Takže abych se tady k tomu všemu nějak vyjádřil ... Fire se dokončilo otevřelo a já musel pak pryč. Nicméně nějaké drobné změny budou ještě dolaďovány, ale určitě se to nebude týkat pokladu. O dungu samozřejmě bude nějaké info, ale pro ty kteří chtěli jít do "neznáma" a pátrat se prostě dung jen otevřel bez dalšich slov, která podle mě nutná určitě nejsou.
Ero je škoda, že hráči už nejsou tak nějak zvídaví, nechtějí zkoumat a něco najít případně přijít na to jak něco funguje a dělají závěry z neúplných informací. Je škoda, že vyžadují, aby to tady měli polopaticky napsaný černý na bílým a že třeba díky hraní nezískávají informace a zkušenosti, ale chtějí to prostě jen mít napsaný a podle toho se budou rozhodovat zda jim stoji za to dung jít a nebo nestojí. Je prostě škoda, že u některých nepřevažuje to zažít nějakou zábavu ale převažuje rozhodování stojí mi to za ten poklad nebo nestojí. Truhlice, kterou jste měli prázdnou měli prázdnou i ti kteří to šli den před váma. A co jako. Nikde není psaný, že musíš mít ručně doplňovaný poklad. A to navíc vy jste poklad určitě měli a opravdu 14 itemů, z kterých některé mohou být moc pěkné, mně přijde jako docela pěkný poklad na konci takového nenáročného dungu.
Poklad (ruční) bude samozřejmě doplňován, a najdou se tam opravdu pěkné věci, ale bude doplňován jako FDD akorát že častěji. Takže hráči nebudou vědět kdy poklad je a bude to prostě krásný bonus na závěr nikoli však samozřejmost (od toho tam sou jiné truhly).
Edit ještě pro Era:
1) starý systém cca dva roky zpět byl problémový v tom, že si skupinka naharvila výbavu pro to projít to 3x 4x za sebou a jakmile měli výbavu tak to prošli takto vybrali všechny poklady a ostatní neměli nic.
2) "islo o to kolko člená skupina to byla" ... ano takže by to vypadalo tak, že by si skupinky nabrali co nejvíce lidí jen aby otevřeli co nejvíce truhel - paráda
3) "to same sa da robit aj teraz...tiez skupina bude harvit dalej a dalej a zase to vyberie az sa to doplni..." ... ano a co z toho ta skupina bude mít že bude harvit pořád dál a dál a čekat - jak asi zjistí že na konci dungu je právě teď doplněný poklad?
Alassea: cob + 10k pro každého člena a 14 itemů mezi všechny členy a šance na velmi krásný náhodný poklad + drop z potvor ... to jen pro upřesnění tvého postu.