Ano nepochybne ma vic nabehano v pvp nez ja. Pvp jsem nikdy nebehal, nebeham a behat nikdy nebudu. Ja jen reagoval na to, jak se tady v kazdym svym prispevku chvasta, jak je nejlepsi na celym serveru, ze ho nikdo nezabije a von zabije vsechny a podobny kecy. Parkrat ho zabije gangrel vamp a hned z toho dela sceny:) Na to jak je teda nejlepsim jsem o nem v zivote neslysel ani ho nevidel:) A ano rozhodne jsem nezabil ani 0,1% lidi co on, protoze to nemam za potrebi. Tohle bude veta pro tebe a ostatni ubreceny PK, pvp nevyhledavam nepotrebuju ho a klidne bych se bez nej (tedy bez PK) obesel. PK jsem potkal za posledni rok tak 2x a ze neco dungu nachodim, a rozhodne mne ten kontakt s nima nechybi:) Jak tady tvrdi nekteri "moudri" prorokove, ze bez PK by server skoncil, ale pro me rozhodne ne:)Sysel píše:Hmm Strygwyr má naběhané víc jak všeci Hájkové,Azachielové a Amonťáci dokopy... Já už jsem tady taky psal topik o Vampech jenže ten byl smazaný ještě dřív než někdo odpověděl takže je úspěch že ho přesunuly jen do pokecu Očividně se pan Hájek atd. pohybují v pvp dost často a když už tady do něj valíš že byl maximálně deceit tak si o něm něco zjisti.. ty jsi nebyl ani půlku dungů co prošel on a nezabil jsi ani polovinu lidí Sice chápu že Amonťákům asi vykládá všechny svoje finty malboro ten udatný paladin co s midnajtkama vykosil 2 pk na políčkách 3 x 3 ... Možná proto jste všem jenom pro smích,teď tady bude zas omg lama Sisel co nikdy neuměl cléra a bude poučovat atd atd... :-****
Overboostnuty Charakter a...
Re: Overboostnuty Charakter a...
Ale jde o to že ten vamp prostě není pvp char... je to na pvm v dungu ať to má dmg jakou chce,když doběhnou pk do dungu ať si je tam klidně všechny vyskládá ale Cove pvp kde se věčně běhá proti přesile a ještě tě do zad mlátí ik vamp není nic příjemného Cove pvp se hraje pro zábavu žádný zisk z toho není tak nechápu důvod aby to ještě víc ničily to pvp
akonahle bude v dungu zakazane PvP tak mozes otomto basnitSysel píše:Ale jde o to že ten vamp prostě není pvp char... je to na pvm v dungu ať to má dmg jakou chce,když doběhnou pk do dungu ať si je tam klidně všechny vyskládá ale Cove pvp kde se věčně běhá proti přesile a ještě tě do zad mlátí ik vamp není nic příjemného Cove pvp se hraje pro zábavu žádný zisk z toho není tak nechápu důvod aby to ještě víc ničily to pvp
-ad zabava v dungu PK su tiez opruz a je to tak ze su ber to z opacnej strany druha skupina sa pritom bavi
Tys to očividně zas pochopil...Sikulka píše:akonahle bude v dungu zakazane PvP tak mozes otomto basnitSysel píše:Ale jde o to že ten vamp prostě není pvp char... je to na pvm v dungu ať to má dmg jakou chce,když doběhnou pk do dungu ať si je tam klidně všechny vyskládá ale Cove pvp kde se věčně běhá proti přesile a ještě tě do zad mlátí ik vamp není nic příjemného Cove pvp se hraje pro zábavu žádný zisk z toho není tak nechápu důvod aby to ještě víc ničily to pvp
-ad zabava v dungu PK su tiez opruz a je to tak ze su ber to z opacnej strany druha skupina sa pritom bavi
dakujem ano pochopilSysel píše:Tys to očividně zas pochopil...Sikulka píše:akonahle bude v dungu zakazane PvP tak mozes otomto basnitSysel píše:Ale jde o to že ten vamp prostě není pvp char... je to na pvm v dungu ať to má dmg jakou chce,když doběhnou pk do dungu ať si je tam klidně všechny vyskládá ale Cove pvp kde se věčně běhá proti přesile a ještě tě do zad mlátí ik vamp není nic příjemného Cove pvp se hraje pro zábavu žádný zisk z toho není tak nechápu důvod aby to ještě víc ničily to pvp