Fairy píše:Já ty poklady nedoplňuji pro sebe, abych získala fanoušky na své fanpáži sociíální sítě, ale začnu o tom uvažovat.
Přijde mi na nejvýš do nebe volající, že když utratíš cob, tak tam není poklad = ani se neobtěžuješ ten dungeon jít.
Ano diky tvemu stylu doplnovani se stalo ze chodime jen čtvrtinu dungu, chodiem je porad dokola a porad nadavame na to ze bez pokladu mame z dungu pro 6 a vic lidi 20k na hlavu a naklady s clerikem treba 100k na dung. A kdyz uz nakrasne nekde pokald je vetsinou je pro smích a misto abysme napsali na web podekovani bohum za krasnej poklad kterej nam konenc etrosku vynahradi ty hodiny hrani tak je tam vetsinou trash viz. chainy, nastroje atd.(Fairy toho je tu milion, to je lepsi tam nedat nic, bez prdele clvoeka to pak tam nemrzi) Takze dungy se chodej pro zabavu ale posledni dobou clovek aby harvil gp na spotrebak mimo aby si mohl zasponzorovat dung. Jako z drazby pridka 200k na halvu...... heroik nesmrtelna poklad jen 3K RC???? nebo +15,20,25 heather ??? nevim jesi je pro 4 lidi ve skupine tenhel top poklad lepsi podražit a nebo zkusit kostky

)) a ty se tu jeste cejtis dotcena ???? takze vlastne mame drzet hubu a bejt radi ze sis na nas udelala trosku casu? mam otazku chodila si narocnejsi dungy nekdy za prska-clera ? za 20min harvu venku mas treba 30k za 2-3h v dragonech mas bez pokladu 20k na hlavu (nepocitam s nahodou ze padne treba wire

),s poslednim pokladem to bylo mrzkejch 110k na hlavu (jeste tak 2-3 poklady predtim jsme si mnuli ruce jakej tam byl very nice pokladek a posledni 2 teda stali za h...... Takze je to frustrujici pac poklady te maj motivovat a misto toho ceka lidi nadseni co je v pokladu a pak velke zklamani kdyz je tam neco totalne ale totalne nepotrebnyho bezcennyho. A ver mi ze nikdo neceka topka v deciku. ALe pro c nemuze bejt jak pred rokem cca aby mel clovek ve Wrongu obcas nejakou lvl5 mapu nebo v deciku, kameny, coby apod. aspon spotrebak co pouzijes ale Chainy, nastroje, +7 guny, +20 a min ringy...... v Blood dungu bych to mozna pochopil ten odpad pac je tma aspon ten konecnej special lokáč ale jinak skutecne nechapu proc bych mel chodit hytl, Cove, Shame, apod. kdyz to stoji za hovno a nebo pride pro jedno topko v 10ti lidech..
Nikdo neceka ze se poklady nejak zazracne zmeni k lepsimu,(a urcite nikdo nechce aby v pride bylo 8 soch jako drive

) ) ale nemyslis ze alepson trosku rozumne by si to zaslouzilo poupravit??? strasne radi jsme treba chodili i reku 2 ale mesice uz tam ani nepáchnem .. drive obcas recept mystik, destro helma, hala, nejaka dobra mapka... tedka nejakej sutr, mystik, +20 platy, lvl3 nebo 4 mapka.(o drowech ani nemluvim...a ano za cenu coba tam nepachnem ani kdyby tam byli 3 poklady co se tam davaj..nekolikrat +7 zbrane nikdy se nikomu nevratil ani ten cobik..takproc tam probuh chodit kdyz ten dung neni ani moc peknej??? a s novackama tam jentak nemuzes pac to neni uplne lehky a ostatni lidi tam nedostanes diky lootu.....)... ja nevim k cemu itemy co se nedaj poradne prodat a ani je clovek nepotrebuje? co takhle nejakou vstupenku do despairu nekam? vsak se se drive bezne davali, Reka 2, Heroik apod. kdyz neberu ty tezsi dungy. takze kde ma clovek brat motivaci ptam se znovu? jediny co me teda sokuje vic nez tve poklady tak jsou reakce na foru tady.... nemyslim si ze se te tu nekdo chtel dotknut a urcite s tebou kazdej mluvil ve vsi slusnosti a chtel diskutovat.Ale uprimne po tve odpovedi tady lidem uz ztracim chut i ja kdyz mi prijde, ze o nazory hracu evidentne nestojis :p ackoli sem nevidel v jejich dotazu ze by na tebe nejak utocili... ale prece kdyz se neco lidem nelibi tak to sem napíší ne? al casto dostanou ironickou nebo arogantni odpoved ( to te tak popichlo ze si lidi ztezujouan poklady?? to snad ne....) ..... tak tohle se mi nelibi jeste vic nez ty poklady

jinak vcera byl v dungu poklad dobrej, tak bud se Fairy umoudřela a nebo doplnoval nekdo jinej

ale kazdopadne diky byl fajne po delsi dobre zase.. a Fairy nebud tak vztahovacna, kazdej neni spatnej a nemysli to zle...