Ranger

Odpovědět
Max
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Max »

k tem prstynkum.... neslo by to nechat pro vsechny ale kdyz uz tak omezit ostrostrelcovi tamovani top jezditek?

precejenom s vetsim tamingem se budou lip tamovat i ty jednoduzsi zvirata... a pokud ho bude(na nej bude) ostrostrelec mit.. tak at si ho nosi aby mel vetsi taming... jen proste nebude moct ty lepsi musty
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Nagash píše:Btw, nebyl druid vzy ten kdo se premenoval do ruznych zvirecich podob a prave shaman ten co umel carovat a pracovat s ruznymu druhy magie?
Tohle je druid od blizzardu (Diablo II:LoD, Wow) Jinde je druid zase Panoramix(Dejte rangovy GM skill alechemy, zazracnej lektvar a budu hrát klidně s iron zbraní)

Mě se ty změny prostě líbí :-) hraju dál uplně vobyč ranga :-D
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Spike
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spike »

Postreh k ostrostrelci - timer na port svitek je asi 5 sekund - to je zamer? Ja myslel ze zakladu se timer snizoval, a v popisu na strankach neni mezi vyhodama ze ma malej timer na port svitek. Dale druidka pridava 15 stealth, v popisu je uvedeno 10.
war: hele mam tu kopace ... nakej vamp ... det-vink! Du na nej
war: ty voe .. von rozbalil zosta ... to je smucka .. sakra! Von me jede!
war: hele von me vysal a parnul tyjo podte mi pomoc delejte nez me zabije!
Spike alias Deathwing alias MCCloak :)
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Spike píše: Tak to nevím co jsi dělal v dungu ty, ale já v něm převážně střílel.
Nj, tak tebe bych za ranga v dungu nechtěl..:)
Spike píše: A to si piš že s tímhle skillem to bude masakr, war ma 130/110 a malou dex, rang ma 125/125, 140+ dex a střílí z dálky, tak si to přeber.
Já sem někde napsal, že to bude blbý? Jenom prostě do těch HI armor monster ktere stěží probouchněš halou, ti ty skilly budou rly k ničemu. Nic víc nic míň.
Aken píše:To víš je lepší to napřed pěkně skritizovat na forku místo toho aby si to vyzkoušel. Ten odstřelovač dava kotel šupy.
I do lawa o kterým se tady konkrétně bavím? :p
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Já dal i dřív dmg lawovi s dvitkovou HC nebo Elvenkou sice malou, ale dal a ted když je to boost ten odstrelovac nevim proc by neměl dát dmg do lawa. Kup si tempesta a budes davat dmg vcera me s tim odstrelovac dal do 90 ar ranu za 100hp
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Todle nemá smysl :ppp Oni ty rangy vlastně oslabovali, protože každej jenom střílel z luku/kuše.. to mi ho vyndej :p
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Big Bud píše:Todle nemá smysl :ppp Oni ty rangy vlastně oslabovali, protože každej jenom střílel z luku/kuše.. to mi ho vyndej :p
Mám pro tebe radu, jestli tě to nebaví tak to nehraj :-D
Nago
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nago »

Jsem pro, aby se sniperovi vzal prstynek na tamovani. Jakykoliv takovyhle ojebavky, ktery samozrejmenejsouvubeczadarmomusisudelatquestpreci, aby se vyrovnal ostatnim, jsou k hovnu. Bude trvat jen par dni, nez nekdo ten Q udela a vzapeti ho budou mit vsichni. Jaky by pak melo smysl delat ruzny vetve? Nakonec by "vsichni umeli vsechno"... Jen at to je rozdeleny, sniper nema umet tamovat tak dobre jako druid a hotovo.

BTW Acare mohl bys pak hodit nejakou statistiku, ktery vetve se braly nejcasteji apod? Treba i u palu a wampu?
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Nago píše:Jsem pro, aby se sniperovi vzal prstynek na tamovani.
už ho dávno nemá, čtětě nejdřív skript novinky, než zažněte whinovat na fóru ... :roll:
Nago
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nago »

Fakt nemám čas abych si četl to, co se mi mění pod očima. Prostě jsem chtěl říct svůj názor, jestli tě to nějak rozlobilo, tak je mi to fuk...
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Acare, rád bych věděl jak to je s těma zvířatama po světě? To bude po celým DP 10 zvířat na tamování? A z toho 3 wolfové not tamable. :roll:
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

nekde mulambo psal že nejpozději o víkendu budou už opravene respy
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Kam se přemístil strom od cechu rangů?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ja ho premistil za chvili ho vratim. Koho nachytam se vyssima skillama nez ma mit, nez mel mit tak mu odsroubuju account.
Musel sem previst cele zvedani skillu ve scriptu uplne jinam.
Podrobnosti po pulnoci az bude cas, na webu jak to funguje konkretne tedka.

Zviratka sem zacal rozhazovat po svete, ale kdyz mezitim nedo staci vybrat nekomu domek, atd. Tak delejte neco.

az dofixuju ostatni jeste no. Jinak prestupy mezi povolanima jsou logovany. Tak si vas zitra zkontroluju.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Acarus píše:Ja ho premistil za chvili ho vratim. Koho nachytam se vyssima skillama nez ma mit, nez mel mit tak mu odsroubuju account.

Zviratka sem zacal rozhazovat po svete, ale kdyz mezitim nedo staci vybrat nekomu domek, atd. Tak delejte neco.

az dofixuju ostatni jeste no. Jinak prestupy mezi povolanima jsou logovany. Tak si vas zitra zkontroluju.
Díky moc, ona je ve 3 ráno celkem nuda běhat po celým světě a nikde nic :oP
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Helloween píše:
Acarus píše:Ja ho premistil za chvili ho vratim. Koho nachytam se vyssima skillama nez ma mit, nez mel mit tak mu odsroubuju account.

Díky moc, ona je ve 3 ráno celkem nuda běhat po celým světě a nikde nic :oP
No od zapadu zacinaji nove peti prichazet no. dal sem se fakt nedostal.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

A Acare? Nebylo by na škodu to trochu zmírnit ten poplatek teď, protože zpřístupnit to jen mamonářům se mi zdá být nefér vůči lidem co hrají pro zábavu a ne pro mamon. A když se to teď zkouší. Jako dát do hromady 1M je pro mě fakt nemožný
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Helloween píše:A Acare? Nebylo by na škodu to trochu zmírnit ten poplatek teď, protože zpřístupnit to jen mamonářům se mi zdá být nefér vůči lidem co hrají pro zábavu a ne pro mamon. A když se to teď zkouší. Jako dát do hromady 1M je pro mě fakt nemožný
kdyz dost lidi za to uz tech 1M dalo, necekas snad ze by to ted zlevnil, ze ne? :roll:
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Wilson píše:
Helloween píše:A Acare? Nebylo by na škodu to trochu zmírnit ten poplatek teď, protože zpřístupnit to jen mamonářům se mi zdá být nefér vůči lidem co hrají pro zábavu a ne pro mamon. A když se to teď zkouší. Jako dát do hromady 1M je pro mě fakt nemožný
kdyz dost lidi za to uz tech 1M dalo, necekas snad ze by to ted zlevnil, ze ne? :roll:
Nejsem mamon jak ostatní. Chtěl bych vyzkoušet nějakou specializaci, ale jako fakt 1M nemám.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Helloween píše:
Wilson píše:
Nejsem mamon jak ostatní. Chtěl bych vyzkoušet nějakou specializaci, ale jako fakt 1M nemám.
Neplanuji, navic momentalne by ti ty penize kdyz mu je vratis, coz je mozne mohl nekdo i pujcit.

Dnesek koncim, zkusil sem hodit na weby jak to tedka hlavne co se ostrostrlce, iskariota a teutona tyka. Musel sem opravit zavaznej bug nebo koule je kulatejsi nez sem si myslel a nepozna kdy clovek neco skutecne ekvipne.

Kdy by mi byl schopnej napsat bez chyb a gram hrubek, i ve slovenstine, nejake povodani k ruznym kitum byl ch zavazany a neslibuji odmenu zadnou.
Odpovědět