pokracovani...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Latos
Book Snake
Book Snake

Re: pokracovani...

Příspěvek od Latos »

Vždycky jsem měl nejraši brečící topiky o BHW :twisted: :twisted: . Ale ty se pomalu a jistě dereš k prvnímu fleku :clap:
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Estel, prosím nelži nám. Všude se obhajuješ jak tady hraješ 6 let bez jedinnyého prohřešku, a pak z tebe vypadne, že máš 1 afk a jednou dual, to jsou 2 prohřešky, takhle si nepředstavuji bezproblémové hráče.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Dudek píše:Estel, prosím nelži nám. Všude se obhajuješ jak tady hraješ 6 let bez jedinnyého prohřešku, a pak z tebe vypadne, že máš 1 afk a jednou dual, to jsou 2 prohřešky, takhle si nepředstavuji bezproblémové hráče.
Dalsi kdo neumi cist :) ale dobry nemam potrebu vysvetlovat :)
Vite co je nejlepsi, jak kazdy tu umi urazet holku, co vubec se ozve, a pak mi v soukromych zpravach chodi uplny opaky. Super.
Asi pozadam Acara aspon o odblok tech dvou uctu, na ktery mam reg.mail, vlastne jeden, ten druhy bude smazany a rozdam to co mam, aby si to vsichni ti co to budou sockovat si uzili, prece jenom, ono lepsi, kdyz nekdo skocni da nam mamon a pak at tahne do pr... I kdyz ja vlastne nevim, jestli mi ho odblokne, ackoliv psal, ze si o odblok ostatnich majitele napisi.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Estel píše:
Marco Polo píše:Uz by jsi konečne mela prestat brečet a zacit delat neco co ma budoucnost :oP
Nechces pucit gumu a i gmka, kdyz tak radi mazete?
Hm co ma budoucnost, chtela bych, jenze... jaksi mi v tom brani neci nesmyslnost...:)
Jo afk alchemy jsem mela taky jediny prohresek + carto na dualu, brecim snad kvuli blbostem no podle vas jo.
Neumím číst?
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Dudek píše:
Estel píše:
Marco Polo píše:Uz by jsi konečne mela prestat brečet a zacit delat neco co ma budoucnost :oP
Nechces pucit gumu a i gmka, kdyz tak radi mazete?
Hm co ma budoucnost, chtela bych, jenze... jaksi mi v tom brani neci nesmyslnost...:)
Jo afk alchemy jsem mela taky jediny prohresek + carto na dualu, brecim snad kvuli blbostem no podle vas jo.
Neumím číst?
Dual je snad povoleny ne? Nehlede na to ze je te prohresek z nedavna *muck*
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Tak ja nevim no, jestli to chces slyset i od holky, tak chovas se jako slepice, vubec ne s gracii jako zena a o nejake dame, jak tu nekdo psal, taky nemuze byt rec. Vedela jsi co delas a jaky to muze mit dopad, tak prijmi zodpovednost za svoje chyby a odkracej se zvednutou hlavou.
Priznej si aspon, ze nikdo s tebou nesouhlasi a dokonce i ti, co obvykle nadavaji na gms team, tak uznavaji spravnost trestu.
O tobe jako o cloveku, co je schopen vydirat cizi lidi na anonymnim portalu svymi zdravotnimi problemy, sebevrazdou, pripadne svou blizkou smrti, jsem ztratila veskere mineni.
Show is over motherlovers!
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Ono to zas tak anonymní není jak to vypadá...
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marco Polo »

Mara z Acoma píše:Tak ja nevim no, jestli to chces slyset i od holky, tak chovas se jako slepice, vubec ne s gracii jako zena a o nejake dame, jak tu nekdo psal, taky nemuze byt rec. Vedela jsi co delas a jaky to muze mit dopad, tak prijmi zodpovednost za svoje chyby a odkracej se zvednutou hlavou.
Priznej si aspon, ze nikdo s tebou nesouhlasi a dokonce i ti, co obvykle nadavaji na gms team, tak uznavaji spravnost trestu.
O tobe jako o cloveku, co je schopen vydirat cizi lidi na anonymnim portalu svymi zdravotnimi problemy, sebevrazdou, pripadne svou blizkou smrti, jsem ztratila veskere mineni.
:clap: :clap: :clap:
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Mara z Acoma píše:Tak ja nevim no, jestli to chces slyset i od holky, tak chovas se jako slepice, vubec ne s gracii jako zena a o nejake dame, jak tu nekdo psal, taky nemuze byt rec. Vedela jsi co delas a jaky to muze mit dopad, tak prijmi zodpovednost za svoje chyby a odkracej se zvednutou hlavou.
Nevis o me vubec nic, tak nemusis se ani ty do me navazet, napsala jsi tady par vetma uplny kraviny, ja jsem tu nikde nikoho nevysmivala ani neurazela a ani nevydirala, to je cely, jestli sis nevsimla, prijala jsem trest, ale ne smazani, jakykoliv jiny bych brala, tak nevim co tu i ty meles. ja ta jen poukazuju na neadekvatnost techto trestu... My napis konkretne co jsem tu jako slepice napsala? Hm? Zase kazdy vi, ze jsem vedela o dopadu trestu, jak to muzete vsichni s jistotou vedet? A samozrejme ty problemy mam, ale v dnesni dobe je nikdo videt nechce, nikoho tyhle lidi nezajimaj a radeji je vsichni prehlizeji a delaji jakoby neexistovaly, na tom je pravda totiz taky. Klidne napisu znova, ze jediny co jsem mohla, kdyz jsem na tom byla spatne, tak sedet u pocitace a nestydim se za to a svoji hrdost mam i jako zena a nenecham si tu s prominutim s..t na hlavu. Kazdej vi co me z uo zna, ze jsem svy problemy nikdy nikomu nerikala a neventilovala je.
A pak prave ti co nadavavaj na gm tym sem nekteri ani nenapisou, ale do pmky mi chodi uplne jiny zpravy, protoze nekdo se tady taky boji neco vubec napsat a ozvat se vis.
Ono totiz me je jasny, ze mi tohle postavu nevrati, ale i tak sem napisu a nebudu mlcet jak putka a nebo davat naodiv jak very much souhlasim s gmkama, jako ty.
Nedochazi ti, ze jsem sem uz treba ani psat nemusela a stejne to delam, me totiz je ukradeny co mi pise nekdo kdo leze nekomu furt nekam a dela ze sebe toho nejvseznalejsiho a nejchytrejsiho, prootze zna pravidla nejakyho serveru.

A ze anonymniho, kdyz tu zna kazdej skoro kazdyho i ze srazu, jojo ukaz sama sebe v dobrym svetle, spin cizi osoby, za odiv svoji.
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Tak ted uz fakt nevim jestli jenom trollujes nebo to tu vsechno myslis vazne. No kazdpodadne doufam, ze se dobre bavis. Ono si to rozumni lidi preberou.

Dudek: pro me je jakakoliv internetova diskuze prilis anonymni na to, abych tam psala tak osobni a vazne veci, jako Estel, prijde mi to nevhodne. Ale kazdy ma zrovna tyhle hranice asi jinde.
Show is over motherlovers!
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Můžu se zeptat čeho se snažíš docílit? Pokud se snažíš o změnu trestu tak se snažíš zbytečně. Měnit trest se nebude, ale to už ti bylo řečeno od Acaruse, Ocroca.
Pro tvé dobro ti doporučuji uznat, že tudy cesta nevede.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Myslel jsem to tak, že po 5ti minuách pátrání po netu vím adresu a jméno.
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Trochu silné řeči od někoho, kdo má několikrát máslo na hlavě.

Příčina => Důsledek
Porušení pravidel => smazaný acc

Buď to akceptuj a pokud tu chceš hrát dál tak hraj (poučení pro příště snad proběhlo) nebo tu hrát nechceš a potom mě prosím přestaň obtěžovat tvými ublíženými posty tu na fóru a snahou si tu vymoci výhodu jen proto, že je svět nespravedlivý. Neznám tě ani v reálu ani v UO a upřímně je mi úplně jedno jaký máš problém, protože se mě netýká.

Každý máme své problémy, které buď řešíme sami nebo s pomocí přátel případně někoho, kdo chce dobrovolně pomoci, ale vědomě vyžadovat jiný přístup s neustálým poukazováním na to, že já jsem ten chudák největší je silné kafe.
Bez podpisu
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Tak jeste jeden
Jestli dufas, ze si pomuzes debatou na tomto foru, tak muj odhad je, ze nemas zadnou sanci
Samozrejme jsem slychaval pribehy o jedne nejmenovane, ktera si na gm dokazala a snad i diky tomu, ze byla nemocna a nejspis to v debate pouzivala neco vybrecet. Ale jestli je to pravda, tak by to urcite nedelala na verejnem foru
No a frazi neznalost zakona neomlouva urcite znas. To jestli se nektere bugovani a tim i trest bere za mensi a vetsi je na posouzeni gm. Takze ti nepomuze rikat, ten je horsi nez ja, ten bugoval vic
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Estel píše:ale do pmky mi chodi uplne jiny zpravy, protoze nekdo se tady taky boji neco vubec napsat a ozvat se vis.
Nevím, jestli jsem byl jedinej, kdo ti napsal PM, ale strach něco udělat, nebo napsat nemám. V PM jsem se ti omlouval za neadekvátnost mého navážení se do tvého postižení, které mi nepřišlo správné - Tolik k té mé PM tobě, když jsi to chtěla veřejně.
Co jsem psal do veřejných témat myslím vážně, trest máš spravedlivý, s urážkami na tvou osobu a tvé chování od ostatních souhlasím.
Já sám jsem tě ani jednou v těchto dvou topicách slovně neurazil, jen svým způsobem přepsal to, co jsi ty sama napsala (udělal z toho hezkou kompozici). Pokud tu ve dvou tématech padla dohromady 3 sprostá slova, k tomu z různých stran, asi k tomu byl důvod. Každopádně, ty se osočuješ na kohokoliv, kdo nestojí na tvé straně. Myslím si své, jako zbytek stáda ovcí. Mrzí mě, že na DP nehraje více intelektuálek, jako jsi ty, které by tě podpořily (Je tu vůbec někdo, kdo podle tebe není ovcí?).

BTW, povolení Phoenixu mě také zarazilo, byl jsem proti :)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Vzdyt ano Qvido, mi rekni, ceho se snazim docilit? Ze by toho, aby si o me kazdej myslel to nejhorsi o to myslis ze mi jde? Mozna to za celej ten topik nekomu dojde nekomu ne. Ja jsem nikoho urazet tady nezacala, nerekla na nikoho sprosty slovo, ale ze vy ostatni muzete to je normalni, takze jak vy do me tak ja do vas, pak se rozcilujete jeste vic a rikate, jak jsem nenormalni atd... Ten, kdo si brecel u tech gmek byla nejspis Carolin nebo-li Mil, kazdej jiste tady staresina z dp a fora bude znat.

Ani jeden clovek nerekl nic na uvedeny prohresky, kde pisu, ze driv to slo hodit jail a logy, ale klidne se postavte na hlavu, kdyz to kazdyho tak zere a kazdyho se to tyka, jak tady kazdymu vadil by clovek co pouzil bh a sw, ale ze tu mezi vama hrajou jiny na dalsi sance ti vam nevadi.
A tobe Maro reknu taky jedno, nemam proc bych mela v necem lhat.(tvoje vyrazivo trollovat) Myslim si ze mam za sebou dost vaznejsich veci v zivote, nez ze by me rozhodilo neci tady urazeni na moji osobu, i kdyz libit si to samozrejme taky nenecham.
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

A aby meli vsichni uz ode me pokoj a ja tahla, tak to ukoncim vetou z pohadky Stvoreni sveta - perte se a zerte se... a doplnim a nepos..te se :)
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Estel píše:I tohle je hezky
04.02.2006 18:50 Lizard 2a7a82 -BF- Podezreni na zneuziti externiho programu. Vhladem k nizsim hodnotam prezkoumano a prehodnoceno na tezke vezeni a 14 dni vezeni.
08.10.2005 19:45 Magical 0f09d5 - Zneuziti featurky externiho programu. 6000 polen. Jakykoliv dalsi prohresek delete
04.02.2006 20:03 Raven 0e2b13 - Podezreni na zneuziti externiho programu. Logy a jail. - todle ani nechapu

A ze to driv slo? Ve vetsine pripadu tam vidim i jen pvp a speedhack.
Predpokladam, ze presne vis, o co slo v tehto prohrescich kdyz se tu s nima tak ohanis a srovnavas je se svym pripadem
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Corruptus
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corruptus »

Mno aby člověk zustal objektivní-on se realizační tým o detaily moc nedělí. A tvuj pasivně agresivní přistup tomu taky moc nedá. Když se na to člověk podívá tak ty tři prohrešky vážně dost vybočujou z řady pokud jde o trestání externích programů. (Ten třetí je napsanej spíš jak hádanka než jako sdělení)
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Já si třeba myslím, že kdybys neprodleně po zjištění trestu napsala příslušnému gm page, pm, icq s tím, že se omlouváš, bylas mladá a nevěděla co děláš, nebyla si přesně jistá jaký za to může hrozit trest - že bys měla nějakou šanci na zmírnění trestu.
-Tu sis ovšem definitivně pohřbila založením dvou brečících topiků zde na foru, kde jen kopeš kolem sebe na lidi, kteří s tebou nesouhlasí. A neříkej že to není pravda a všichni jsou ti špatní, protože spousta lidí tu vyjádřila sympatie s tebou, ale nesympatie s tím, v jakém afektu zde ventiluješ svoje rozhořčení a pohrdáním všemi, kdo si dovolí napsat svůj názor.
Odpovědět