Zase si nekdo stezuje na PvP system

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

No mě se taky hrozně líbí, jak ti co se tak vášnivě zastávají pk a nemají je,tvrdí, že tomu rozumí, zatímco ti co nemají pk a jsou proti tomu prý vůbec nerozumí :D

Dave, to že sis to nedohledal a už nevíš k čemu to je, fakt sry, příště ti to quotnu celé ;)
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:No mě se taky hrozně líbí, jak ti co se tak vášnivě zastávají pk a nemají je,tvrdí, že tomu rozumí, zatímco ti co nemají pk a jsou proti tomu prý vůbec nerozumí :D

Dave, to že sis to nedohledal a už nevíš k čemu to je, fakt sry, příště ti to quotnu celé ;)
za pk sem driv hral a docela dlouho, tudiz si myslim ze nejsem zainteresovanej jen jednou stranou, a tak se na to mohu divat z obouch stran, jak ze strany pk, tak ze strany blue, coz ty papezi nedokazes, ty ses jen ublizenej modracek, kterymu pk sebralo par pixelu a tady si vylejvas srdicko ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:za pk sem driv hral a docela dlouho, tudiz si myslim ze nejsem zainteresovanej jen jednou stranou, a tak se na to mohu divat z obouch stran, jak ze strany pk, tak ze strany blue, coz ty papezi nedokazes, ty ses jen ublizenej modracek, kterymu pk sebralo par pixelu a tady si vylejvas srdicko ...
A hele, už se přiznal!
Papez - The Vampire.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:
Wilson píše:za pk sem driv hral a docela dlouho, tudiz si myslim ze nejsem zainteresovanej jen jednou stranou, a tak se na to mohu divat z obouch stran, jak ze strany pk, tak ze strany blue, coz ty papezi nedokazes, ty ses jen ublizenej modracek, kterymu pk sebralo par pixelu a tady si vylejvas srdicko ...
A hele, už se přiznal!
A k cemu? To ze sem hraval za pk o me vi dost lidi, takze zase si mimo, ..... and then? :p
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:
Papez píše:...
A k cemu? To ze sem hraval za pk o me vi dost lidi, takze zase si mimo, ..... and then? :p
Už nic, jen se těším až se začnou všichni rozplývat nad tvým jistě špičkovým herním skillem.

Že nejsem pk, jako znamená, že jsem něco míň? Určitě se tu najde spoustu lidí, kteří s tímhle nebudou souhlasit :p.

Edit: jinak gratuluji k úspěšnému získávání pixelů, respekt! :clap: Klobouk dolů.
Papez - The Vampire.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Že nejsem pk, jako znamená, že jsem něco míň? Určitě se tu najde spoustu lidí, kteří s tímhle nebudou souhlasit :p.
to nerikam ze si neco min, ale mas hrozne omezeny nazory, stale si nepochopil hlavni princip teto hry, v teto hre sou proste jakoby 2 narody, pk a blue, a proste ty pokud se ti tato hra libi, tak to budes muset prekousnout, a jestli ne , tak si musis vybrat nakou jinou hru no, nikdo te tu nedrzi ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:
Papez píše:Že nejsem pk, jako znamená, že jsem něco míň? Určitě se tu najde spoustu lidí, kteří s tímhle nebudou souhlasit :p.
to nerikam ze si neco min, ale mas hrozne omezeny nazory, stale si nepochopil hlavni princip teto hry, v teto hre sou proste jakoby 2 narody, pk a blue, a proste ty pokud se ti tato hra libi, tak to budes muset prekousnout, a jestli ne , tak si musis vybrat nakou jinou hru no, nikdo te tu nedrzi ...
V tom případě je to součást války blue vs. pk :P
Papez - The Vampire.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Dave Lister píše: ja myslim ze tim si musi projit kazdej spravnej hrac :p
Pubertou jako ? ;p
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Pro boha už to tu zamkněte. Už je to tady zase. Kecy o tom, že když se Ti to nelíbí, tak můžeš jít hrát jinam. Takových topicu už je tu mega. Jestli je tady pořád málo postů k zamknutí, tak já sem nějaký z jiných topicu o ničem okopíruji a vyjde to nastejno. :shock: A jinak, dle mě, to není o PK či blue, ale o charakteru hráče. Tak a máte to. 8)
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

A pec nám spadla, pec nám spadla, kdopak nám ji postaví? Akar neni doma a nb to neumí...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Papez píše:Dave, to že sis to nedohledal a už nevíš k čemu to je, fakt sry, příště ti to quotnu celé ;)
a byl bys tak hodnej a quotnul mi to zpetne? protoze jestli reagujes na post 5 stranek zpatky tak uz si fakt nepamatuju co sem tam psal (za to vim cos tam psal ty :p) a jestli reagujes na ten posledni tak to moc smysl nedava..
Papez píše:No mě se taky hrozně líbí, jak ti co se tak vášnivě zastávají pk a nemají je,tvrdí, že tomu rozumí...
Papez píše:Že nejsem pk, jako znamená, že jsem něco míň?
si trochu protirecis ne? nejdriv tvrdis ze ten kdo nema pk do toho nevidi a nema je co obhajovat a pak se nam snazis vnutitm, ze ty sam i presto ze pk nemas tomu vsemu desne rozumis..
Oximus píše:Pubertou jako ? ;p
ja myslim ze to je docela dobry prirovnani, i puberta netrva u kazdyho stejne dlouho.. nekomu staci par stranek aby pochopil ze jeho snazeni nema cenu, jinej se ani po 30 strankach nepouci..
hemeneks more gadzo vazelina!
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Dave Lister píše:
Papez píše:Dave, to že sis to nedohledal a už nevíš k čemu to je, fakt sry, příště ti to quotnu celé ;)
a byl bys tak hodnej a quotnul mi to zpetne? protoze jestli reagujes na post 5 stranek zpatky tak uz si fakt nepamatuju co sem tam psal (za to vim cos tam psal ty :p) a jestli reagujes na ten posledni tak to moc smysl nedava..
Jestli to na psoeldní post smysl nedává, tak to asi k němu - příště radši hledej v postech smysl než nemsyly, ať nemusíš psát pořád to samé, že ten druhý je hlupák. (Seš s tím docela otravnej)
Dave Lister píše:
Papez píše:No mě se taky hrozně líbí, jak ti co se tak vášnivě zastávají pk a nemají je,tvrdí, že tomu rozumí...
Papez píše:Že nejsem pk, jako znamená, že jsem něco míň?
si trochu protirecis ne? nejdriv tvrdis ze ten kdo nema pk do toho nevidi a nema je co obhajovat a pak se nam snazis vnutitm, ze ty sam i presto ze pk nemas tomu vsemu desne rozumis..
Jo tak, jen ten kdo nemá pk a zároveň pk obhajuje, tomu rozumí :p.
Dave Lister píše:
Oximus píše:Pubertou jako ? ;p
ja myslim ze to je docela dobry prirovnani, i puberta netrva u kazdyho stejne dlouho.. nekomu staci par stranek aby pochopil ze jeho snazeni nema cenu, jinej se ani po 30 strankach nepouci..
Rozmanitější posty jsem napsal já, že se tam opakuje Wilson, protože to sám dělal, fakkt nic nedokazuje..to jsi ty, kdo nic nepochopil, a dělá chytrého urážením ostatních.
Papez - The Vampire.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Papez píše:Jestli to na psoeldní post smysl nedává, tak to asi k němu - příště radši hledej v postech smysl než nemsyly, ať nemusíš psát pořád to samé, že ten druhý je hlupák. (Seš s tím docela otravnej)
sem si dal tu praci a prosel vsechny svoje posty v tomhle topiku ale nejak to na zadnej logicky nenavazuje :( pls quote
Papez píše:Jo tak, jen ten kdo nemá pk a zároveň pk obhajuje, tomu rozumí :p.
jestli nejsi schopnej to pochopit takhle polopaticky, tak ti to klidne napisu jinak: mit pk neni nutna podminka, abys mohl soudit co pk smi a nesmi a na druhe strane mit pk neni postacujici podminka abys veskere problematice tykajici se pk dostatecne rozumel. kapisto?
Papez píše:Rozmanitější posty jsem napsal já, že se tam opakuje Wilson, protože to sám dělal, fakkt nic nedokazuje..to jsi ty, kdo nic nepochopil, a dělá chytrého urážením ostatních.
tak za a) kde tam vidis ze se zminuju o tobe? za b) rozmanitost tvejch a wilsnovejch postu zvladnu posoudit sam a za c) nadsazka ti neco rika?
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Papez píše:(Seš s tím docela otravnej)
Ale,že to říkáš zrovna ty...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jo kdyz by to tady bylo, ze jsou na jedne strane modri a na druhe cerveni...
Jenze me se zda, ze je to spis tak, ze ten je kamos s tim a ten zase s timdle a je fuk jakou maji barvu
PvP jen pro zabavu, tady asi moc lidi hrat nebude, leda tak nekdo, kdo uz ma hodne odehrany a je pres gp a vybavu nezavislej, moc nebejva okraden a ma dobrej den
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Jen houšť !
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

papezi prosim uz nie... uz si uplne z cesty
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Jasněěě, blue vs. pk je válka o itemy a donutit druhou stranu, že ty itemy jsou jenom pixely, co :D

Tak jo, looot rk a hk prasení není, protože červené to baví a modří do toho nemají co kecat. To je ten jediný správný názor, co Oximusi a Dave? Jo, to budete muset napsat hodně dalším jací jsou hlupáci, když si najde někdo tu drzost říct, že nemá rád pk :ppppp

No nic, good flame, boys..
Papez - The Vampire.
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

Papez: ano spravas sa ako hlupak
ale to nema nic spolocne s nazorom ktory zastavas. ide o to ako ho zastavas...
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Papez píše:Tak jo, looot rk a hk prasení není, protože červené to baví a modří do toho nemají co kecat.
nikdo tady netvrdil, ze je to jedinej spravnej nazor, jen se ti tady snazime vysvetlit ze tak to proste na dp chodi a nic s tim neudelas.. jedinej kdo s tim mel problem i po tom co to potvrdilo GM si ty :p
Odpovědět