Craftsman
Re: Craftsman
Chtěl bych se zeptat pokud by šlo aby Material Deed sel vyrobit bez podminky vsech vyrobnich skillu na 50% nedalo by se udělat aby byl potřeba jen jeden skill na 50% a libovolnej. Craftum by to usnadnilo trening a prenaseni materialu.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak si zacatecnici ten deed za nejakej 1k koupej, to prece neni problem.erunno píše:Chtěl bych se zeptat pokud by šlo aby Material Deed sel vyrobit bez podminky vsech vyrobnich skillu na 50% nedalo by se udělat aby byl potřeba jen jeden skill na 50% a libovolnej. Craftum by to usnadnilo trening a prenaseni materialu.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Jsem tedka šel hytl s loot craftem a nešel mi očarovat pytlík od žádného balrona. Nevím jestli to je učel a nebo jestli to má něco společného se změnou balíků a je to chyba. Doufám že chyba, jinak jestli většina loot pytlíků potvor v dungu nepůjde očarovat tak to je celkem o ničem specka...
Musíš se smířit s tím, že něco s tím neočaruješ, ale je to rozhodně jen malé procento npc. Pokukud vím, tak je to tak už od začátku.Raziel píše:Jsem tedka šel hytl s loot craftem a nešel mi očarovat pytlík od žádného balrona. Nevím jestli to je učel a nebo jestli to má něco společného se změnou balíků a je to chyba. Doufám že chyba, jinak jestli většina loot pytlíků potvor v dungu nepůjde očarovat tak to je celkem o ničem specka...
Zkus ho vzít do říše, tam ti zdvojnásobí loot.Raziel píše:Jsem tedka šel hytl s loot craftem a nešel mi očarovat pytlík od žádného balrona. Nevím jestli to je učel a nebo jestli to má něco společného se změnou balíků a je to chyba. Doufám že chyba, jinak jestli většina loot pytlíků potvor v dungu nepůjde očarovat tak to je celkem o ničem specka...

- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Zdvojnasobuje to skoro vždycky
Uvolnětese podivejte se z okna nebo do okna hospody pixeli nejsou všechno hlavni je žízen:) a pohoda jednou maš jednou ne když nemaš maš kamarády 

- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jake bonusy do skillu davaji Looterska specializace a jake Golemovska?
A maji jeste nejake dalsi vyhody/nevyhody, ktere na strankach nejsou?
A maji jeste nejake dalsi vyhody/nevyhody, ktere na strankach nejsou?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
Je to dane tim, ze tito balroni maji specialne upraveny loot. Takovych monster je vic v ruznych castech map a na tyto se to proste nevztahuje, vzhledem k tomu jak je dany loot nascripteny.Raziel píše:Jsem tedka šel hytl s loot craftem a nešel mi očarovat pytlík od žádného balrona. Nevím jestli to je učel a nebo jestli to má něco společného se změnou balíků a je to chyba. Doufám že chyba, jinak jestli většina loot pytlíků potvor v dungu nepůjde očarovat tak to je celkem o ničem specka...
Mohl bych navrhnout a poprosit GM aby se mrkly a zauvažovaly o použití MATERIAL DEEDu na šírší spektrum věci nynější nastavení na iron ingy, blanky a logy je fajn ale je mnoho dalšího s čím se obchoduje ve velkém množství. Děkuji
Mohl bych dotaz? Mám loot crafta, který má samo bonus do těžebních skillů ... zkoušel jsem kopat v craftce a se skladaným krumpáčem ale tento výrazný bonus jsem nevypozoroval na dropu vzácných rud. Je onen výrazný a drahý bonus typu skládaný krumpáč zohledněn?
Prosím Vás je možné použiť Charm box na Adamantium War Hammer? Nechcem riskovať pozorovaním, pretože omylom použitia soul shardu som prišiel o celé Ada kladivo.
Mám specku Golem Master - specka mě naprosto uchvátila super zábava
děkuji za vytvoření.
Akorát bych měl jeden návrh šlo by udělat aby šly golemové healnout pomocí esence když jsou odshrinknutý? Jako že Golem bude mít např. pod půlkou HP a ja poklikám na esenci ze které je vytvořený zatargetím ho a golema to healne do full nebo přidá alespoň 50hp? Rád bych jestli by se nad tím mohl někdo z GM teamu zamyslet a ne rovnou říct "NE" přeci jen esence nejsou uplně zadarmo. I když ano cena je mala ale vzhledem k ceně 4 nabití kladiva na aktivaci golema by mohly jít aspoň trochu z pohledu crafta healit, ne jen přes GH popřípadně GB(ty jsem nezkoušel).

Akorát bych měl jeden návrh šlo by udělat aby šly golemové healnout pomocí esence když jsou odshrinknutý? Jako že Golem bude mít např. pod půlkou HP a ja poklikám na esenci ze které je vytvořený zatargetím ho a golema to healne do full nebo přidá alespoň 50hp? Rád bych jestli by se nad tím mohl někdo z GM teamu zamyslet a ne rovnou říct "NE" přeci jen esence nejsou uplně zadarmo. I když ano cena je mala ale vzhledem k ceně 4 nabití kladiva na aktivaci golema by mohly jít aspoň trochu z pohledu crafta healit, ne jen přes GH popřípadně GB(ty jsem nezkoušel).
Už nějakou dobu mám loot crafta a nevím jestli funguje specka správně.
Stává se že se mi napíše hláška "Povedlo se ti najít neco navic" a přitom nic navíc nepadlo. Buď je hlaška špatně a nebo to "něco navíc" někde zmizelo. Hláška se napíše potom, co se vypíše lotnutí peněz, regů, necro regů a eon podruhé.
Stává se že se mi napíše hláška "Povedlo se ti najít neco navic" a přitom nic navíc nepadlo. Buď je hlaška špatně a nebo to "něco navíc" někde zmizelo. Hláška se napíše potom, co se vypíše lotnutí peněz, regů, necro regů a eon podruhé.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
navic mas gp a regy
Je nějaká motivace dělat glass zbraně z vyšších plusovek?
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
větší durabilitaCorax píše:Je nějaká motivace dělat glass zbraně z vyšších plusovek?
Jo to jsem si taky myslel, něž jsem zjistil, že sice se vyrobí s vyšší durabilitou, ale při nasazení se každá změní na 25/25 tušim.
edit: na 20/20
edit: na 20/20
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Vyšší durabka?Corax píše:Je nějaká motivace dělat glass zbraně z vyšších plusovek?
Zbraň se sice vyrobí s vyšší durabilitou, ale nasazením se všechny nastaví na 20/20.Corax píše:Je nějaká motivace dělat glass zbraně z vyšších plusovek?
Tímto svůj dotaz směřuji ke GM. Zda je to takto chtěné.