Dave, to že sis to nedohledal a už nevíš k čemu to je, fakt sry, příště ti to quotnu celé

za pk sem driv hral a docela dlouho, tudiz si myslim ze nejsem zainteresovanej jen jednou stranou, a tak se na to mohu divat z obouch stran, jak ze strany pk, tak ze strany blue, coz ty papezi nedokazes, ty ses jen ublizenej modracek, kterymu pk sebralo par pixelu a tady si vylejvas srdicko ...Papez píše:No mě se taky hrozně líbí, jak ti co se tak vášnivě zastávají pk a nemají je,tvrdí, že tomu rozumí, zatímco ti co nemají pk a jsou proti tomu prý vůbec nerozumí
Dave, to že sis to nedohledal a už nevíš k čemu to je, fakt sry, příště ti to quotnu celé
A hele, už se přiznal!Wilson píše:za pk sem driv hral a docela dlouho, tudiz si myslim ze nejsem zainteresovanej jen jednou stranou, a tak se na to mohu divat z obouch stran, jak ze strany pk, tak ze strany blue, coz ty papezi nedokazes, ty ses jen ublizenej modracek, kterymu pk sebralo par pixelu a tady si vylejvas srdicko ...
A k cemu? To ze sem hraval za pk o me vi dost lidi, takze zase si mimo, ..... and then? :pPapez píše:A hele, už se přiznal!Wilson píše:za pk sem driv hral a docela dlouho, tudiz si myslim ze nejsem zainteresovanej jen jednou stranou, a tak se na to mohu divat z obouch stran, jak ze strany pk, tak ze strany blue, coz ty papezi nedokazes, ty ses jen ublizenej modracek, kterymu pk sebralo par pixelu a tady si vylejvas srdicko ...
Už nic, jen se těším až se začnou všichni rozplývat nad tvým jistě špičkovým herním skillem.Wilson píše:A k cemu? To ze sem hraval za pk o me vi dost lidi, takze zase si mimo, ..... and then? :pPapez píše:...
to nerikam ze si neco min, ale mas hrozne omezeny nazory, stale si nepochopil hlavni princip teto hry, v teto hre sou proste jakoby 2 narody, pk a blue, a proste ty pokud se ti tato hra libi, tak to budes muset prekousnout, a jestli ne , tak si musis vybrat nakou jinou hru no, nikdo te tu nedrzi ...Papez píše:Že nejsem pk, jako znamená, že jsem něco míň? Určitě se tu najde spoustu lidí, kteří s tímhle nebudou souhlasit :p.
V tom případě je to součást války blue vs. pkWilson píše:to nerikam ze si neco min, ale mas hrozne omezeny nazory, stale si nepochopil hlavni princip teto hry, v teto hre sou proste jakoby 2 narody, pk a blue, a proste ty pokud se ti tato hra libi, tak to budes muset prekousnout, a jestli ne , tak si musis vybrat nakou jinou hru no, nikdo te tu nedrzi ...Papez píše:Že nejsem pk, jako znamená, že jsem něco míň? Určitě se tu najde spoustu lidí, kteří s tímhle nebudou souhlasit :p.
a byl bys tak hodnej a quotnul mi to zpetne? protoze jestli reagujes na post 5 stranek zpatky tak uz si fakt nepamatuju co sem tam psal (za to vim cos tam psal ty :p) a jestli reagujes na ten posledni tak to moc smysl nedava..Papez píše:Dave, to že sis to nedohledal a už nevíš k čemu to je, fakt sry, příště ti to quotnu celé
Papez píše:No mě se taky hrozně líbí, jak ti co se tak vášnivě zastávají pk a nemají je,tvrdí, že tomu rozumí...
si trochu protirecis ne? nejdriv tvrdis ze ten kdo nema pk do toho nevidi a nema je co obhajovat a pak se nam snazis vnutitm, ze ty sam i presto ze pk nemas tomu vsemu desne rozumis..Papez píše:Že nejsem pk, jako znamená, že jsem něco míň?
ja myslim ze to je docela dobry prirovnani, i puberta netrva u kazdyho stejne dlouho.. nekomu staci par stranek aby pochopil ze jeho snazeni nema cenu, jinej se ani po 30 strankach nepouci..Oximus píše:Pubertou jako ? ;p
Jestli to na psoeldní post smysl nedává, tak to asi k němu - příště radši hledej v postech smysl než nemsyly, ať nemusíš psát pořád to samé, že ten druhý je hlupák. (Seš s tím docela otravnej)Dave Lister píše:a byl bys tak hodnej a quotnul mi to zpetne? protoze jestli reagujes na post 5 stranek zpatky tak uz si fakt nepamatuju co sem tam psal (za to vim cos tam psal ty :p) a jestli reagujes na ten posledni tak to moc smysl nedava..Papez píše:Dave, to že sis to nedohledal a už nevíš k čemu to je, fakt sry, příště ti to quotnu celé
Jo tak, jen ten kdo nemá pk a zároveň pk obhajuje, tomu rozumí :p.Dave Lister píše:Papez píše:No mě se taky hrozně líbí, jak ti co se tak vášnivě zastávají pk a nemají je,tvrdí, že tomu rozumí...si trochu protirecis ne? nejdriv tvrdis ze ten kdo nema pk do toho nevidi a nema je co obhajovat a pak se nam snazis vnutitm, ze ty sam i presto ze pk nemas tomu vsemu desne rozumis..Papez píše:Že nejsem pk, jako znamená, že jsem něco míň?
Rozmanitější posty jsem napsal já, že se tam opakuje Wilson, protože to sám dělal, fakkt nic nedokazuje..to jsi ty, kdo nic nepochopil, a dělá chytrého urážením ostatních.Dave Lister píše:ja myslim ze to je docela dobry prirovnani, i puberta netrva u kazdyho stejne dlouho.. nekomu staci par stranek aby pochopil ze jeho snazeni nema cenu, jinej se ani po 30 strankach nepouci..Oximus píše:Pubertou jako ? ;p
sem si dal tu praci a prosel vsechny svoje posty v tomhle topiku ale nejak to na zadnej logicky nenavazujePapez píše:Jestli to na psoeldní post smysl nedává, tak to asi k němu - příště radši hledej v postech smysl než nemsyly, ať nemusíš psát pořád to samé, že ten druhý je hlupák. (Seš s tím docela otravnej)
jestli nejsi schopnej to pochopit takhle polopaticky, tak ti to klidne napisu jinak: mit pk neni nutna podminka, abys mohl soudit co pk smi a nesmi a na druhe strane mit pk neni postacujici podminka abys veskere problematice tykajici se pk dostatecne rozumel. kapisto?Papez píše:Jo tak, jen ten kdo nemá pk a zároveň pk obhajuje, tomu rozumí :p.
tak za a) kde tam vidis ze se zminuju o tobe? za b) rozmanitost tvejch a wilsnovejch postu zvladnu posoudit sam a za c) nadsazka ti neco rika?Papez píše:Rozmanitější posty jsem napsal já, že se tam opakuje Wilson, protože to sám dělal, fakkt nic nedokazuje..to jsi ty, kdo nic nepochopil, a dělá chytrého urážením ostatních.
nikdo tady netvrdil, ze je to jedinej spravnej nazor, jen se ti tady snazime vysvetlit ze tak to proste na dp chodi a nic s tim neudelas.. jedinej kdo s tim mel problem i po tom co to potvrdilo GM si ty :pPapez píše:Tak jo, looot rk a hk prasení není, protože červené to baví a modří do toho nemají co kecat.