Craftsman
Me zruseni chranenych Brit dolu nevadi, stejne sem tam nikdy nekopal. Spis sem si myslel, ze dul v Homare bude chranej aspon castecne, bohuzel to tak neni. Drive psalo gm dokonce o tom ze nejen odlakavani, ale i odezdivani strazi na koni je zakazano, bohuzel ted uz to asi neplati. A to pritom na jednom questu bylo nekolikset kraftich smrti jen proto, aby Homare dul byl chraneny, skoda.
Vizi, Vilsne, Hantre, Ele,
jdete vsichni dopr....
jdete vsichni dopr....
rofl? jinak nez odezdit mestaka se tam dostat neda (a to jeste chce celkem dlouho zdit bo tam je sikovne antimagic)Rudokop píše: i odezdivani strazi na koni je zakazano
takze skutecne jo, je to nechranenejsi dul nad 60 takze nemate skutecne nemate co brecet kdyz se tam nahodou dostane pk a veme vam ress robu 50 krumpu a to co ste nakopali za hodku
Nicméně to nemění nic na tom že si matně vzpomínám že tu opravdu nějaké GM ohledně toho odezdívání něco tvrdilo a teď se trvdí něco jiného ale já se možná pletu fakt je to delší dobu a vůbec netuším v jakým topicu se to řešilo ale taky jsem tehdy získal dojem takový jako Rudokop.Wizzy píše:rofl? jinak nez odezdit mestaka se tam dostat neda (a to jeste chce celkem dlouho zdit bo tam je sikovne antimagic)Rudokop píše: i odezdivani strazi na koni je zakazano
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
Nevim jak casto tam zlodeji jezdi, ale ty to rikas jako by cloveka okradli jednou a uz mel furt pokojWizzy píše:rofl? jinak nez odezdit mestaka se tam dostat neda (a to jeste chce celkem dlouho zdit bo tam je sikovne antimagic)Rudokop píše: i odezdivani strazi na koni je zakazano
takze skutecne jo, je to nechranenejsi dul nad 60 takze nemate skutecne nemate co brecet kdyz se tam nahodou dostane pk a veme vam ress robu 50 krumpu a to co ste nakopali za hodku
Taky nevim jak moc tezky tam je zazdit a projet kolem mestaka, byl sem se tam podivat a borec z tlupy bych rekl jel celkem v poklidku dovnitr a zdil si to
A ano brecim, ale vim ze me je to kokino platny
vzhledem k tomu ze mestak je tak super delanej ze zabit vlastne nejde, tak jedinej zpusob jak ho obejit je ho odzditGil-Galad píše:Nicméně to nemění nic na tom že si matně vzpomínám že tu opravdu nějaké GM ohledně toho odezdívání něco tvrdilo a teď se trvdí něco jiného ale já se možná pletu fakt je to delší dobu a vůbec netuším v jakým topicu se to řešilo ale taky jsem tehdy získal dojem takový jako Rudokop.Wizzy píše:rofl? jinak nez odezdit mestaka se tam dostat neda (a to jeste chce celkem dlouho zdit bo tam je sikovne antimagic)Rudokop píše: i odezdivani strazi na koni je zakazano
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No chtel bych navazat na toto :Proc jse treba neudela quest pro <craftiky kteri jen nekopou ake obcas neco zajdou treba na zviseni bojovich skilu neco jako naramek pro Wara,PaladinaNightKiller píše:Stačí mu dát IK krumpáčem,takovej rozlobenej craft dokáže věcí

-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Aby mohl jít vykopat mapku pokladů jako kopáč a lockpicker? Ne každý má u své postavy GM mining.Kurtis Trent píše:chtěl bych se zeptat, proč má craftsman tak vysoký lockpicking, když ho povětšinou v dungeonu nezahlédnete...
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
Nesuďte pouze podle sebe já třeba krafta v dungu vídávám skoro pořád a ne jednoho ... a rozhodně je jeho lockpick využívánKurtis Trent píše:chtěl bych se zeptat, proč má craftsman tak vysoký lockpicking, když ho povětšinou v dungeonu nezahlédnete...

Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
luk taky umi udelat a nedokaze ho pouzitPiscot píše:Protože je to řemeslník a má šikovné ručičky a když umí vyrobit zařízení které dokáže odemknout zámek tak ho umí i použít?Kurtis Trent píše:chtěl bych se zeptat, proč má craftsman tak vysoký lockpicking, když ho povětšinou v dungeonu nezahlédnete...
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Co teprve kovové robyWizzy píše:luk taky umi udelat a nedokaze ho pouzitPiscot píše:Protože je to řemeslník a má šikovné ručičky a když umí vyrobit zařízení které dokáže odemknout zámek tak ho umí i použít?Kurtis Trent píše:chtěl bych se zeptat, proč má craftsman tak vysoký lockpicking, když ho povětšinou v dungeonu nezahlédnete...

[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No a zase jsme u tohoYoshua píše:Co teprve kovové robyWizzy píše:luk taky umi udelat a nedokaze ho pouzitPiscot píše: Protože je to řemeslník a má šikovné ručičky a když umí vyrobit zařízení které dokáže odemknout zámek tak ho umí i použít?