to rekl ten pravejPerun píše: Proste si zvyknete, ze nebudete mit vsude poklady.
Fire
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Vim, ze po pruchodu do fire zmizi vsecky veci, v batuzku zustane jen quest book, ale dalo by se potom udelat neco se znamenim od Martina z rangerskeho questu, aby se s nim bud dalo pohnout(odlozit ho do banky) nebo vyresit, aby taky nezmizelo?
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Tento problém už tu v minulosti byl, a řešilo se to přes INGAME page, s tím, že ti GMko ten itemik dalo znova. Nicméně jestli to tak funguje furt nebo ne...Jacquelline píše:Vim, ze po pruchodu do fire zmizi vsecky veci, v batuzku zustane jen quest book, ale dalo by se potom udelat neco se znamenim od Martina z rangerskeho questu, aby se s nim bud dalo pohnout(odlozit ho do banky) nebo vyresit, aby taky nezmizelo?
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Takže abych se tady k tomu všemu nějak vyjádřil ... Fire se dokončilo otevřelo a já musel pak pryč. Nicméně nějaké drobné změny budou ještě dolaďovány, ale určitě se to nebude týkat pokladu. O dungu samozřejmě bude nějaké info, ale pro ty kteří chtěli jít do "neznáma" a pátrat se prostě dung jen otevřel bez dalšich slov, která podle mě nutná určitě nejsou.
Ero je škoda, že hráči už nejsou tak nějak zvídaví, nechtějí zkoumat a něco najít případně přijít na to jak něco funguje a dělají závěry z neúplných informací. Je škoda, že vyžadují, aby to tady měli polopaticky napsaný černý na bílým a že třeba díky hraní nezískávají informace a zkušenosti, ale chtějí to prostě jen mít napsaný a podle toho se budou rozhodovat zda jim stoji za to dung jít a nebo nestojí. Je prostě škoda, že u některých nepřevažuje to zažít nějakou zábavu ale převažuje rozhodování stojí mi to za ten poklad nebo nestojí. Truhlice, kterou jste měli prázdnou měli prázdnou i ti kteří to šli den před váma. A co jako. Nikde není psaný, že musíš mít ručně doplňovaný poklad. A to navíc vy jste poklad určitě měli a opravdu 14 itemů, z kterých některé mohou být moc pěkné, mně přijde jako docela pěkný poklad na konci takového nenáročného dungu.
Poklad (ruční) bude samozřejmě doplňován, a najdou se tam opravdu pěkné věci, ale bude doplňován jako FDD akorát že častěji. Takže hráči nebudou vědět kdy poklad je a bude to prostě krásný bonus na závěr nikoli však samozřejmost (od toho tam sou jiné truhly).
Edit ještě pro Era:
1) starý systém cca dva roky zpět byl problémový v tom, že si skupinka naharvila výbavu pro to projít to 3x 4x za sebou a jakmile měli výbavu tak to prošli takto vybrali všechny poklady a ostatní neměli nic.
2) "islo o to kolko člená skupina to byla" ... ano takže by to vypadalo tak, že by si skupinky nabrali co nejvíce lidí jen aby otevřeli co nejvíce truhel - paráda
3) "to same sa da robit aj teraz...tiez skupina bude harvit dalej a dalej a zase to vyberie az sa to doplni..." ... ano a co z toho ta skupina bude mít že bude harvit pořád dál a dál a čekat - jak asi zjistí že na konci dungu je právě teď doplněný poklad?
Alassea: cob + 10k pro každého člena a 14 itemů mezi všechny členy a šance na velmi krásný náhodný poklad + drop z potvor ... to jen pro upřesnění tvého postu.
Ero je škoda, že hráči už nejsou tak nějak zvídaví, nechtějí zkoumat a něco najít případně přijít na to jak něco funguje a dělají závěry z neúplných informací. Je škoda, že vyžadují, aby to tady měli polopaticky napsaný černý na bílým a že třeba díky hraní nezískávají informace a zkušenosti, ale chtějí to prostě jen mít napsaný a podle toho se budou rozhodovat zda jim stoji za to dung jít a nebo nestojí. Je prostě škoda, že u některých nepřevažuje to zažít nějakou zábavu ale převažuje rozhodování stojí mi to za ten poklad nebo nestojí. Truhlice, kterou jste měli prázdnou měli prázdnou i ti kteří to šli den před váma. A co jako. Nikde není psaný, že musíš mít ručně doplňovaný poklad. A to navíc vy jste poklad určitě měli a opravdu 14 itemů, z kterých některé mohou být moc pěkné, mně přijde jako docela pěkný poklad na konci takového nenáročného dungu.
Poklad (ruční) bude samozřejmě doplňován, a najdou se tam opravdu pěkné věci, ale bude doplňován jako FDD akorát že častěji. Takže hráči nebudou vědět kdy poklad je a bude to prostě krásný bonus na závěr nikoli však samozřejmost (od toho tam sou jiné truhly).
Edit ještě pro Era:
1) starý systém cca dva roky zpět byl problémový v tom, že si skupinka naharvila výbavu pro to projít to 3x 4x za sebou a jakmile měli výbavu tak to prošli takto vybrali všechny poklady a ostatní neměli nic.
2) "islo o to kolko člená skupina to byla" ... ano takže by to vypadalo tak, že by si skupinky nabrali co nejvíce lidí jen aby otevřeli co nejvíce truhel - paráda
3) "to same sa da robit aj teraz...tiez skupina bude harvit dalej a dalej a zase to vyberie az sa to doplni..." ... ano a co z toho ta skupina bude mít že bude harvit pořád dál a dál a čekat - jak asi zjistí že na konci dungu je právě teď doplněný poklad?
Alassea: cob + 10k pro každého člena a 14 itemů mezi všechny členy a šance na velmi krásný náhodný poklad + drop z potvor ... to jen pro upřesnění tvého postu.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Ano tuhle otázku jsem nepřehlédl, ale ještě si musím rozmyslet jak to vlastně bude zatím počítejte fáze úplňku jako dříve, potřebuju jen něco ozkoušet a možná wipe vůbec nebude - uvidíme.Lartax píše:Přesně tak. Nicméně informace o tom, jak bude fungovat totální wipe, bude li jaký, by asi neškodila.
The First
Z přímého přenosu:
Gratuluju k solovkám. Fakt dobrý nápad se smrtí
Ještě bych přidal forge a crafta
Gratuluju k solovkám. Fakt dobrý nápad se smrtí
Ještě bych přidal forge a crafta
PK ? Na takove lidi se nemužeš zlobit ... opravdu jenom politovat, třeba mají problemy doma, bije je otec a matka alkoholička. Lepší ze zabíjí lidi ve hře než v realu.
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]
Jenom co mi vadí je ten ukol na konci. Kolikrát se stane/stalo, že to buglo a nefungovalo. Nám to nefunguje a čekat s page na GM dva dny je poněkud nemilé.
Osobně bych součastný stav nahradil variantou Pythie z Ahnku. Nebo na klasické stabilní NPC: přijdu / pokecam / mám vše potřebné / gate k pokladu
Edit pro rejpaly: Fire jsem chodil od začátků takže vím jak na konečný ukol.
Osobně bych součastný stav nahradil variantou Pythie z Ahnku. Nebo na klasické stabilní NPC: přijdu / pokecam / mám vše potřebné / gate k pokladu
Edit pro rejpaly: Fire jsem chodil od začátků takže vím jak na konečný ukol.
PK ? Na takove lidi se nemužeš zlobit ... opravdu jenom politovat, třeba mají problemy doma, bije je otec a matka alkoholička. Lepší ze zabíjí lidi ve hře než v realu.
Čímž pádem je 2/3 questu v háji a v podstatě o žádný quest nejde. Jde spíš o to, jestli by to šlo ošetřit tak, aby to nebugovalo (což u téhle Koule je asi nadlidský výkon). Nicméně pokud já vím a pamatuju, tak se nám stalo jen jednou, že to buglo, ale pokud vím, bylo to díky tomu, že se předtím povedlo Lorien místo oživit, říznout.Ozmondia píše:....
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
5846.1373 nechceš tyhle dveře krapet předělat?
Edit: Nahrubo zmurderováno. Nuharu
Edit DF: Z DP stránek "Fire Paris".
To už asi neplatí, ale moje otázka zní:
Je někde cestou dungeonem nápověda, co vše je třeba v paláci nakonci?
Asi jsme to přehlédli.
Edit: Nahrubo zmurderováno. Nuharu
Edit DF: Z DP stránek "Fire Paris".
To už asi neplatí, ale moje otázka zní:
Je někde cestou dungeonem nápověda, co vše je třeba v paláci nakonci?
Asi jsme to přehlédli.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Lorien by bugovat neměla to co dělala dříve to už je rok dva zpět bylo opraveno a od té doby je vpořádku. Do PMky my napište co jste s ní dělali a já vám kdyžtak řeknu jestli jste udělali něco špatně. (Kamikadze, Ardent)
Ano po cestě je určitě nápověda k závěrečnému kvestu.(Deacon)
Případně jako nápověda vpodstatě slouží i částečně příběh, který cestu dungeonem určitě dokresluje a dovysvětluje.
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=fire
Ano po cestě je určitě nápověda k závěrečnému kvestu.(Deacon)
Případně jako nápověda vpodstatě slouží i částečně příběh, který cestu dungeonem určitě dokresluje a dovysvětluje.
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=fire
The First
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Mali by ste niekde umiestnit tabulku ze help rooom vo fire zabija .Nevedomky tak clovek pride o veci(aspon za vampira som tu cedulku nikde nenasiel)
edit: njn tak sprosty dufam nejsom aby som tam vliezol 2x )
edit: njn tak sprosty dufam nejsom aby som tam vliezol 2x )
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 18 úno 2009 01:20, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele: