Fishing a pár nápadů

Vaše nápady a návrhy
Pain
Inkless
Inkless
Bydliště: Vychodna jaskyna severneho horskeho ubocia juhozapadne od Trinsicu
Kontaktovat uživatele:

Re: Fishing a pár nápadů

Příspěvek od Pain »

Dudek píše:tak počítej s tím že tě budou co 20 minut otravovat PK
Pre mna zatial plati statistika 1pk za 6 mesiacov, mal by si zvazit zmenu lokality.
Marco Polo píše:Vubec nepotrebuju nejake mapy jak pisou ostatni me by stacilo tech par rybicek ale je dost trapny kdyz vylezu na lod dvakrat nahodim a vyleze monstrum a takhle to je skoro porad neda se poradne chytat neni to fishing ale spis skok pres vodu z lodi na zem a zpet!!
Celkom presne povedane :)
Redd píše:Je takovej problém tu serpentu zabít? Přišlo mi to vždycky rychlejší, než čekat, až zmizí.
Za crafta je to problem podla mna, lebo zmizne skor ako ju umlatim, alebo ma zabije. Za maga by som zas musel sumit stale. Ovela rychlejsi je postup od marca, ale koho bavi stale vyskakovat z lode, vypinat skript, guardit, skakat na lod a zapinat skript dokola?
Ked je problem s tym afk taky velky, tak nech teda flasa s mapou vazi 250 a neda sa otvorit na lodi a je to to iste ako pretazenie u miningu. Ak bude clovek afk dalsie mapy mu budu proste padat na zem, a kedze nepojde flasa otvorit na lodi, nepojde ani spravit skript co by automaticky otvaral flasky. Urcite to bude prijemnejsie ako tie otravne potvory. Podla mna...
Leinad, DoHR
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

Pain píše:
Dudek píše:tak počítej s tím že tě budou co 20 minut otravovat PK
Pre mna zatial plati statistika 1pk za 6 mesiacov, mal by si zvazit zmenu lokality.
Marco Polo píše:Vubec nepotrebuju nejake mapy jak pisou ostatni me by stacilo tech par rybicek ale je dost trapny kdyz vylezu na lod dvakrat nahodim a vyleze monstrum a takhle to je skoro porad neda se poradne chytat neni to fishing ale spis skok pres vodu z lodi na zem a zpet!!
Celkom presne povedane :)
Redd píše:Je takovej problém tu serpentu zabít? Přišlo mi to vždycky rychlejší, než čekat, až zmizí.
Za crafta je to problem podla mna, lebo zmizne skor ako ju umlatim, alebo ma zabije. Za maga by som zas musel sumit stale. Ovela rychlejsi je postup od marca, ale koho bavi stale vyskakovat z lode, vypinat skript, guardit, skakat na lod a zapinat skript dokola?
Ked je problem s tym afk taky velky, tak nech teda flasa s mapou vazi 250 a neda sa otvorit na lodi a je to to iste ako pretazenie u miningu. Ak bude clovek afk dalsie mapy mu budu proste padat na zem, a kedze nepojde flasa otvorit na lodi, nepojde ani spravit skript co by automaticky otvaral flasky. Urcite to bude prijemnejsie ako tie otravne potvory. Podla mna...

souhlas
Randall
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Randall »

jde nastavit chytání vzácných ryb z mola a mapy (pro dobrodruhy) z lodě?
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Randall píše:jde nastavit chytání vzácných ryb z mola a mapy (pro dobrodruhy) z lodě?
,

jde, ale bolo by to asi moc jednoduche, mozno len ak by to slo jedine v non-mark miestach, cize by si musel lovit dakde z ostrova :roll:

a lvl5 by som nezavadzal spat, sice je teraz fishing tazsi, ale zas by to viedlo k vytvoreniu afk skriptov, kde za 50 hodin afk = 50 lvl5 map (bola to sranda, ale netreba znovu opakovat :twisted: )
Randall
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Randall »

Severka píše:jde, ale bolo by to asi moc jednoduche
no vždyť, jednoduché pro mě a jiné co chtějí chytat vzácné rybky, a složitější pro dobrodruhy co chtějí chytat mapky :)

pochybuji totiž, že se dá vydělat mamon na vzácných rybkách.. když by se totiž prodávaly ve velkém, tak by jejich cena stejnak klesla..
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Randall píše:pochybuji totiž, že se dá vydělat mamon na vzácných rybkách
On se prave neda vydelat ani na tech mapach s tim jak padaj :)
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

proc se nikdy nezavedli rare pack jezditka?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

ja by som chcel pack zelvy :(
Mate radi ptacky?
Dragon Slayer
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon Slayer »

Severka píše: ... za 50 hodin afk = 50 lvl5 map ...
Heh, jasně. A ještě se ti sami vykopali, co?

Nebudu tu lobovat za vrácení lvl 5 map. V podstatě mi je to jedno. Stejně bych už nerybařil. Ale ty kecy jako, že by se na tom rejžoval mamon jsou trochu přehnané. Pořád nechápu v čem by byl takovej problém je vrátit a nastavit drop více než miziví... Zkrátka pro potěchu a možnost ji vytáhnout, ale ne na aktivní farmu.

A k těm potvorám bych dodal, že jsou fakt nesmyslný. Když už je nechcete zakázat, tak je alespoň omezit. Člověk fakt nedělal nic jiného než je guardil. Ano, mohly by se i zabíjet, ale to pořád zapínáš a vypínáš skripty a ještě brát equip na rybaření... Ve výsledku je to taková pruda, že rybaření už nikdy více a to patřim mezi lidi, co dělali mining skoro na GM s čistym clientem (takže jako ne že bych byl zhejčkanej).

BTW mining i lumber jde rozjet plně AFK včetně nošení, smeltění atp. a to nikomu nevadí, ale kdyby se to nedejbože přiblížilo u fishingu, tak vás z toho klepne. Trochu nechápu, proč neudělat fishing míň náročnej či alespoň zajímavej nebo proč mining i lumber nechat tak true AFK. Dost nepoměr.
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

Dragon Slayer píše: (o lvl5 mapach)

Pořád nechápu v čem by byl takovej problém je vrátit a nastavit drop více než miziví... Zkrátka pro potěchu a možnost ji vytáhnout, ale ne na aktivní farmu.
protoze moznost ziskani hodnotnych itemu bez rizika (a afk makrem) je fuj, a je jedno jak velka je sance
od tohohle zpusobu hry jsou tady loterie a podobny srandy
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

The Heretic píše:
Dragon Slayer píše: (o lvl5 mapach)

Pořád nechápu v čem by byl takovej problém je vrátit a nastavit drop více než miziví... Zkrátka pro potěchu a možnost ji vytáhnout, ale ne na aktivní farmu.
protoze moznost ziskani hodnotnych itemu bez rizika (a afk makrem) je fuj, a je jedno jak velka je sance
od tohohle zpusobu hry jsou tady loterie a podobny srandy
Uz sem to pripodobnoval k padani modrych bedynek s pokladkem i z low level potvurek, riziko zhruba stejne, moznost si prijit instant na dobry item, presto nikomu to nevadi, protoze to nepada, presto to skoro kazdy veme, protoze ta sance tam je. Proc to neudelat analogicky u padani mapek?
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No mozna je rozdil v tom, ze malokdo si udela script a bude ho pravidelne pouzivat na nekde stani a zabijeni slabouckejch potvor kvuli tem bedynkam
Spis zavedeni bedynek na chvilicku nahnalo hrace od makrovani na hb brit :wink:
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Pheme píše:Spis zavedeni bedynek na chvilicku nahnalo hrace od makrovani na hb brit :wink:
Nepřišlo mi

FIshing rozhodně oživit, padlo tu několik nápadů/návrhů-chtělo by to vyjádření GM imo. Jinak to tady bude jak začarovanej kruh/posthunt.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

No ozivi to vacsi mamon, ako vsetko :) Takze: zaviedol by som spat lvl5, to bych si taky zalovil! Alebo nieco nove - bedynka s 90% sanca na obyc item, 9% neco lepsie, 0,.... atd, haha ;)

Kazdopadne ak by sa neco pridalo, skusit maximalne zneskodnit afk, cize viac vselijakych potvor, potvora by mala instant target na rybara, neustale by detekovala a podobne, lebo afk smrdi!! :unibrow:
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

dostat neco special (lvl 5) formou daily, muzes jednou vytahnout a dost, musis si pockat den, tyden, pak muzes zas zkusit

(wowko leze na hlavu)
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Raona píše:dostat neco special (lvl 5) formou daily, muzes jednou vytahnout a dost, musis si pockat den, tyden, pak muzes zas zkusit

(wowko leze na hlavu)
Z tohohle příspěvku mi je blbě.

Edit:
Nechme lvl 5 mapy lvl 5 mapama.

Co takhle
Každý vylovení mapky=vylovené monstrum.
Vylovení magické rybky=šanca na monstrum(řekněme 10%).
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

není zač :)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

A co kdyby se prodlouzil timer na kdy tam to monstrum je? Vyskocil by kraken clovek by ho dal a treba by i neco droplo :shock: (drop krakenu nevimno mozna by se pri tyhle prilezitosti mohl zvetsit*)
Jinac mam v docela zivy pameti kdyz to tenrkat buglo a sly tahat lvl 5 mapy .. ikdyz byla asi sance mala ale najednou vsichni rybarili kdyz se to rozneslo ... ja sam mel ty mapy asi 4 ... to ze z nich padlo .. nic asi psat ani nemusim...

* popr rozlisit kraken, kraken defender, kraken matriarch, kraken ownager co ja vim a tomu prizpusobit loot pro dobrodruhy
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

No pokud ma clovek sumujici povolani , daj se monstra velmi lehce obejit. Hodite si okolo sebe par sumu a do scriptu si hodite podminku na ''You have been revealed'' a makro na hid a muzete si rybarit temer AFK, akorat je treba obcas stopnout makro a doplnit sumy. Serpenty tim clovek eliminuje zcela a kraken neskace tak casto aby se nevyplatilo po kazdym to makro stopnout a ty dva sumy hodit.
Hold nesumujici povolani budou mit tenhle skill tezsi no, coz me nejak vubec netrapi, pac takhle to je i s jinejma skillama. Ja si za klera zas temer nemam sanci natrenit stealing a pouzit ho.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

co to kecas? :D jak mozes porovnavat stealing s fishingom? :D porovnaj to s miningom lumberom ale nie pre boha so stealingom to je jak porovnavat notebook s bicyklom
Mate radi ptacky?
Odpovědět