Mágovy ledové kůže:
-top komplet funkce kožichu - dal bych všem ice imho, nějaké % mgr a rezisty určitě
-greater sumy elementů (buďto oslabená verze Greaterů nebo - za mě, rozšířit o Oheň(Lava) Voda (Deepwater) Země (Mytheril - o síle a ar verite např.) Vzduch (Blizzard)/nebo přidat ice draka místo magic draka
-nemožnost sfouknout stěnu nebo snížit ctčko u efky
Prastaré černokněžníkovy kosti:
- nemožnost při nasazení kompletu dostat IK při hitu, vždycky ti zbyde 1hp, neplatilo by u mystiku (ošetřit na timer jako u bishopa s robkou na ijs např.)
Ancestral wortex/Ancient shade - silnejsi kouzlici npc s 200 manou a 200 hp?
určitě rezisty, remove trap 10%
-Animate dead by mělo žrát -50% many oproti normálu
Brnění svatého grálu:
-%mgr,healing/anatomy určitě, ten fizz ressu z hlavy by se měl redukovat. Harm efekt v pořádku dal bych tam světlo stejně jako je u Angelicu.
přidat kouzlo Arch protection (formou aoe kolem hráče pri d clicku/timer, jak to půjde, viz níže)
Andělské brnění:
AOE ivm na timer 5-10 minut aby to nešlo hlídat a moc toho využívat v dungu. Spíš takové to štěstí, že na tebe zaprší 3x IVM zrovna když máš 12 hp a fluše drak;-)
-eternal spirit všem (2xsloty?)
-šance za ivm držiteli při zásahu do hrudě 20%?
-určitě %healingu a anatomy
Fénixová kroužková zbroj:
Dobře nastavené, víc AR a mgr. Možná, nějaký ten taming navíc
-přidat port z hlavy?
Brnění prastarého upíra:
Tady se omlouvám, ale jediná smysluplná věc je udělat si stone impa a trashnout to na krystal:-p levnej char, shit TOPko.
-imp lze čarovat s jakoukoliv subclass
-při 0 hp převést 50% many?
-při smrti dostane vrah/npc blood suck - 0 staminy 50-100 dmg(NPC) hráč 10-30?
něco v tomhle duchu
Minotaurko:
-switch mezi manou/staminou ok, někdo psal, že při fullu stejně nejde projít přez hráče?
-nemožnost shození zbraně
-15% šance na aoe dmg při hitu do hlavy nad 150HP pouze na npc?
-povolit kouzlo magic arrow na penetraci lvl 10 mobek?
Co se týče celého systému subclass, tam toho je tolik, že to nikdo nebudete chtít číst
To jsou moje nápady na ability. Nemám všechna TOPka, vycházím z informací na fóru, ale osobně mi poměr cena/výkon topka přijde nevyvážená.