Mara z Acoma píše:Tak ja nevim no, jestli to chces slyset i od holky, tak chovas se jako slepice, vubec ne s gracii jako zena a o nejake dame, jak tu nekdo psal, taky nemuze byt rec. Vedela jsi co delas a jaky to muze mit dopad, tak prijmi zodpovednost za svoje chyby a odkracej se zvednutou hlavou.
Priznej si aspon, ze nikdo s tebou nesouhlasi a dokonce i ti, co obvykle nadavaji na gms team, tak uznavaji spravnost trestu.
O tobe jako o cloveku, co je schopen vydirat cizi lidi na anonymnim portalu svymi zdravotnimi problemy, sebevrazdou, pripadne svou blizkou smrti, jsem ztratila veskere mineni.
Nevis o me vubec nic, tak nemusis se ani ty do me navazet, napsala jsi tady par vetma uplny kraviny, ja jsem tu nikde nikoho nevysmivala ani neurazela a ani nevydirala, to je cely, jestli sis nevsimla, prijala jsem trest, ale ne smazani, jakykoliv jiny bych brala, tak nevim co tu i ty meles. ja ta jen poukazuju na neadekvatnost techto trestu... My napis konkretne co jsem tu jako slepice napsala? Hm? Zase kazdy vi, ze jsem vedela o dopadu trestu, jak to muzete vsichni s jistotou vedet? A samozrejme ty problemy mam, ale v dnesni dobe je nikdo videt nechce, nikoho tyhle lidi nezajimaj a radeji je vsichni prehlizeji a delaji jakoby neexistovaly, na tom je pravda totiz taky. Klidne napisu znova, ze jediny co jsem mohla, kdyz jsem na tom byla spatne, tak sedet u pocitace a nestydim se za to a svoji hrdost mam i jako zena a nenecham si tu s prominutim s..t na hlavu. Kazdej vi co me z uo zna, ze jsem svy problemy nikdy nikomu nerikala a neventilovala je.
A pak prave ti co nadavavaj na gm tym sem nekteri ani nenapisou, ale do pmky mi chodi uplne jiny zpravy, protoze nekdo se tady taky boji neco vubec napsat a ozvat se vis.
Ono totiz me je jasny, ze mi tohle postavu nevrati, ale i tak sem napisu a nebudu mlcet jak putka a nebo davat naodiv jak very much souhlasim s gmkama, jako ty.
Nedochazi ti, ze jsem sem uz treba ani psat nemusela a stejne to delam, me totiz je ukradeny co mi pise nekdo kdo leze nekomu furt nekam a dela ze sebe toho nejvseznalejsiho a nejchytrejsiho, prootze zna pravidla nejakyho serveru.
A ze anonymniho, kdyz tu zna kazdej skoro kazdyho i ze srazu, jojo ukaz sama sebe v dobrym svetle, spin cizi osoby, za odiv svoji.