Opět a zase poklady
Opět a zase poklady
Takže uběhl nějaky ten den co se to tady řešilo.
Zajímalo by mě kdo uvažuje nad doplňováním pokladů, říkáte choďte elementy je to nový dung, kde vždy bývají lepší poklady. Ano včera jsme se tedy do něj vypravili a taky ho došli. a poklad? posuďte sami '' http://www.2i.cz/78d9b69c4f ''....
Nepatří k nejlehčím dungům, k jeho projití je za potřebí trochu víc než posbírat 5 lidí. (mimochodem neprošli jsme ho napoprvé, taky jsme tam 2x umřeli)
Dnes jsem se díval na web MG, kde došli Heroiky, dung který má náročnost Cove a poklad? posuďte sami '' http://www.btikos.sk/gp/images/pokad19.png ''
Ať to nevypadá, že bych někomu záviděl poklad tak uvedu přiklad i pokladu, který jsme vybrali my. 2 dny zpět se otevřela nová část Ice, dung ač neznámý s novýma věcma, tak jsme ho na druhý pokus došli. pravděpodobně díky tomu že napoprvé to nefungovalo správně. Během hodiny 3 topka '' http://www.2i.cz/5afb94be6d ''....
A to nemluvě o tom, že v despu 4, který byl za poslední rok a něco vybrán 2x byl ten druhý poklad strasně komický. Tento dung vždy nesl jméno nejtěžšího na DP a dát do pokladu věci od lidí co tam umřeli je fakt směšné.
Takto bych mohl pokračovat dále, ale to by nemělo smysl příkladů by mohlo být spousta.
A teď bych se rád zeptal GM z jakého důvodu takto nesmyslně ty poklady doplňují.
Ano dávejte do Heroiků topka a ada, ale ať potom tomu odpovídají poklady v težkých dungách.
Já nevím štve Vás, že nějaký dung je vybírán pouze jednou - třema guildama? To je důvod snad trestat je tím, že jim budete dávat slabší poklady, aby toho náhodou neměli moc?...Je to přece pouze jejich plus, že se ten dung naučili chodit a vybírají si ho... A jak můžeme vidět tak ani guildy, které chodí tyto dungy nejsou neomylné viz. poslední výleh guildy MG.
A to nemluvím o našem výlehu v Destardu.(mimochodem zustalo tam dost, jen namatkou neco vyberu:2x master vik, tempest, fena chainko, nekro topko, 2x angel komplet, nejaky ada buckler a ada heater atd...)
Jak tady někdo tvrdí, že proc by ty dotyčné guildy měli pořád vybírat nechutně velké poklady. A proč ne? ono to stejně pak dopadne tak, že lidi začnou tahat topka a pak jeden výleh a vše co si nadungovlai během dvou měsíců je pryč. Tak o co jde?
Teď se tady rozjede diskuze na téma jaký nejsem ubrečený, že ti tam měli velký poklad a my ne. O to mi opravdu nejde, jde mi čistě a pouze o to, aby se poklady doplňovali trochu s ohledem na náročnost dungu. Neříkám dejte občas do středních dungů hezčí poklad ale ne tak že v heroikách je 21 ada 2 yarny a topko. Vždyť takový poklad z 70% nebýva ani v despu.
Zajímalo by mě kdo uvažuje nad doplňováním pokladů, říkáte choďte elementy je to nový dung, kde vždy bývají lepší poklady. Ano včera jsme se tedy do něj vypravili a taky ho došli. a poklad? posuďte sami '' http://www.2i.cz/78d9b69c4f ''....
Nepatří k nejlehčím dungům, k jeho projití je za potřebí trochu víc než posbírat 5 lidí. (mimochodem neprošli jsme ho napoprvé, taky jsme tam 2x umřeli)
Dnes jsem se díval na web MG, kde došli Heroiky, dung který má náročnost Cove a poklad? posuďte sami '' http://www.btikos.sk/gp/images/pokad19.png ''
Ať to nevypadá, že bych někomu záviděl poklad tak uvedu přiklad i pokladu, který jsme vybrali my. 2 dny zpět se otevřela nová část Ice, dung ač neznámý s novýma věcma, tak jsme ho na druhý pokus došli. pravděpodobně díky tomu že napoprvé to nefungovalo správně. Během hodiny 3 topka '' http://www.2i.cz/5afb94be6d ''....
A to nemluvě o tom, že v despu 4, který byl za poslední rok a něco vybrán 2x byl ten druhý poklad strasně komický. Tento dung vždy nesl jméno nejtěžšího na DP a dát do pokladu věci od lidí co tam umřeli je fakt směšné.
Takto bych mohl pokračovat dále, ale to by nemělo smysl příkladů by mohlo být spousta.
A teď bych se rád zeptal GM z jakého důvodu takto nesmyslně ty poklady doplňují.
Ano dávejte do Heroiků topka a ada, ale ať potom tomu odpovídají poklady v težkých dungách.
Já nevím štve Vás, že nějaký dung je vybírán pouze jednou - třema guildama? To je důvod snad trestat je tím, že jim budete dávat slabší poklady, aby toho náhodou neměli moc?...Je to přece pouze jejich plus, že se ten dung naučili chodit a vybírají si ho... A jak můžeme vidět tak ani guildy, které chodí tyto dungy nejsou neomylné viz. poslední výleh guildy MG.
A to nemluvím o našem výlehu v Destardu.(mimochodem zustalo tam dost, jen namatkou neco vyberu:2x master vik, tempest, fena chainko, nekro topko, 2x angel komplet, nejaky ada buckler a ada heater atd...)
Jak tady někdo tvrdí, že proc by ty dotyčné guildy měli pořád vybírat nechutně velké poklady. A proč ne? ono to stejně pak dopadne tak, že lidi začnou tahat topka a pak jeden výleh a vše co si nadungovlai během dvou měsíců je pryč. Tak o co jde?
Teď se tady rozjede diskuze na téma jaký nejsem ubrečený, že ti tam měli velký poklad a my ne. O to mi opravdu nejde, jde mi čistě a pouze o to, aby se poklady doplňovali trochu s ohledem na náročnost dungu. Neříkám dejte občas do středních dungů hezčí poklad ale ne tak že v heroikách je 21 ada 2 yarny a topko. Vždyť takový poklad z 70% nebýva ani v despu.
Naposledy upravil(a) Arianna dne 08.03.2012 14:54:06, celkem upraveno 2 x.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opět a zase poklady
příště by to chtělo místo toho koukání se na cizí obrázky zapojit víc rozum 

Tak mi celou tuhle situaci Pane Wilsone prosím tě objasni. Když tedy nepoužívám rozum.Wilson píše:příště by to chtělo místo toho koukání se na cizí obrázky zapojit víc rozum
Navíc já myslel, že guildy si dávají obrázky prošlých dungů na web aby si zarchivovali, kde všude byli, a taky aby se i jiní mohli podívat jakou za to měli odměnu. Tak se tedy omlouvám, že sem se na ten web díval.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
co takhle si přečíst tu mapu a podívat se na ten obrázek pořádně? 

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jestli v tohle nechate v Destardu, tak si myslim, že najít v Destu věci po podobně vybavené výpravě vůbec není špatný. Z hlediska RP, ty potvory ten poklad v tom dungu taky dělají z toho, co tam nechají výpravy, s vyjimkou dungů, kde se nacházejí kopáči.Arianna píše: A to nemluvě o tom, že v despu 4, který byl za poslední rok a něco vybrán 2x byl ten druhý poklad strasně komický. Tento dung vždy nesl jméno nejtěžšího na DP a dát do pokladu věci od lidí co tam umřeli je fakt směšné.
A to nemluvím o našem výlehu v Destardu.(mimochodem zustalo tam dost, jen namatkou neco vyberu:2x master vik, tempest, fena chainko, nekro topko atd...)

Nevim, Desp nechodím, ale zkus si zprůměrovat, kolik equipu jste tam nechali a kolik vynosili ven v pokladech. Jste v plusu, nebo na ten dung pořád doplácíš z jiných aktivit?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
To nebyl poklad v tom Ice ... navic to bylo vyhlasene via broadcast.
Stejne tak jako zlaty deed ve wrongu v nedeli
Stajne tak jako mystiky a jinej bordel v ice predtim atd.
Takze neplist si pojmy s dojmy.
apropo chodte jenom tam, kam se Vam to vyplati.
Stejne tak jako zlaty deed ve wrongu v nedeli
Stajne tak jako mystiky a jinej bordel v ice predtim atd.
Takze neplist si pojmy s dojmy.
apropo chodte jenom tam, kam se Vam to vyplati.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mne teda ten poklad z elemental neprijde vubec spatnej. Nevim jak moc narocnej dung to je, ale to co je v pokladu ma hodnotu cca 7-8M? A k tomu jeste 2 hodne dobry artefatky. Kdyz to porovnam s dnesnima pokladama, tak je to tak poklad srovnatelnej s desp3
. 2 vylehy vam to sice nezaplati, ale tak ze zacatku je kazdej dung ztratovej, nez se ho naucite.

Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Arianna píše:Takže uběhl nějaky ten den co se to tady řešilo.
Tady jde vidět,že ti jde pouze jen o mamon co se nachází v pokladu. Kdyby si nebyl zaslepenej tak si přečteš tu mapu a pochopíš o co tam jde

No tak ty jsi teda kabrňák WilíkuWilson píše:příště by to chtělo místo toho koukání se na cizí obrázky zapojit víc rozum

Posledně co sem se vám podíval na mapu tak jeden nejmenovaný hráč Wetcher za mnou 30 minut běhal že půjdeme Jail,od té doby mám ztrach se vám dívat na mapu aj na obrázkách..Dominik píše: Tady jde vidět,že ti jde pouze jen o mamon co se nachází v pokladu. Kdyby si nebyl zaslepenej tak si přečteš tu mapu a pochopíš o co tam jde

Btw.Asi nějaká novinka dávat do pokladu svoje věci a pak si to fotit a dávat na web...
Z pozdravem guildě Magic Geyneration Sisel

Posledně co sem se vám podíval na mapu tak jeden nejmenovaný hráč Wetcher za mnou 30 minut běhal že půjdeme Jail,od té doby mám ztrach se vám dívat na mapu aj na obrázkách.. 
Btw.Asi nějaká novinka dávat do pokladu svoje věci a pak si to fotit a dávat na web...
[/quote]
No tak na ty mapě je psáno co bylo v pokladu,tudíž to každej pochopil asi krom tebe...

No tak na ty mapě je psáno co bylo v pokladu,tudíž to každej pochopil asi krom tebe...
Domca - ty si myslis, ze kto nehra tuto hru pre mamon? Ja sa hlasim ako prvy, ja nemam ziadny mamon ani 100k v banke, a poznam len fakt malo ludi ktory nehraju na mamon
-A to ze niekto hra na mamon to ho ako kritizujes ze je nejaky fetak ci co? vsak aj ty sam dungujes s empom iba pre to lebo cakas ze do tyzdna mas na kazdej postave skladacku a 15 soch v banke
-A tie poklady su naozaj tragicke, ako keby to vadilo GMkam proste ze hraci budu mat dobry poklad mi to tak pripada, zase ano keby sa zvysovalo mnozstvo mamonu tak by boli hraci nenazranci a chceli by viac ale dakedy napr - do D4 dat 2 topka sochu a rozbite veci co pada stale a vsade a kazdy ma toho plne banky fakt ze lol
A este posledna vec, ako som uz spominal aj s pvp, ked tu bude hrat v spicke 10 hracov, potom si mozete davat do TKcka a yomo 10 soch 5 stringov a 3 mino sekery kazdemu to bude uz jedno no
a prazdne truhlicky fakt nie su motivacia pre hracov aby tu este hrali (situacia sa oproti predoslej dobe zlepsila doplnuje sa pravidelnejsie to je fajn, ale dakedy treba zvazit, ci do drowov dat ada yarny ore a do rise trash)
-A to ze niekto hra na mamon to ho ako kritizujes ze je nejaky fetak ci co? vsak aj ty sam dungujes s empom iba pre to lebo cakas ze do tyzdna mas na kazdej postave skladacku a 15 soch v banke
-A tie poklady su naozaj tragicke, ako keby to vadilo GMkam proste ze hraci budu mat dobry poklad mi to tak pripada, zase ano keby sa zvysovalo mnozstvo mamonu tak by boli hraci nenazranci a chceli by viac ale dakedy napr - do D4 dat 2 topka sochu a rozbite veci co pada stale a vsade a kazdy ma toho plne banky fakt ze lol

A este posledna vec, ako som uz spominal aj s pvp, ked tu bude hrat v spicke 10 hracov, potom si mozete davat do TKcka a yomo 10 soch 5 stringov a 3 mino sekery kazdemu to bude uz jedno no

Já ho nekritizuju za to že hraje pro mamon,ať si hraje pro co chce. To je přeci každého věc. Jen mě štve jak každej plače. Ano,poklady stojí slušně řečeno zahovno,ale tak proč ty dungy chodím když tam nic není? Zábava? Ano. Myslím si že je tady určitě víc věcí co mě štve víc než poklady,a to například znevážení postav(warrior) ale to by jsme se dostávaly dál a dál. Jinak si myslím že v Elementals Plains měli poklad víc než krásnejStrigwyr píše:Domca - ty si myslis, ze kto nehra tuto hru pre mamon? Ja sa hlasim ako prvy, ja nemam ziadny mamon ani 100k v banke, a poznam len fakt malo ludi ktory nehraju na mamon
A este posledna vec, ako som uz spominal aj s pvp, ked tu bude hrat v spicke 10 hracov, potom si mozete davat do TKcka a yomo 10 soch 5 stringov a 3 mino sekery kazdemu to bude uz jedno noa prazdne truhlicky fakt nie su motivacia pre hracov aby tu este hrali (situacia sa oproti predoslej dobe zlepsila doplnuje sa pravidelnejsie to je fajn, ale dakedy treba zvazit, ci do drowov dat ada yarny ore a do rise trash)

Myslíš že čekám na sochy,stringy? Vůbec. Hraju to pro zábavu, která díky určitým lidem na tomto serveru upadá. Ba naopak přerůstá v šikanu(viz. prohřešky-Ocroc)
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, řeší se to tu každý půl rok snad od doby co hraju (2003). Takže za prvé, pokud dosáhnete určité úrovně tak ty dungy procházíte snadněji a snadněji --> čekáte alespoň dobrý poklad, ze kteráho si poskládáte časem topko/ada/skládačky/rare kraviny nevim co všechno, prostě to co vám hra běžně a snadno nenabídne. Řešilo se to v topiku níže. Pokud ten dung jdete dle mého názoru 20x a nic zásadního se v něm nemění, tak pak už vás nebaví jak trubky procházet porád stejnou cestou, stejnou taktikou, stejným stylem (ano masochista může argumentovat tím, že mám změnit taktiku a ztížit si...), tak abyste to došli, ale jdete aspoň pro ten poklad, protože vaším novým cílem už není pokořit po 21. tento dung, ale třeba poskládat Ada komplet na krafta/ranga/ Ada heather a tím, že je v pokladu 500 AC, elven log a +9Zbrane/+25 Casti, tak vám to tu motivaci trošku degraduje. To je asi celá pointa tohoto topiku. Na druhou stranu souhlasím s GM, že není v pořádku za 2,5 hodiny mít 10 ada ore a sochy a 3 topka. To nikdo netvrdí. Jen je úlet skákat z extrému do extrému co se týče pokladů (jednou 3 topka, pak těch 500AC bez topek atp.). Přeci jen při dnešním počtu hráčů už zase ty skupinky co chodí TOP dungy často netvořá až takovou minoritní skupinu. To je na vysvětlenou argumentům nehraju-pro-itemy nebo nehraju-pro-mamon-ale-chdím-to-pro-zábavu. Nevím, nejsem laboratorní myš, abych chodil bludiště pořád dokola pro nic (resp. pro centimetr sýra).
Jediný co asi dlouhodobě postrádám (uznávám nemám přehled o všech pokladech a dungách co se vybraly), tak jsou rare itemy. Je teď hodně barvičekoidních věcí, ale dle mého názoru hodně ubyly unikátní itemy, který jsou na světě třeba jen v 1-5 exemplářích (koně, zbraně, zbroje). Kdyby se přidala jedna tahle věc 1x za třeba půl rok do pokladu, bylo by to super spestření.
Jediný co asi dlouhodobě postrádám (uznávám nemám přehled o všech pokladech a dungách co se vybraly), tak jsou rare itemy. Je teď hodně barvičekoidních věcí, ale dle mého názoru hodně ubyly unikátní itemy, který jsou na světě třeba jen v 1-5 exemplářích (koně, zbraně, zbroje). Kdyby se přidala jedna tahle věc 1x za třeba půl rok do pokladu, bylo by to super spestření.
Pokud ti poklad v elementalech nestačil, tak hledej chybu u sebe, ne v pokladu.
Vzhledem k obtížnosti/časová náročnost je to adekvátní poklad. A zakládáním dalších topiců o pokladech je určitě nezlepšíte. Akorát docílíte toho, že se to vráti do starých kolejí, kdy se poklad doplnil jednou za 14 dní. V dusledku toho ho vybere jedna skupinka a zbytek bude bez pokladu. + čumendy do dungu budou kompletně zrušeny. Takže na tom bude bitej zbytek serveru.
Takže raději založ hlasování kdo jaký chce poklady a podmínky pro jejich získání.
Pokud chceš více vyjádření tak si počti zde: Poklady 1
Vzhledem k obtížnosti/časová náročnost je to adekvátní poklad. A zakládáním dalších topiců o pokladech je určitě nezlepšíte. Akorát docílíte toho, že se to vráti do starých kolejí, kdy se poklad doplnil jednou za 14 dní. V dusledku toho ho vybere jedna skupinka a zbytek bude bez pokladu. + čumendy do dungu budou kompletně zrušeny. Takže na tom bude bitej zbytek serveru.
Takže raději založ hlasování kdo jaký chce poklady a podmínky pro jejich získání.
Pokud chceš více vyjádření tak si počti zde: Poklady 1
Aby ste si nemysleli stesti nam taky 2x nepreje jen o tom treba nevite za posledni mesic jsme 3x nechali v dungu veci
Nikde tu nevidím konstruktivní kritiku, která by byla založená na rozumném podkladu. Jediný co tu vidím je (několikáty) povzdech nad tím, že pár jedinců není spokojený s pokladama. A to, že je někdo „Top“ hráč neznamená, že když si na něco postěžuje, že se to hned změní. A pokud jsis nevšiml, tak my jsme se k tomu už jako GM team vyjádřili a to dost jasně. Z toho plyne, že jsme nad tím debatovali a dospěli k jednotnému názoru.
Nikdo se tu neuráží, ani necítí dotčený. Ale zodpovídat na otázky na které již bylo v minulosti jasně odpovězeno je únavné.
Obtížnost dungu určuje mnoho faktorů. Například krizovky jež v dungu nastanou, nebo mohou nastat. Rozestavení dungeonu, pastí, mobů. Jejich kombinace atp. Obtížnost dungeonu si určují i hráči, třeba jak jsou sehraný.
Nikdo se tu neuráží, ani necítí dotčený. Ale zodpovídat na otázky na které již bylo v minulosti jasně odpovězeno je únavné.
Obtížnost dungu určuje mnoho faktorů. Například krizovky jež v dungu nastanou, nebo mohou nastat. Rozestavení dungeonu, pastí, mobů. Jejich kombinace atp. Obtížnost dungeonu si určují i hráči, třeba jak jsou sehraný.
Nevim proc to nekterejm lidem vadi.. dokud budu mit co na sebe budu hrat a jestli budu mit poklady v dungach nebo nebudu je mi jedno je to pro me zprijemneni dungu at uz je tam 10 soulshardu nebo 50 ada ore..... ale jak na to koukam nekterejm lidem ani to co maj nestaci..
Od tohoa si taky plyne nazev guildy Harpagon..
tak to jsou Desp 3 a 4 dost low dungy, kdyz v despu 4 nekdy neni ani nekolik mesicu doplnenej poklad ikdyz nez jsme ho dosli jsme tam 3x v mamonu umreli a v despu 3 poklad slozenej z +9 zbrani a low kamenovekQvido píše:Obtížnost dungu určuje mnoho faktorů. Například krizovky jež v dungu nastanou, nebo mohou nastat. Rozestavení dungeonu, pastí, mobů. Jejich kombinace atp. Obtížnost dungeonu si určují i hráči, třeba jak jsou sehraný.

Nekdy jsou ty poklady opravdu smesne, oto vic pak lidi nastve kdyz to dojde jedna skupina a ma tam spotrebak kterej muze jit nekam harvit a jina skupina tam ma sochy wire ada artefakty atp:p
Nekdy jsou ty poklady opravdu postavene nahlavu, nechapu proc se tam nezavede nakej ubah lvl 10 a 11 lockovaci poklad (s protikempicim opatrenim jako pri pokusu o otevreni vyskoci nakej strazce, nebo jak je v heroiku, nejakej deed ktere spoji skupinu v jeden celek a jak nekdo lockne poklad cele skupine az do odchodu rewardou se uzamce) + doplnovaci poklad kterej bude GM doplnovat v zavyslosti treba na tom ze tam 3x po sobe naka vyprava umrela, nebo to jen proste nikdo dlouho nedosel
nevim proc sikanovat hrace kteri jsou schopni a ochotni xx hodin stravit v tezkem dungu lacinejma pokladama i kdyby meli byt jedini z milionu co to jsou schopni dojit, naopak by to melo jit poznat. mozna by to aji motivovalo ostatni hrace zkusit ten dungeon dojit, takhle vedi ze je to tezke ze tam pravdepodobne umrou a poklad?

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
hraj gangrela. potom nebudes potrebovat ani nic na seba :pFedor píše:Nevim proc to nekterejm lidem vadi.. dokud budu mit co na sebe budu hrat a jestli budu mit poklady v dungach nebo nebudu je mi jedno je to pro me zprijemneni dungu at uz je tam 10 soulshardu nebo 50 ada ore..... ale jak na to koukam nekterejm lidem ani to co maj nestaci..
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit