Mno jo, jenže kdo má, má, kdo nemá, mít nebude... Jeden topik o přísunu novejch hráčů, druhej o jejich omezení a zvýhodnění těch starejch. Nebo se pletu, že toho má každej plnou banku? (+20, +25, myth, popřípadě nějaký dražší věci a topka?)Inkvizitor Dan píše: snizit drop trech nejlepsich vykopatelnejch kovu na minimum a adekvatne tomu upravit drop + brnek smerem dolu
Tohle by asi mělo dotáhnout lidi do dungů. Já dungy nechodím, chodím si jenom ven zaharvit na nájem, a ten harvík mě baví. Když na povrchu nic, možná (moooožná) si zajdu toho děcáka (protože to je jeden z mála dungů, kde nepotřebuju víc lidí, a kterej nejni na 8 hodin) - když se ale sníží drop tam (jakože už bejvaj chvíle, kdy je lepší prodávat CB na trhu :P), tak už fakt nevím.Inkvizitor Dan píše: Upravit drop : Povrch - skoro nic, Low dung - max +5/+15, middle - max +7/+20, hi - zbytek
Navíc si protiřečíš:
- Když ne dung, tak harv? (makření??)Inkvizitor Dan píše: Vic duvodu proc lognout kdyz nejdu dung.
(Nebo to bylo myšleno jako kvesty? - Když nenapíšeš nic konkrétního, jsem mimo a víc mě nenapadá. -- Celej tenhle topik je o tom "Víc logovat (mimo makření a dungy)" - To je jak dát návrh na zlepšení DP: "Zlepšete DP a hratelnost.")