Nejde vám to plnit pokud sem to dělal minulej rok. Stále mám ty ukolníčky v báglu.
Nejde koupit další - Už prej jeden mám.
Nejde plnit - Už to skončilo.
Jsou tací borci co chtějí za pk ty místa kempit to je s Vánocema krásné spojení klidu a míru...
K ukolníčku... Dneska jsem ho koupil a pak mi zmizel a nešlo mi to... Qvido to pak opravil a už mi to fungovalo normálně.. mělo by to fungovat... u všech postav mi to šlo.
Gilraen píše:U stromu je zákaz PvP, pokud to někdo nedodrží, trest ho nemine.
Zdravim, jsem lehce zmaten, oni zde samovolne mizi prispevky? Neprislo mi na tom nic OT, aspon teda puvodni prispevek "Pojezd u enta" (pokud to tak bylo) a odpoved Qvida.
Zdravim, jsem lehce zmaten, oni zde samovolne mizi prispevky? Neprislo mi na tom nic OT, aspon teda puvodni prispevek "Pojezd u enta" (pokud to tak bylo) a odpoved Qvida.
Zakaz tedy neplatil a plati od dnes do budoucna?
Diky za upresneni.
Zamaval jsem kouzelnou hulkou a vsichni ze strachu smazali svoje posty... zakaz platil i pred tim
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Zakaz tedy neplatil a plati od dnes do budoucna?
Diky za upresneni.
Zamaval jsem kouzelnou hulkou a vsichni ze strachu smazali svoje posty... zakaz platil i pred tim
Zapomnel jsi relognout na forum GM acc. Ja ti rikal, ze to jednou popletes.
cermi píše:
Aha, taky vysvetleni.
Tak ja to celkem chapu, Vas uz bych taky vic netrestal, taky musite mit nejaky vanoce a darky pod stromeckem.
Jezisek uz k Vam nechodi co jste ho minule pojeli a pak rozrezali na 4 kusy, aby se nemohl vzkrisit.
cermi píše:
Aha, taky vysvetleni.
Tak ja to celkem chapu, Vas uz bych taky vic netrestal, taky musite mit nejaky vanoce a darky pod stromeckem.
Jezisek uz k Vam nechodi co jste ho minule pojeli a pak rozrezali na 4 kusy, aby se nemohl vzkrisit.
zas nejaka prasarna a ja u toho ani nebyl hele. Byl jsem v praci
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk