Body tuning
Body tuning
Máte nějaký ?
Pod pojmem body tuning se rozumí piersingy, tetování, cuting, scarifikace, atd atd.
Pod pojmem body tuning se rozumí piersingy, tetování, cuting, scarifikace, atd atd.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ne, je to hnusný. Piercingy obecně, tetování aspoň na ženskejch a to ostatní už není žádnej tuning ale zvěrstvo. Rozhodně netoužím po tom vypadat jak jedna holka od nás ze školy, která má piercingy aj mezi prstama a jen v jazyku jich má tak pět. Té bych přála magnetickou rezonanci, haha.
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ono to tetování je hezký zezačátku, to je takový pěkně černý, ale časem vybledne do takové té hnusné šedomodré, navíc časem třeba určitý motivy začnou být trapný/okoukaný nebo třeba jeho nositel změní životní postoj nebo nevímco a už to nebude ono. Z tohohle pohledu jsou prostě mnohem lepší obtisky ze žvýkaček, který za tři dny smyješ :pJoeMoe píše:Carolyn : mensie tetovanie moze byt celkom pekne, ale v celku suhlas.
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle scenu jsem si vzdycky snazila marne predstavit :pNapospas píše:To mi připomnělo, jak si Tobiáš v Nočním Klubu skočil za šlapkou, které se na ňadru stal z kolibříka postupem času pterodaktyl
Jinak zadny tuning nemam a asi mit ani nebudu.. Piercing mi nevadi, ale ani mi neprijde nejak zajimavy, kdyz si na tom nekdo zalozi image tak proc ne, celkem me bavi sledovat, kam vsude jsou nekteri schopni si to nacpat..
Tetovani je naporad, to je hloupe a ostatni veci nepraktikuju, nepohybuju se ve skupine lidi, do ktere bych se musela necim podobnym zaclenovat ;p
Show is over motherlovers!
Jen se moc nedělejte slečny. Naušnice nosíte. Aha!
-Piercing, vyndá se a není, když se to někomu líbí, proč ne - jen podle mě je třeba piercing nebezpečnej - ani tak infekce, jako spis roztržení, protržení, utržení, když něco. Ale tak, každému dle.
-Tattoo je sice jako trvanlivější, ale pořád existuje spočet neproblémovejch metod jak ho shodit. Pokud by to člověk vážně někdy později nosit nechtěl. Ostatně, myslím v šedesáti člověk už bude řešit trochu jiný problémy, než tetovanýho delfína na kotníčku ;p
-Piercing, vyndá se a není, když se to někomu líbí, proč ne - jen podle mě je třeba piercing nebezpečnej - ani tak infekce, jako spis roztržení, protržení, utržení, když něco. Ale tak, každému dle.
-Tattoo je sice jako trvanlivější, ale pořád existuje spočet neproblémovejch metod jak ho shodit. Pokud by to člověk vážně někdy později nosit nechtěl. Ostatně, myslím v šedesáti člověk už bude řešit trochu jiný problémy, než tetovanýho delfína na kotníčku ;p
Naposledy upravil(a) Hunter dne 24 srp 2008 18:39, celkem upraveno 1 x.
Nexios
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Nebo obrovske cerne neco na rameni? Tezko rict..Hunter píše: Ostatně, myslím v šedesáti člověk už bude řešit trochu jiný problémy, než tetovanýho delfína na kotníčku ;p
Nausnice mi davala maminka vis? A v podstate je skoro nenosim, protoze jsem lina je porad nasazovat a sundavat.
Ale vesmes nemam nic proti nicemu pokud je to aspon trochu vkusne ;p
Show is over motherlovers!
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Body tuning
diamantovu nausnicu v lavom usnom laloku oholene podpazie a rozkrok
Crayze - The Warrior Apprentice
Jojo .. jsem vytuněnej .....
Spálenina od výfuku motorky na pravém lýtku, tržná rána od ostnatého drátu na levé holeni, čtyři řezné rány a jedna bodná na zádech od cikánské kudly, v levém lokti 2 broky z brokovnice a jizva po operaci, na levém rameni jizvička po očkování, a na hlavě jizva od dlažební kostky a druhá po operaci.
Edit: ještě jizva po slepáku
Spálenina od výfuku motorky na pravém lýtku, tržná rána od ostnatého drátu na levé holeni, čtyři řezné rány a jedna bodná na zádech od cikánské kudly, v levém lokti 2 broky z brokovnice a jizva po operaci, na levém rameni jizvička po očkování, a na hlavě jizva od dlažební kostky a druhá po operaci.
Edit: ještě jizva po slepáku
PK ? Na takove lidi se nemužeš zlobit ... opravdu jenom politovat, třeba mají problemy doma, bije je otec a matka alkoholička. Lepší ze zabíjí lidi ve hře než v realu.
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]