Crosswork píše:3 roky sem nehrál, takže nevím jak to teď má být jinde ve světě, ale všiml sem si, že po savu je v NB dungu okamžitý resp všech creepu, tak jestli to tak být má, tak se omlouvám.. + ten první (jediný?) skeleton mage dává kouzlem poison, tak jestli to tak má být, když se tady řešily tabulky s infem o poisonu.. je tam jen, že můžou kouzlit.. jinak probíhám tama druhou postavou a užívám si to
ty respy jsou v tom nb dungu dost rychly, a pri save vseobecne trochu ujizdi timery, takze to respovani neni nic neobvyklyho
k tomu poisonu - poison jako kouzlo taktez neni nic neobvykleho, aspon se novejsi hraci nauci ze i otrava z kouzla je muze ve svete potkat
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
co keby casnicka okrem drinkov predavala aj nejake to jidlo? Myslim, ze je to neocenitelne aby mi pri behani v nb dungu aj rastli hp. Je moznost zabit nekolik krys a opect si to maso ale ked so skillom 0 spalim neuspesne 20 krys neni to moc extra:p
Taky souhlasím, že resp by mohl být o něco pomalejší, a všiml jsem si, že u vampíka má trošku problém se sběrem skillpointů - v morfu často nepřidá ani bílý, zatímco v humanovi ano. A vampíkům tam chybí někde v hostinci krvavá loužička .
Papez: pokud sebereš bílý skillpoint a máš nad 25, tak ti to hodí "you can't pick up this item" nebo něco na ten způsob, to ale asi víš.. ale pokud bys ten skillpoint normálně vzít měl a nic se ti nenapíše, tak si ho stejně vzal.. všimli si toho Drago[vamp] když sme tam byli.. Sp vzal, nic se nenapsalo, ale skill přibyl..
Light is back! And now more powerful! - Crosswork The Paladin (M), Lenavel The Celric (F)
R.I.P 2006 - Crosswork - Paladin, Cleric - Holy Power!
<B>Crosswork</B>: ano, přesně tohle se mi stalo. Vlezu do nb dungu, morfnu si hned, a hned u prvního skillpointu mi to nic nenapsalo, jako by nepřidal skill. Ale spíš si myslím, že to není problém jen newbie dungeonu, jako spíš obecný problém vampir x skillpointy.
<B>Triglav</B>: Děkuji
Skill to připíše, pokud na něj má postava nárok, bez ohledu na to zda je v morfu nebo není. Je možné, že se to nepíše - pak se jedná o chybu klienta. Nicméně udělení skillu se řeší nezávisle na tom a morfnutý vampík o skilly nepřichází.
The First Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Co takto pri vkroceni do nb dungu dat postave 50 mc do baglu a do hospody recyklator na nakup trening zbrani? myslim, ze prave tu to ma najvecsi zmysel.....? ...A potom mozno do tych minipokladkov niekde nech sa raz za cas objavi ako bonus dalsich 25 alebo 50 mc nech si odvazlivec moze spravit aj druhu zbran alebo vymenit za reggy s mlatickou...
AD moj postreh:
- prezitie v tomto dungu je uplne trapenie pre hocijakeho prska.. fizuje aj harm a jedine miesto kde sa dalo dobre harvit boli pasce v druhom patre, inak som sa tam trapil s nedostatkom reggov s problemami usipkovat zombie, kedze boj face to face pre negra/maga nema zmysel a efektivitu to tiez postrada..
Tak díky jednomu skillu, by to snad vyhodit nemělo ne? A proc si Castiane myslis, ze nema s prskem smysl tam mlatit? nejak k regum prijit musis a obtiznost toho dungu umoznuje se uzivit i s prskem face to face. A nekteri mozna prijdou na to, ze i prskovi to bouchani k necemu je a nejen v nb dungu. Btw jinak souhlas s pastmi v druhem "patre", idealni harv na regy pro prska;)
Xan píše:Tak díky jednomu skillu, by to snad vyhodit nemělo ne? A proc si Castiane myslis, ze nema s prskem smysl tam mlatit? nejak k regum prijit musis a obtiznost toho dungu umoznuje se uzivit i s prskem face to face. A nekteri mozna prijdou na to, ze i prskovi to bouchani k necemu je a nejen v nb dungu. Btw jinak souhlas s pastmi v druhem "patre", idealni harv na regy pro prska;)
No tak ja myslim, ze tam prsk asi ani jinak nez mlacenim nic ziskat nemuze(pokud mu nekdo neda regy a nevyprska si magerku na prijatelnej fiz)
Pheme píše:No tak ja myslim, ze tam prsk asi ani jinak nez mlacenim nic ziskat nemuze(pokud mu nekdo neda regy a nevyprska si magerku na prijatelnej fiz)
Njn, slova věčných nůbíků, pokud vim, tak v ultimě se tohle řeší počtem lidí, warovi sou regy na prd, pučí je prskovi a ve dvou si dáš v tom nb dungu cokoliv i bez skilů a je to zatracená sranda)
Xan píše:Tak díky jednomu skillu, by to snad vyhodit nemělo ne? A proc si Castiane myslis, ze nema s prskem smysl tam mlatit? nejak k regum prijit musis a obtiznost toho dungu umoznuje se uzivit i s prskem face to face. A nekteri mozna prijdou na to, ze i prskovi to bouchani k necemu je a nejen v nb dungu. Btw jinak souhlas s pastmi v druhem "patre", idealni harv na regy pro prska;)
mas pravdu nejak som pochopil, ze to neni dung pre mna;) ked idem nieco robit tak efektivne aby som ten cas pri pc vyuzil... tri hodiny pizlat kryssom zombie, pomedzi to hodit sipku alebo harm neni to prave orechove(pre mna)
noveho hraca to mozno bavi... inych to moze totalne odradit od hry a skusia iny server...
Pheme píše:No tak ja myslim, ze tam prsk asi ani jinak nez mlacenim nic ziskat nemuze(pokud mu nekdo neda regy a nevyprska si magerku na prijatelnej fiz)
Njn, slova věčných nůbíků, pokud vim, tak v ultimě se tohle řeší počtem lidí, warovi sou regy na prd, pučí je prskovi a ve dvou si dáš v tom nb dungu cokoliv i bez skilů a je to zatracená sranda)
Jo tak kdyz mas nakyho kamose co ti tam veci da tak to jo, potom ani necti co ja pisu
mas pravdu nejak som pochopil, ze to neni dung pre mna;) ked idem nieco robit tak efektivne aby som ten cas pri pc vyuzil... tri hodiny pizlat kryssom zombie, pomedzi to hodit sipku alebo harm neni to prave orechove(pre mna)
noveho hraca to mozno bavi... inych to moze totalne odradit od hry a skusia iny server...
Nove hrace to bavit bude... odradi to tebe, protoze jsi zdegenerovany (no offence) dp stylem hrani - co nejlepe vyuzit sve hodiny hrani k ziskani co nejvetsiho mamonu.
ani by som nepovedal. ja ked zapnem nejaku hru tak od nej ocakavam ze ma bude zabavat. a nekonecne takmer neproduktivne mlatenie s prskacim charom pricom kazdu chvilu musim utiect a cakat kym sa mi zregeneruju hp, to zrovna nieje moc zabavne ked uz mas za sebou par hodin odohranych a vies ze ta hra ti moze ponuknut aj nieco viac.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Takové malé rejpnutí. Trochu si Songu odporuješ. Beruška říká, že to nb bavit bude. Ty řekneš ne a odstavec končíš tím, že to hráči co už to nějakou hodinu hrál může nabídnout víc. Jo, může, ale pro nb je to ideální. V každé hře nezačíná mág tím, že by hned sesílal kouzla a byl machr. Ze začátku to je strýcu, co si max rozsvítí a to kužlání je hold úděl nb. Ať už se podíváš na DP, Midku, _ a další, kde jsou nb, co neumí ani otevřít dveře... pro ně to zábava je a jaká.. Až poznáš, co ti hra může nabídnout nejsi nb. Já se setkal spíš s tím, že mi kamarád řek, ať tam nechodím, protože tam nikdo neni a nejni to ono. Bohužel, eště existuje pár lidí, kteří hrajou kvůli lidem -rejp-. Já když začínal, tak sem vylít s vampem s šedou karmou někde v Britu u banky myslím (už nevím je to hrozně dávno) a hned přilít někdo a prásk, prásk, ležel sem. Vybral mi co sem měl v batohu a utek. 2h sem lítal s vampem v duchoji než mě na HB vzal pod křídla nějaký jiný vamp a poradil jak se ressnout, jak otevřít dveře.... Pak začalo dlouhé poznávání, omakávání hry.... a to je doba, kdy jsem se nejvíc bavil UO. NB dung na DP považuji za něco výjmečného pro začátečníky, kdy si hráč skvěle ošahá začátky. Musím zatleskat, protože nic jiného nejde udělat. Tak mi napadá, že ten nápad asi znásilním a zkusím něco podobného navrhnout na Midce:) (nějaké přípravné galeje rasové...ale to už sem nepatří)
zas ma nechapte zle. ja hovorim z mojho pohladu, rovnako castian. pre nb je ten hostinec uzasny. mam aj spoluziaka co teraz zacal hrat uo a viem ako si tam uzival aj donekonecna umierat na pasciach a chodit sa resovat ku krizu. ja na zaciatku hrania to iste.. (: len hold to uz nieje pre mna take zabavne...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit