jeste jednou a pardon

Vaše nápady a návrhy
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: jeste jednou a pardon

Příspěvek od Helloween »

Qvido píše:Helloweene máš čas do dnešní půlnoci to dokázat. Ocrocovi to možná nevadí, ale mě ano. A výpis z prohřešků neberu jako důkaz. Tvoje trpělivost přetekla před pár dny. Dnes přetekla moje.
A co jako? mám si z toho sednout na prdel? Mě je to víš kde....mě dej třeba 100 milionu logů.....
Důkaz je v prohřeškách a nemyslím si to jen já, ale většina lidí....to že mají strach to říct na plnou hubu je jejich problém...Co mám na jazyku to napíšu....Je mě fuk...mě ty postavy třeba smaž, když ti to udělá dobře. Já se z toho neposeru....sorry, jestli si myslíš že sme tak blbý a naivní, že to nevidíme a ještě se tu budeš ohánět takovýma kecama a vyhrožovat, tak si ten server strč třeba do prdele....
Aspoň jde vidět, jak sou Vám hráči u prdele....
těšilo mě.....dej si na moje všechny acc třeba trilión logů......za pravdu se každej zlobí a je to aspoň důkaz, jakým postupem trestáte hráče....to je odmě vše.

Je mimochodem úsměvné jak lidi za bugování dostanou jen logy, ale lidi za svůj názor v dmokracii hrozí trest delete nebo nevím co? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Přitom v PRAVIDLECH o nařčení ze supportu nic není....už jen tohle mluví samo o sobě :oP :oP :oP
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Děkuji ti za názor. Jelikož jsi nedodal důkazy tímto ti plním přání dle novinky z 22.08.2011. Přeji mnoho štěstí jinde.
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Mulambo píše:proc tu hrajete kdyz vam to vsechno tak strasne vadi?
Protože tady třeba ještě máme dost přátel, kvůli kterým nám stojí lognout?

A třeba bychom chtěli, aby pravidla museli dodržovat všichni a když ne, tak aby dostali všichni +/- stejný trest za VĚDOMÉ porušování pravidel?

Mě osobně to třeba tak divné nepřijde.

Ale ač Helloweena vůbec neznám, tak jste nám dali jasně najevo, jak to je a kam patříme. Pro mě osobně už ani pravidla měnit nemusíte. Moc je velká droga.

Přeji příjemný večer.

Mod: zamceno, nemyslim si, ze je to tu dal zahodno probirat. Jestli si chcete neco vyrikat, tak bych doporucil soukromou konverzaci u piva ci jedu dle chuti, nebo na icq. Tohle uz neni diskuze.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Zamčeno