Craftsman
Re: Craftsman
Co tak spravit quest pre crafta niaky miny dung spravit hento tamto a pridalo by mu to +200 / 300 vahy co by uniesol ?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Když sme u toho usnadňování.. jako se přidala výroba locků po 50ti a velká bedna s hřebíkama tak říkajíc z fleku, co takhle přidat možnost výroby wire po 50ti?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej nápaad....Erik Nighelt píše:Když sme u toho usnadňování.. jako se přidala výroba locků po 50ti a velká bedna s hřebíkama tak říkajíc z fleku, co takhle přidat možnost výroby wire po 50ti?

Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
- Nazir
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, asi mne zabijete, ale docela se mi stýská po těch potvorách, vyskakujících při miningu a lumberjackingu (nemám na mysli PK)...
Proč byly vlastně zrušeny?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
protože se moc brečeloNazir píše:Mimochodem, asi mne zabijete, ale docela se mi stýská po těch potvorách, vyskakujících při miningu a lumberjackingu (nemám na mysli PK)...

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a ked uz sme pri tom nemoze sa vratit rarasek pri miesani tmr? :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Evidentně se nudíte.
(Prosím po přečtění tento post smazat abych šel příkladem.)
(Prosím po přečtění tento post smazat abych šel příkladem.)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Je nějaký vážnější důvod, proč se zrušila Lord gate na glass kladívku?
Quest je přístupný v GZ a není tak obtížný aby si každý zasloužil odnést 10k fame. Brána nyní dáva 1k fame aby zůstal Lady/Lord ten, kdo jako Lady/Lord vstoupí.
Kdo chce na crafta fame, má k dispozici quest na Mytheril Formu.
Kdo chce na crafta fame, má k dispozici quest na Mytheril Formu.
dotaz k soše na začátku questu ... je pod ní ukrytý šutr, který musím odsunout abych mohl projít ale pokud nepoužiju ,hide tak ho nevidím ... přede mi to divné, pokud se to má udělat jinak nezjistil jsem to ... je to správně nastavené?
Dá se to krásně kliknout i bez ,hide.
-
- Misspelling Chicken
Cau lidi,
Da se vyrobit spools of thread (nite) ? Pamatuju si ve fire, ze sem ostrihal ovce a prohnal to prez kolovrat a byli z toho bud ty nite, nebo látky. Kazdopadne sem to dneska skousel a nejak ten kolovrat nic nedelal.
Dá se to teda jeste vyrobit ? Protoze je docela otravny a drahy to furt chodit nekam kupovat.
Da se vyrobit spools of thread (nite) ? Pamatuju si ve fire, ze sem ostrihal ovce a prohnal to prez kolovrat a byli z toho bud ty nite, nebo látky. Kazdopadne sem to dneska skousel a nejak ten kolovrat nic nedelal.
Dá se to teda jeste vyrobit ? Protoze je docela otravny a drahy to furt chodit nekam kupovat.
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Pane z ovčí vlny udelaš klubka vlny z kterejch udelaš na stavu stučky jatky takze asi takhle klik na vlnu klik na stav opakovat dokud nenapadaj klubka vlny do bagliku potom zase klikat klubka na stav dokad nemas latku nite tam neudelaš padaj z Crafta takze kill Craft a maš vše potrebne
(tohle je taktika ve Fire)Venku na nite nakup bavlnu a na kolovratu predelej na nite 

-
- Misspelling Chicken
Jaaaaj
takže zase musím něco kupovat
Jsou někde po světě bavlníky ?
A taky jsem se chtěl zeptat na bednu forem. Nějak mi nejde vyrobit. Mam u sebe 10 forem na lahve a 5 logu. V žádné nabídce se to nezobrazi

A taky jsem se chtěl zeptat na bednu forem. Nějak mi nejde vyrobit. Mam u sebe 10 forem na lahve a 5 logu. V žádné nabídce se to nezobrazi

- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Ale zobrazí koukej poradně 

- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete přidat pro rangy lehkou Elven Crossbow jako equivalent Luku jen ze dreva ,pro ten smer rangu co nemuzou Luky? Jen napad nejake pripominky......?
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
sak ekvivalent je v podobe kratkeho a dlouheho elfiho lukuMiramar píše:Nechcete přidat pro rangy lehkou Elven Crossbow jako equivalent Luku jen ze dreva ,pro ten smer rangu co nemuzou Luky? Jen napad nejake pripominky......?

- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Hm asi sem dlouho nehral kurdeWilson píše:sak ekvivalent je v podobe kratkeho a dlouheho elfiho lukuMiramar píše:Nechcete přidat pro rangy lehkou Elven Crossbow jako equivalent Luku jen ze dreva ,pro ten smer rangu co nemuzou Luky? Jen napad nejake pripominky......?

Nepletou se tu náhodou elveny z elven logu a elveny ze dřeva dohromady?
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Asi ano ale ne me Wilikovi takze ...???Xan píše:Nepletou se tu náhodou elveny z elven logu a elveny ze dřeva dohromady?