Jazditka
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jazditka
Dávno v předaleké galaxii, byli mustangové ve světě. Po tom co "někomu" došlo, že je to víc než léhký způsob obživy, dali se na konec dungů.
Za chvíli budeme dělat quest, aby jsme mohli míchat na GM mortu ?
Co třeba místo tohodle vyřešit ty MC z rewardy ?
Vždycky se řešej krásně funkční a zaběhlé věci, ale ty blbiny nad kterejma hráči kroutěj hlavou, nikdo neřeší.
Pár dní před odebráním spáwnů se přidali vlkové, proč ?
Vždycky se řešej krásně funkční a zaběhlé věci, ale ty blbiny nad kterejma hráči kroutěj hlavou, nikdo neřeší.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Na tohle dostaneš odpověď - Celý gm tým se na této změně poradil a shodl se, že bude dobrá a prospěšná, takže žádné diskuze! Je to dobré, bez chyby a tečka :p
Mihale ja sve zasoby celkem slusne vymenuji za ranger itemy. Za posledni dva dny jsem vymenil asi 90 jezditek. Nikdo nechtel lamy takze tech mam stale habadej horsi je ze uz nemam ty mustangy, a koniky ale musty si zase natamuji.
BTW potkal jsem ja nebo přatel ve dvou nebo trech dungach pack konika na tamnuti, možna že sem měl jen smulu a oběvuji se tam i klasicka jezditka. Tak bych rad věděl zda někdo na něco podobného nenarazil take.
BTW potkal jsem ja nebo přatel ve dvou nebo trech dungach pack konika na tamnuti, možna že sem měl jen smulu a oběvuji se tam i klasicka jezditka. Tak bych rad věděl zda někdo na něco podobného nenarazil take.
narazil jsem na pack kone
Koledujes si o ban, bug se hlasi formou pageSmoking píše:narazil jsem na pack kone

Nagash píše:Dávno v předaleké galaxii, byli mustangové ve světě. Po tom co "někomu" došlo, že je to víc než léhký způsob obživy, dali se na konec dungů.
Nemluva píše:Na tohle dostaneš odpověď - Celý gm tým se na této změně poradil a shodl se, že bude dobrá a prospěšná, takže žádné diskuze! Je to dobré, bez chyby a tečka :p
S prvnim i druhym nazorem plne souhlasim, taky bych to tak videla

nechapu proč by měl být splašený pack bug...Aknah píše:Koledujes si o ban, bug se hlasi formou pageSmoking píše:narazil jsem na pack kone
Presne jak rikas. Me ale pripada (ted nemluvim jen o tich jezditkach) ze kdyz gm udelaj nejaky spatny rozhodnuti a sami to vedi tak ve vetsine pripadu proste budou demagogicky tvrdit ze ne ze je to tak spravne a hotovo(TEČKA)
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Teď vážně - myslím, že tahle změna se většiny hráčů dotkne méně, než jiné úžasné nápady, i když myslím, že by bylo bývalo stačilo pouhé zdražení Bachařky. Na spawny se sahat nemuselo.SNÁŘ píše:Kterak Game Master, nebo politik přiznává svou chybu viděti = rychle se vzbuditi, neboť právě se ve snu nacházeti.
Bachařka nikdy němela být hlavní přísun jezdítek, spíše jako to nejnouzovější řešení. Cena byla upravena aby tomu odpovídala.
Konspirační teorie od neaktivních fórum hráčů jsou sice pěkné, ale spawny se vypínali v rámci RP Eventu (viz RP novinky). Přechází se na nový systém spawnu "přírodních" jezdítek, kde se už zabíjení Nightmare (a dalších zvířátek) nevyhnete. To kolik spawnů ve světě bude, a jak rychle je budeme přidávát, závisí čistě na tom kolik klamaků nasbíráte*. Již jich ve světě pár je...
* v pytlíkách!
Konspirační teorie od neaktivních fórum hráčů jsou sice pěkné, ale spawny se vypínali v rámci RP Eventu (viz RP novinky). Přechází se na nový systém spawnu "přírodních" jezdítek, kde se už zabíjení Nightmare (a dalších zvířátek) nevyhnete. To kolik spawnů ve světě bude, a jak rychle je budeme přidávát, závisí čistě na tom kolik klamaků nasbíráte*. Již jich ve světě pár je...
* v pytlíkách!
ty jsi ale nenapsal,ze je splaseny, mela jsem za to ze jsi nasel jako resp vis? a hlavne....bylo to rejpnuti..ale nic noSmoking píše:nechapu proč by měl být splašený pack bug...Aknah píše:Koledujes si o ban, bug se hlasi formou pageSmoking píše:narazil jsem na pack kone

Trochu jsem cekala rejpnuti, proto jsem napsala duvod toho,ze ted nehraju, coz snad pochopi kazdy,ne?..nicmene,to nemeni nic na tom,ze jsem tuhle hru hrala 10 let a postavy jsem nesmazala a porad me zajima co se tu deje, pac se treba ke hrani vratim,takze kdyz s necim nesouhlasim, tak snad neni nic spatneho na tom napsat svuj nazor.Ocroc píše:Bachařka nikdy němela být hlavní přísun jezdítek, spíše jako to nejnouzovější řešení. Cena byla upravena aby tomu odpovídala.
* v pytlíkách!
A ted se chci optat,zda to chapu dobre,ze kdyz teda prijdu na resp bude tam nighta,ja ji zabiju zda se mi hned objevi jezditko?nebo az za nejaky cas?
A jeste mne napadlo,ze uz vidim zase ty vycurany hrace,co si pockaj az jiny zabije nightu, pak se objevi jezditko prilitnou a tomu dotycnemu to tamnou.Sice se neco podobneho stavalo i ted, ze nekdo prisel kdyz clovek tamoval a tamnul mu to..ale ted to bude jeste vic k nastvani...

Jinak souhlasim s tim,ze nekteří nighty nezabijeli,vzdycky cekali az to udela nekdo jiny,ikdyz nechapu proc,nam z ni treba padl najem

Naposledy upravil(a) Aknah dne 02.01.2012 20:18:46, celkem upraveno 1 x.
Nikoho určitého jsem nejmenoval. To jak to funguje si musíte klasicky vypozorovat :-).
Tohle je nejaka vase gm nemoc, ze nemuzete(krome rp rikanky, ktera me nikdy nic nerekla) napsat proc neco opravdu delate?
Berte to tak, ze rp show pred zavedenim nejake zmeny je neco uplne jineho, nez realna a pravdive vysvetlena zmena, ktera se dotkla vsech
Ale jak rikas jsem neaktivni forum hrac, takze me muzes mit na haku hoaxi
Berte to tak, ze rp show pred zavedenim nejake zmeny je neco uplne jineho, nez realna a pravdive vysvetlena zmena, ktera se dotkla vsech
Ale jak rikas jsem neaktivni forum hrac, takze me muzes mit na haku hoaxi
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Neak nechapem vyznam v dobe ked sa rusia vyskakovacie potvory pri alchemy a miningu pridavat podobnu "obtiaznost" i do tamingu.Ocroc píše: Přechází se na nový systém spawnu "přírodních" jezdítek, kde se už zabíjení Nightmare (a dalších zvířátek) nevyhnete.
Jednak to zvysi cenu(co je zrejme chcene;p) a druhak to spravi z "behacieho" skillu, skill "bojovy".
a btw :p zabijat najty s na taming ekvipnutym druidom je velka sranda

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Vis, já třeba začal hrát po X letech ...a fakticky se nestačím divit co se občas na DP děje.Ocroc píše:Bachařka nikdy němela být hlavní přísun jezdítek, spíše jako to nejnouzovější řešení. Cena byla upravena aby tomu odpovídala.
* v pytlíkách!
Nový systém spawnu, sice jsem ho neviděl, ale podle toho co popisuješ vypadá to dobře. Nicméně člověk musí přemyšlet jak dlouho se na to miste ranger zdrží aby toho koně dostal.popřípadě může jít pro koně sám ? zachvili se z toho může stat super kemp pro vrahy. BACHA na to ... neříkam že pvp je špatné, ale nemůžete hru lidem znepříjemnovat. a vylehat 5x z 6 pokusu o tamnuti koně, na nejakych lidech co si honi triko a hledaji lehke cile.
apropo lama v jailu ... svou blbosti jsem se do jailu dostal, obehal jsem to a je to vopruz to ano ...ale proc tam ta lama je ?...aby to šlo rychleji ? ...kdyz rikas ze to je jen pro pomoc kopačum, tak zruš lamu a davej misto 500logu jen 200 vyjde to na stejno. akorat zase nebudes mit nic co ti urci hodni hranici jezditek.
To bych treba vyresil spis vendorem v cechu rangeru ktery proda treba i kone,ale proste draz. kdo chce priplati si.
davat kone na dno dungeonu ? blbost ... to by hra fakticky ztratila RP smysl...
pišete ze je 35k koni/jezditek... proc vykupujete klamaky ? ... snizujete stavy fajn ,... proc jsou ohradky ? ... cotreba vymenit 50 klamaku za kone ..., kdyz čistka tak fajn... vymente animal boxy, udělejte novej typ, a nechte je prehazet ...
Thelvyn píše:Vis, já třeba začal hrát po X letech ...a fakticky se nestačím divit co se občas na DP děje.Ocroc píše:Bachařka nikdy němela být hlavní přísun jezdítek, spíše jako to nejnouzovější řešení. Cena byla upravena aby tomu odpovídala.
* v pytlíkách!
Nový systém spawnu, sice jsem ho neviděl, ale podle toho co popisuješ vypadá to dobře. Nicméně člověk musí přemyšlet jak dlouho se na to miste ranger zdrží aby toho koně dostal.popřípadě může jít pro koně sám ? zachvili se z toho může stat super kemp pro vrahy. BACHA na to ... neříkam že pvp je špatné, ale nemůžete hru lidem znepříjemnovat. a vylehat 5x z 6 pokusu o tamnuti koně, na nejakych lidech co si honi triko a hledaji lehke cile.
apropo lama v jailu ... svou blbosti jsem se do jailu dostal, obehal jsem to a je to vopruz to ano ...ale proc tam ta lama je ?...aby to šlo rychleji ? ...kdyz rikas ze to je jen pro pomoc kopačum, tak zruš lamu a davej misto 500logu jen 200 vyjde to na stejno. akorat zase nebudes mit nic co ti urci hodni hranici jezditek.
To bych treba vyresil spis vendorem v cechu rangeru ktery proda treba i kone,ale proste draz. kdo chce priplati si.
davat kone na dno dungeonu ? blbost ... to by hra fakticky ztratila RP smysl...
pišete ze je 35k koni/jezditek... proc vykupujete klamaky ? ... snizujete stavy fajn ,... proc jsou ohradky ? ... cotreba vymenit 50 klamaku za kone ..., kdyz čistka tak fajn... vymente animal boxy, udělejte novej typ, a nechte je prehazet ...

znam dungy kde takove obycejna jezditka jsou/byla ...Thelvyn píše: davat kone na dno dungeonu ? blbost ... to by hra fakticky ztratila RP smysl...
Acarus píše:znam dungy kde takove obycejna jezditka jsou/byla ...Thelvyn píše: davat kone na dno dungeonu ? blbost ... to by hra fakticky ztratila RP smysl...
jojo třeba takové yomo

nerikam ze to neni mozne/nebo ze to je uplna blbost ... treba zost a orn ... proc ne v nejake jeskyni ... , musti tam jsou taky ( ty bych mozna dal za nejaké potvory napovrch )- stejne nekteri maji malou cenu a pokud budou za potvorama mohlo by to byt zajimavy, ale vyhladit kone a lamy z luk kde maj hafo jidla ... napady mate dobry, jen to dobre odladit a neuspechat to ... a coz takhle jednou do mesice vymenit spawny jezditek ? ... a na jejich misto dat nejakou potvoru ze je vytlacila,... a takhle to nejak tocit ...Acarus píše:znam dungy kde takove obycejna jezditka jsou/byla ...Thelvyn píše: davat kone na dno dungeonu ? blbost ... to by hra fakticky ztratila RP smysl...