třemi slovy
třemi slovy
co by jste na servru vylepsili, zmenili?
jen tremi slovy, bez reakci, komentaru...
treba vas navrh zaujme nekoho koho nebavi cist 40 stranek spamu a A4 posty...
dokazete neco vymyslet a ne jen kritizovat?
a co nato huntr?
jen tremi slovy, bez reakci, komentaru...
treba vas navrh zaujme nekoho koho nebavi cist 40 stranek spamu a A4 posty...
dokazete neco vymyslet a ne jen kritizovat?
a co nato huntr?
Naposledy upravil(a) Mrakoplas dne 26 srp 2009 23:47, celkem upraveno 1 x.
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Re: třemi slovy
+Mrakoplas píše:jen tremi slovy
= FAIL ^^ (peace)Mrakoplas píše:pk helpem na trh
motivace hracu k nahlaseni bugu
pk stoun -> 3 killy
Tak tak. Právě jsem se vrátil z práce. A hned vám jdu něco povědět.Sejra píše:Je zaneprazdnen praci takze nam nic nepovi :/MRAKOPLASH píše:a co nato huntr?
Takže tři slova říkáte. vypnout server teď ? no dobře, třeba ..
odebrat reward zbraním nb status + jejich recyklovatelnost a potom využitelnost i pro lootera
zrušit str boost silver lukům
souhlasím s trhem přístupným i pro pk (a to tedy klasicky, jak to bejvalo)
zkazit šutrovky - klidně stejná dostupnost, ale ať to nedělá z jedný postavy druhou (boosty, ijska, apod.), na to už je itemů dost
znovupovolit klasické červenání - aby to fungovalo stylem: jsem modrý, zabiju modráka, jsem pk, nedostanu jail
vrátit zpátky na ice (popřípadě ho hodit někam jinam šikovně) hrad s portama a možností sekurkování
zrušit antizeďruny v cove
vrátit (spíše tedy postavit jinde) dung aka starej destard první patro
přidat nějaký rare cetky, který se daj s trochou snahy i využít - tedy se dá o ně přijít (jako třeba musty) do dungů
otevřít zadní vrátka na hb a zrušit cedule (jestli tam ještě nějaký jsou)
zrušit stojatý měšťáky
zavíst do loudungů (deceit třeba) pro pk povinnost pro vstup nějakej jakoquest - třeba 20 frakčních uší (kdo bude uzřen při nekalém získávání, delete bez soudu)
dát na konce dungů na poklik nějaký skillopřidávače (dojdu shame, poklikam na šutr a dá mi to 2% alchemky, timer tejden)
zrušit u mystiků požadavek karmy
udělat z medailonu věc, která se dá použít (v pvp)
vrátit starý fire (=bez resetu co den a půl; případné pvp/pk zde povoleno)
vlez na trh (i) ploškou (s timerem pro o/ch), jako dřív
Nexios
dokud se tu budou pojizdet vypravy, okradat lidi co pres den pracujou (a pak se vam na to diky tomu vykaslou), tak neni co menit . Melete tu porad to samy u 5 let dokola na tom foru ale nikde zadna zmena. (tim myslim hrace)
GMka tu drou jak debilove, vy si tu tlucete 5 let hubu a porad se vam neco nelibi. Tech kladnejch postu ,ktery by GM dal motivovali je tu asi 10 na celym foru. Ja uz bych se na vas davno vykaslal.
Spousta lidi by se vratilo z5 jen tak si zahrat ale treba u me na to neni chut. Porad si akorat rikam vratim se z prace budu schanet tejden veci na dung a pak me pojedou a nanovo to si radsi zahraju wow. A myslim ze takovejch lidi bude vic.
GMka tu drou jak debilove, vy si tu tlucete 5 let hubu a porad se vam neco nelibi. Tech kladnejch postu ,ktery by GM dal motivovali je tu asi 10 na celym foru. Ja uz bych se na vas davno vykaslal.
Spousta lidi by se vratilo z5 jen tak si zahrat ale treba u me na to neni chut. Porad si akorat rikam vratim se z prace budu schanet tejden veci na dung a pak me pojedou a nanovo to si radsi zahraju wow. A myslim ze takovejch lidi bude vic.
Jdu se podívat co je vepředu....
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
otevrit doom dunk :p
//Redd: Do dokončení Doomu zbývá pár úprav. Víme, trochu se to protáhlo.
//Redd: Do dokončení Doomu zbývá pár úprav. Víme, trochu se to protáhlo.
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
uplne oddelit pvp od pvm
vybirat za gm lidi co maj na to cas a hodlaj ho vyuzit jinak jak afk kontrolami
zrusit druhou sanci
//Redd: Nechci Ti mluvit do domněnek, ale kolik toho víš o práci GM mimo prohřešky. Nemusíme snad psát každou věc, co ve hře uděláme. Máš třeba potuchy o tom, kolik přijde denně page? S tím časem - mám pocit, že když dáme dohromady třeba můj logovaný čas ve hře s nejaktivnějším hráčem, tak budu mít víc.
PK jsou součástí hry a myslím, že to tak i zůstane.
vybirat za gm lidi co maj na to cas a hodlaj ho vyuzit jinak jak afk kontrolami
zrusit druhou sanci
//Redd: Nechci Ti mluvit do domněnek, ale kolik toho víš o práci GM mimo prohřešky. Nemusíme snad psát každou věc, co ve hře uděláme. Máš třeba potuchy o tom, kolik přijde denně page? S tím časem - mám pocit, že když dáme dohromady třeba můj logovaný čas ve hře s nejaktivnějším hráčem, tak budu mít víc.
PK jsou součástí hry a myslím, že to tak i zůstane.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
udelat treba na trhu stone kde by bylo nakupovani za reward body.
Stylu treba dosel si 20x pride 30x desp 20x sorc mas narok na nejaky rare item + platis gp.Ja vim trosku pritazeny ale myslim ze ty opravdu top hraci nemaj moc co ziskat tak bych jim dal sanci ziskat treba nb mystik ci co ja vim za neco silenyho ale jen aby tu sanci mneli.
Stylu treba dosel si 20x pride 30x desp 20x sorc mas narok na nejaky rare item + platis gp.Ja vim trosku pritazeny ale myslim ze ty opravdu top hraci nemaj moc co ziskat tak bych jim dal sanci ziskat treba nb mystik ci co ja vim za neco silenyho ale jen aby tu sanci mneli.
- Ultragreen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele: