Progresivni guilda pana Empa
Re: Progresivni guilda pana Empa
V tom případě založil bych nový topic, jelikož tady by to nebylo objektivní. Tady už je skoro 5 stránek jiného balastu 

- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Taky není špatný nápad. Víš, abych věděl co změnit, pak bych mohl byl ještě dokonalejší nežli jsem...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
To mi neříkej že ty zasej hraješ ?Princes of Love píše:One Love=džadža mi hoši :p Roztrhej te si občanky !
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ne zase, ale pořád :pSarrisa píše:To mi neříkej že ty zasej hraješ ?Princes of Love píše:One Love=džadža mi hoši :p Roztrhej te si občanky !
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Vic behat pvp? Malo sem z tebe nalotil, pls mór!Robin de Martis píše:Taky není špatný nápad. Víš, abych věděl co změnit, pak bych mohl byl ještě dokonalejší nežli jsem...
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Divné... umírám pořád a ty máš pořád málo... valorit nejede pánovi?Lucky píše:Vic behat pvp? Malo sem z tebe nalotil, pls mór!Robin de Martis píše:Taky není špatný nápad. Víš, abych věděl co změnit, pak bych mohl byl ještě dokonalejší nežli jsem...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo na train dobryRobin de Martis píše:Divné... umírám pořád a ty máš pořád málo... valorit nejede pánovi?Lucky píše:Vic behat pvp? Malo sem z tebe nalotil, pls mór!Robin de Martis píše:Taky není špatný nápad. Víš, abych věděl co změnit, pak bych mohl byl ještě dokonalejší nežli jsem...
Jistě voleRobin de Martis píše:Divné... umírám pořád a ty máš pořád málo... valorit nejede pánovi?Lucky píše:Vic behat pvp? Malo sem z tebe nalotil, pls mór!Robin de Martis píše:Taky není špatný nápad. Víš, abych věděl co změnit, pak bych mohl byl ještě dokonalejší nežli jsem...

...Protože správní muži jezdí na červenou
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
A spravny modrak na cervenou kope ;p