Mapky pokladu

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapky pokladu

Příspěvek od Raona »

400+ stitu, nejaka zmena bude?

mozna by stalo za uvahu take nejaky obdobny navrh kompletace nizkych + brneni
a vyreseni neco se skill knizkami
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Raono a proc? tak nechod non stop mapky lvl1-4 a mas klid, +brneni vyreseny mas , muzes j ench, a stity k cemu , kdyz i tak znich neudelas ty +specl do povolani na specku
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

ten deed na brneni je nanic, da to bless a neda se to opravovat, navic by se ten svitek musel schanet na cely komplet aby to snizovalo potrebnou famu
stity napriklad aby byl save rychlejsi, je to asi pul roku co sfera slavila 2 nebo 3M itemu (myslim 2 ale nechci lhat), ted je tu o 250 - 1,25M itemu vic, a save je delsi o par vterin

navrhy byly vymysleny staci je realizovat
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Mě se ty mapky libej, nové lokace, ruzně po světě, spiše mi přijde lenost, je fakt že kolem delu taky nejsem zrovna nadšeny chodit ty mapy, kort pětky atd... ale da se to :)
Přesto mě dost zaraži loot s mapy, kolikrat je lepši lot s npc co ji hlidaj a potom než ste truhly, co tam přidat sem tam kvalitnějši item :-) ?
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Itemy jsou tam až moc dobrý nic bych nepřidával jako možnost z 5 na topko nebo top zbran se vam zdá malo? a myslím si že je to tak nastavené naschvál aby si mohl mít aspon dobrý loot z mobu a nenechaval je tam nez z truhly
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Ciatronic píše: možnost z 5 na topko nebo top zbran se vam zdá malo?
Tam nějaka takova šance je ? :P tolik 5tek sem dal a nikdy sem si toho nevšiml :D
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Amigor píše:
Ciatronic píše: možnost z 5 na topko nebo top zbran se vam zdá malo?
Tam nějaka takova šance je ? :P tolik 5tek sem dal a nikdy sem si toho nevšiml :D
Sel jsem cca 10 5tek, a videl jsem ice ast, 1 topko, sochu , drat, je dobre ze sance je mala, kdyby byly ty veci v kazde 2. mape nemeli by pak zadou cenu a nebyly by top
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

ja sel deset petek a ve vsech boxech kramy,jen v jednom enchant mobovi byla socha
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Raona píše:ja sel deset petek a ve vsech boxech kramy,jen v jednom enchant mobovi byla socha
Skandal velebnosti. Ja sel hodne petek a svete div se padaly veci jako vsem ostatnim. Vzhledem k tomu, ze sem si umel spocitat plusy a minusy, k tomu nejakou osobni autu, tak sem si mapky nikdy nekupoval a chodil jen ty s porizovaci cenou "vytahnute z dungu" tak sem byl vzdy celkem spokojenej.
Rychle a snadno hranej cas a zabava.
Moznost vydelku.
Lepsi monstra na povrchu.
Nenutnost schanet lidi na dve hodky na vypravu.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Já bych se rád zeptal dost často chodím 3lvl mapy, co si budem řikat výdělek se mi líbí. Akorát bych poprosil jestli by z 3lvl mapek nešly odstranit +5kosti a kůže? Logicky by z nich měli padat +15kosti a kuže, šlo by se nad tím zamyslet?

Jinak mě se mapky celkově líbí, jen se mi zdá trošičku přestřelenej ten Demon Summoner na lvl2 ale dá se to při troše snahy :) takže za mě palec nahoru!
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

lvl 3 poklady dropujou +15 kosti a kuze, alespon me droply, +5 kost/kuze mi tam prijde jako bonus, neco jako rrko apod
kdyz me v lvl 3 padla +5 kost/kuze, tak az jako bonus k +5 zbrani/+15 zbroji, nikdy jen to slabsi...
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

no Acare :D

ted jsem si pripadal jako kdyz prostrcim ruku v plote a tam se na me rozebehne bojovy pes :-)

reagoval jsem na prispevek vejs, ve kterym si i docela protireci
nechce aby to padalo z kazde druhe, zaroven vsak nasel 4 itemy z 10 map, tj kazda treti,
v porovnani s nami "3x velmi velka sance" na vec v boxu, ktera fizzla
tudiz neverim ze to v tom boxu pada

OT: neplanuje se znovu pridat do dropu obyc gazeru m. ball? sundal jsem jich pres 150 a jaksi to z nich nepada (driv padalo)
a porad chci vylobovat aby v boxu padal sperk great bracelet, obcas ho pouziju :-)
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Xan píše:lvl 3 poklady dropujou +15 kosti a kuze, alespon me droply, +5 kost/kuze mi tam prijde jako bonus, neco jako rrko apod
kdyz me v lvl 3 padla +5 kost/kuze, tak az jako bonus k +5 zbrani/+15 zbroji, nikdy jen to slabsi...
Ano jednou za čas ano, ovšem pokud to bereš jako bonus tak prosím. Ale chodím 1lvl a 2lvl dost často padá právě zmíněné kosti, nebo kůže a je toho fakt hodně. Nestěžuju si že je to nevyužitelný item, využití se najde ale je toho opravdu dost aby to padalo ještě z 3lvl mapek.
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Mapa pokladu neni babička, co ti napakuje buchty na cestu. Když něco nechceš, stačí to v tý bedně nechat a ona časem i s tim itemem zmizí. Nemusí se to kvůli tobě hned rušit.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

padla koule z gazera, konecne
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

510 stitu aneb jdu plnit 3. pytel :arrow:
skoda ze to nejde presunout, odhaduju ze jeden pytel vazi pres 4000w
Sir Syr
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sir Syr »

No jako já jsem taky zaraženej , myslím že jsem zašel opravdu hodně hodně map.... mám namysli lvl 5 mapy, a můžu říct že jich určitě bylo hrubě přes 50sát a padla mi jedna socha , ale co slýchávám tak to občas lidem padá , buď to jde něčím ovlivnit , nebo prostě hold nemám jen štestí , jako hodně lidí , kteří si nato stěžují.Ale co vím tak to padá , takže bych to neměnil , ovšem rád bych aby se dařilo i mě , ale tím si nechci stěžovat , jen chci říct že to lidem padá :)
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Za poslední asi měsíc, měsíc a půl sme prošli tak 40 map lvl5 a měli sme toho hodně socha, wire, top části asi 2, 2 ice části, a hodně hodně dobrých věcí myslím si že tyhle mapky stojí aspoň za to je chodit někdy hold to štěstí nepřeje ale jindy zase jo :wink:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ciatronic píše:Za poslední asi měsíc, měsíc a půl sme prošli tak 40 map lvl5 a měli sme toho hodně socha, wire, top části asi 2, 2 ice části, a hodně hodně dobrých věcí myslím si že tyhle mapky stojí aspoň za to je chodit někdy hold to štěstí nepřeje ale jindy zase jo :wink:
Pokud ti padne v dungu a nedas za ni mamon, tak se vyplati dycky ne ?
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Acarus píše:
Ciatronic píše:Za poslední asi měsíc, měsíc a půl sme prošli tak 40 map lvl5 a měli sme toho hodně socha, wire, top části asi 2, 2 ice části, a hodně hodně dobrých věcí myslím si že tyhle mapky stojí aspoň za to je chodit někdy hold to štěstí nepřeje ale jindy zase jo :wink:
Pokud ti padne v dungu a nedas za ni mamon, tak se vyplati dycky ne ?
No asi tak nikdy sem žádnou lvl5 nedražil a nekupoval a i tak sem jich měl dost a bohatě se mi většinou vyplatili :wink:
Odpovědět