Body tuning
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Pospa ma chlupy vsude jen ne na hlave..
Jinak Alde diky za info, po podrobnostech se radej pidit nebudu, rikam si, ze bych se mohla ochudit o radost z vlastnich poznatku ;p
Ale kdyz uz tu tak pisete vsechny mozne i nemozne tuningy, tak jsem si na jeden svuj taky vzpomnela.. Za posledniho pul roku mi vybeleli dve rasy na levem oku!
Vim, ze nic moc no
ale treba to bude pokracovat, tak by to mohlo byt zajimave :p
Jinak Alde diky za info, po podrobnostech se radej pidit nebudu, rikam si, ze bych se mohla ochudit o radost z vlastnich poznatku ;p
Ale kdyz uz tu tak pisete vsechny mozne i nemozne tuningy, tak jsem si na jeden svuj taky vzpomnela.. Za posledniho pul roku mi vybeleli dve rasy na levem oku!
Vim, ze nic moc no

Show is over motherlovers!
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej dotaz, taky by mě zajímaloNapospas píše:Počítá se za tuning, když mám fakt moc chlupů?

Já mám jednu jizvu na hlavě, když jsem ve školce skákal po šatně a rozrazil si hlavu o hranu takový tý lavičky a pak jednu na stehně kdy jsem si na táboře krájel okurku na noze. A ještě mám jeden tuning kdy jsem jako malej spadl asi z dvou metrů na hlavu a naštěstí mě to nijak psychicky neovlivnilo !!Sir Artuhr píše:Sleduju ze tady je to samej ostrej kluk z gheta a kazdej ma aspon 15 stehu po prestrelce s pigs cops nebo se sousednim GaNgEm :p

Naposledy upravil(a) Piscot dne 26.08.2008 14:07:56, celkem upraveno 1 x.
- Arvin Salinas
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
ja mam peknu jazvu na cele ked ma ako 8rocneho chytil bratranec za nohy a zacal ma tocit ako vrtulu no priplietla sa mu do cestu fotelka (mala stolicka) ........ teda ani nie tak jemu ako mojej hlave
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
tet jsem se vratil z crimuSir Artuhr píše:Sleduju ze tady je to samej ostrej kluk z gheta a kazdej ma aspon 15 stehu po prestrelce s pigs cops nebo se sousednim GaNgEm :p

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Jo to znám, to mi dělával bratr dřív taky. Dneska bych to mohl dělat já jemu:)). Akorát že mě teda dycky surově zahodilArvin Salinas píše:ja mam peknu jazvu na cele ked ma ako 8rocneho chytil bratranec za nohy a zacal ma tocit ako vrtulu no priplietla sa mu do cestu fotelka (mala stolicka) ........ teda ani nie tak jemu ako mojej hlave

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, ten muj mi ji udelal hozenym krumpacem..Legend Of Pain píše:no esteze nemam brata, vyhol som sa 5cm jazvam na hlave

Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
tak to by mě zajímalo co si mu tak strašnýho provedl,že po tobě mrskl krumpáčRaegann píše:To je pravda, ten muj mi ji udelal hozenym krumpacem..Legend Of Pain píše:no esteze nemam brata, vyhol som sa 5cm jazvam na hlaveA to sem jeste dopadl docela dobre, ale i ta jizva je delsi.

Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nic, byli sme maly a hyperaktivni.Reginald píše:tak to by mě zajímalo co si mu tak strašnýho provedl,že po tobě mrskl krumpáčRaegann píše:To je pravda, ten muj mi ji udelal hozenym krumpacem..Legend Of Pain píše:no esteze nemam brata, vyhol som sa 5cm jazvam na hlaveA to sem jeste dopadl docela dobre, ale i ta jizva je delsi.
![]()

Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Pche ja am byl ten hlavni nabijecPiscot píše:Tak to máš asi solidně votuněnou pr*el, co?Darkness píše:tet jsem se vratil z crimuSir Artuhr píše:Sleduju ze tady je to samej ostrej kluk z gheta a kazdej ma aspon 15 stehu po prestrelce s pigs cops nebo se sousednim GaNgEm :p

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Sorry kémo,ale musel sem jí poslat do prdele...Oximus píše:Asi trikrat nebo ctyrikrat no :pWilson píše:skoda ze uz to tu bylo :pStyx píše:oximova holka http://www.youtube.com/watch?v=uc2R8Qhj ... re=related

[color=red]Mr.[/color][size=100][color=yellow]DixXx[/color][/size]
[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Mam keru na ruce, takovou imo lebku s cirem z nabojnic a chystam se uz dlouho na dalsi, ale nejsou love nazbyt a sehnat nekoho kdo udela dokonaly navrhy na to co chci je taky potiz :p
Jinak pierci sou zas domena moji mlady.... ma tunely v usich,krom dalsich asi 150ti, 4 v hube ( 2x jazyk a horni i dolni uzdicku), picu a buhvi co jeste... ani to nestiham sledovat :p
Jinak pierci sou zas domena moji mlady.... ma tunely v usich,krom dalsich asi 150ti, 4 v hube ( 2x jazyk a horni i dolni uzdicku), picu a buhvi co jeste... ani to nestiham sledovat :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit