A co jako? mám si z toho sednout na prdel? Mě je to víš kde....mě dej třeba 100 milionu logů.....Qvido píše:Helloweene máš čas do dnešní půlnoci to dokázat. Ocrocovi to možná nevadí, ale mě ano. A výpis z prohřešků neberu jako důkaz. Tvoje trpělivost přetekla před pár dny. Dnes přetekla moje.
Důkaz je v prohřeškách a nemyslím si to jen já, ale většina lidí....to že mají strach to říct na plnou hubu je jejich problém...Co mám na jazyku to napíšu....Je mě fuk...mě ty postavy třeba smaž, když ti to udělá dobře. Já se z toho neposeru....sorry, jestli si myslíš že sme tak blbý a naivní, že to nevidíme a ještě se tu budeš ohánět takovýma kecama a vyhrožovat, tak si ten server strč třeba do prdele....
Aspoň jde vidět, jak sou Vám hráči u prdele....
těšilo mě.....dej si na moje všechny acc třeba trilión logů......za pravdu se každej zlobí a je to aspoň důkaz, jakým postupem trestáte hráče....to je odmě vše.
Je mimochodem úsměvné jak lidi za bugování dostanou jen logy, ale lidi za svůj názor v dmokracii hrozí trest delete nebo nevím co?

Přitom v PRAVIDLECH o nařčení ze supportu nic není....už jen tohle mluví samo o sobě