Maturita
Vyvoj psychiky se da okecat krasne bez uceni - taky sem maturoval ze zsv a tohle byla jedna z lehcich z psychologickych otazekDarkness píše:Nechci te podcenovat, ale tohle ti vazne neverim ze bys 15 minut dokazal mluvit a vyvoji psychiky pokud se o to nezajimas nebo ses na to predtim ani nepodival:) Mozna 5 minut ale kdo maturoval vi ze 5 minut u matury je sakra dlouha doba.Petrkov píše:Vyvoj detsky psychiky by clovek vymyslel na miste v klidku, filosofie by byla horsi podle toho, jaky tema by si dostalDarkness píše:Sranda je to pro ty kteri uz odmaturovali. Ja asi chodil na blbou skolu teda. TAm pokud jsi nemluvil vic jak 7 a pul minuty sam za 5. Tak bych chtel videt nekoho jak vari z vody o filozofii nebo vyvoji detske psychiky.
Proste na maturu se podivat musi kazdy a kdo rika ze ne maturuje jeste dnes.

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nevi nekdo jakej percentil staci na Masárnu na f. sportovních studií? 
edit: Děkuji pěkně

edit: Děkuji pěkně

Naposledy upravil(a) Night Storm dne 17.05.2009 11:14:13, celkem upraveno 2 x.
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Sedrik macAnges
- Misspelling Chicken
AAAA - maturita - krásné vzpomínky :p Všem vám přeju moc štěstí :p Věřte, že potom na to budete rádi vzpomínat. Hlavně když se dostanete na VŠ a zjistíte, že na každou zkoušku se učíte zhruba to samý, co na maturitu.
Mě zbývá týden do státnic a pak už budu mít (snad) pokoj od učení napořád :p
Craft Pivour
No taky kdyz ty jsi maturoval jeste za rezimu mi uz to mame vodost tezsi:DSedrik macAnges píše:AAAA - maturita - krásné vzpomínky :p Všem vám přeju moc štěstí :p Věřte, že potom na to budete rádi vzpomínat. Hlavně když se dostanete na VŠ a zjistíte, že na každou zkoušku se učíte zhruba to samý, co na maturitu.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Sedrik macAnges
- Misspelling Chicken
Ze by mi VS trvala 20 let ? Tak tos me teda urazil :pDarkness píše:No taky kdyz ty jsi maturoval jeste za rezimu mi uz to mame vodost tezsi:DSedrik macAnges píše:AAAA - maturita - krásné vzpomínky :p Všem vám přeju moc štěstí :p Věřte, že potom na to budete rádi vzpomínat. Hlavně když se dostanete na VŠ a zjistíte, že na každou zkoušku se učíte zhruba to samý, co na maturitu.
Craft Pivour
No nekomu to tak dlouho trvat muzeSedrik macAnges píše:Ze by mi VS trvala 20 let ? Tak tos me teda urazil :pDarkness píše:No taky kdyz ty jsi maturoval jeste za rezimu mi uz to mame vodost tezsi:DSedrik macAnges píše:AAAA - maturita - krásné vzpomínky :p Všem vám přeju moc štěstí :p Věřte, že potom na to budete rádi vzpomínat. Hlavně když se dostanete na VŠ a zjistíte, že na každou zkoušku se učíte zhruba to samý, co na maturitu.

- Sedrik macAnges
- Misspelling Chicken