a jít jinam. Vzkazuji:"Já už odešel.....".
pod toto se podepisu i ja, jen s dodatkem ze neodejdu, jen prestanu hrat ranga a budu ho prologovavat a doufat ze toto je jen spatny sen
Legie (navzdy!!)
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Perseus píše:J Postačí mi jediný pádný důvod proč překopávat rangera na WoW systém??? Já hrál ultimu, protože byla jiná než wowko.
Tohle jsem tu psala i ja, a slizla jsem za to kritiku, ale jak je videt, nemyslim, si to jen ja...jenze ONI to nechteji videt a uz vubec cist a reagovat na to...jinak se mej hezky, ono Te bude asi nasledovat vic lidi....lidi , ktery tu hru delaji hrou,ale nekomu to asi nedochazi...
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Aknah píše: Za 1) nezklamal jsi, ze jsi opet regaoval zrovna ty
2) ...aha, takze 90% lidi, kterym se to nelibi a nechtej mit zmrsenou postavu po x let co ji hrajou a maji k tomu pripominky, tak je maji nerozumny?, takze kdyz tu kazdy vsechno neodkyva tobe nebo GM, tak je hnedka spatny? docela k smichu Wizzi nebo k placi?
pripominky != rang je na nic, chceme zpatky top povolani
lidi kteri ranga aktivne a dobre hrali xlet jak sama pises, chapou (i kdyz se jim to nelibi) proc se zaklad rang oslaboval, pokud ty to nechapes tak se obavam ze je chyba jinde nez v tom jak to Acarus oslabil
Aknah píše: 3) a nepotrebuju si to specnout,staci kdyz si prectu na strankach co to umi a neumi, o co prijdu a neprijdu, co ziskam a neziskam a podle toho se rozhodla.... takze si ty svoje rady nech, diky
:)

btw wizzy vzdycky jenom s tvrdym

... Vision vs Speech test ...
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Čoveče wizzy ty už se tou indulonou tak nemaž, protože už si tam až po kotníky a kdyby si byl moc mastnej tak by ti to klouzalo zase ven.......
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Wizzy píše:btw wizzy vzdycky jenom s tvrdym
ty musis vazne rejpat do vseho, a jinak ty mas svuj nazor ja svuj a nemam ho takovy jedina, viz. vyse...jestli se to nekomu libi at si to udela jeho vec, ale jak je videt vetsine se to nelibi. A vubec se sem do OU nehodi , aby tu behali oranzovy srnci a ruzovy polari...to uz je opravdu komedie
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Perseus píše:Čoveče wizzy ty už se tou indulonou tak nemaž, protože už si tam až po kotníky a kdyby si byl moc mastnej tak by ti to klouzalo zase ven.......
:lol: :clap:
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

tak jsem si udelal druida splnil q na druid hulku s hulkou sem si premenil elder demona na svoji stranu dal jsem 2x all come a zmizel. To je celkem k nicemu
Carl Casius Clai
Inkless
Inkless

Příspěvek od Carl Casius Clai »

A co si cekal za 35K? :D kdyby vydrzel dyl bylo by to preboost!
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Carl Casius Clai píše:A co si cekal za 35K? :D kdyby vydrzel dyl bylo by to preboost!
No za 35k sem cekal, ze vydrží dyl jak 2 vteřiny.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Nebudu hodnotit jaky bude rang(ne jen on teda) ted, ale za sebe muzu rict, ze dekuju gm za snahu neco delat

Je me jasne, ze kdyz nekdo hraje x let to stejne a vyhovuje mu to, ze je ta zmena pro nej strasna, ale tak porad si rikam, ze mezi gm tymem a hraci muze byt rozumna debata co a jak se da jeste upravovat
Odpovědět