Pre mna zatial plati statistika 1pk za 6 mesiacov, mal by si zvazit zmenu lokality.Dudek píše:tak počítej s tím že tě budou co 20 minut otravovat PK
Celkom presne povedaneMarco Polo píše:Vubec nepotrebuju nejake mapy jak pisou ostatni me by stacilo tech par rybicek ale je dost trapny kdyz vylezu na lod dvakrat nahodim a vyleze monstrum a takhle to je skoro porad neda se poradne chytat neni to fishing ale spis skok pres vodu z lodi na zem a zpet!!
Za crafta je to problem podla mna, lebo zmizne skor ako ju umlatim, alebo ma zabije. Za maga by som zas musel sumit stale. Ovela rychlejsi je postup od marca, ale koho bavi stale vyskakovat z lode, vypinat skript, guardit, skakat na lod a zapinat skript dokola?Redd píše:Je takovej problém tu serpentu zabít? Přišlo mi to vždycky rychlejší, než čekat, až zmizí.
Ked je problem s tym afk taky velky, tak nech teda flasa s mapou vazi 250 a neda sa otvorit na lodi a je to to iste ako pretazenie u miningu. Ak bude clovek afk dalsie mapy mu budu proste padat na zem, a kedze nepojde flasa otvorit na lodi, nepojde ani spravit skript co by automaticky otvaral flasky. Urcite to bude prijemnejsie ako tie otravne potvory. Podla mna...