a mohl bys prosim odpovedet i na predchozi dotaz/zadost?Qvido píše:Ano budou.
Mikulášská soutěž
Re: Mikulášská soutěž
u enta a okoli Q je PvP zakazene ze
Nejde vám to plnit pokud sem to dělal minulej rok. Stále mám ty ukolníčky v báglu.
Nejde koupit další - Už prej jeden mám.
Nejde plnit - Už to skončilo.
Nejde koupit další - Už prej jeden mám.
Nejde plnit - Už to skončilo.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
ano, je tam aj tabulkaLosbrkos píše:u enta a okoli Q je PvP zakazene ze
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Jsou tací borci co chtějí za pk ty místa kempit to je s Vánocema krásné spojení klidu a míru...
K ukolníčku... Dneska jsem ho koupil a pak mi zmizel a nešlo mi to... Qvido to pak opravil a už mi to fungovalo normálně.. mělo by to fungovat... u všech postav mi to šlo.
K ukolníčku... Dneska jsem ho koupil a pak mi zmizel a nešlo mi to... Qvido to pak opravil a už mi to fungovalo normálně.. mělo by to fungovat... u všech postav mi to šlo.
chtel bych moc podekovat za vyslyseni zadosti a drivejsi spusteni!
DEKUJU TI JEZISKUUU!!!
DEKUJU TI JEZISKUUU!!!
Také děkuji GM za spuštění dříve.. Poprvé to snad stihnu udělat
Nešlo by vypnout v Nujelmu u palace cechovni zonu ? Aby si to mohli splnit i frakcni postavy ?
Děkuju za dřívější spuštění
Qvido píše:Ano je to tak, oblast Velice starého Enta je Non - PvP. Pokud už se zapomnělo, tak si to všichni osvěžte.
V prubehu Mikulasskeho eventu 1.12. - 31.12 ZAKAZ PvP!
Zdravim, jsem lehce zmaten, oni zde samovolne mizi prispevky? Neprislo mi na tom nic OT, aspon teda puvodni prispevek "Pojezd u enta" (pokud to tak bylo) a odpoved Qvida.Gilraen píše:U stromu je zákaz PvP, pokud to někdo nedodrží, trest ho nemine.
Zakaz tedy neplatil a plati od dnes do budoucna?
Diky za upresneni.
Zamaval jsem kouzelnou hulkou a vsichni ze strachu smazali svoje posty... zakaz platil i pred timdacaleb píše:Zdravim, jsem lehce zmaten, oni zde samovolne mizi prispevky? Neprislo mi na tom nic OT, aspon teda puvodni prispevek "Pojezd u enta" (pokud to tak bylo) a odpoved Qvida.Gilraen píše:U stromu je zákaz PvP, pokud to někdo nedodrží, trest ho nemine.
Diky za upresneni.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Zapomnel jsi relognout na forum GM acc. Ja ti rikal, ze to jednou popletes.cermi píše:Zamaval jsem kouzelnou hulkou a vsichni ze strachu smazali svoje posty... zakaz platil i pred timdacaleb píše:Zdravim, jsem lehce zmaten, oni zde samovolne mizi prispevky? Neprislo mi na tom nic OT, aspon teda puvodni prispevek "Pojezd u enta" (pokud to tak bylo) a odpoved Qvida.Gilraen píše:U stromu je zákaz PvP, pokud to někdo nedodrží, trest ho nemine.
Diky za upresneni.
The Third
Aha, taky vysvetleni.cermi píše: Zamaval jsem kouzelnou hulkou a vsichni ze strachu smazali svoje posty... zakaz platil i pred tim
Tak ja to celkem chapu, Vas uz bych taky vic netrestal, taky musite mit nejaky vanoce a darky pod stromeckem.
Jezisek uz k Vam nechodi co jste ho minule pojeli a pak rozrezali na 4 kusy, aby se nemohl vzkrisit.
zas nejaka prasarna a ja u toho ani nebyl hele. Byl jsem v pracidacaleb píše:Aha, taky vysvetleni.cermi píše: Zamaval jsem kouzelnou hulkou a vsichni ze strachu smazali svoje posty... zakaz platil i pred tim
Tak ja to celkem chapu, Vas uz bych taky vic netrestal, taky musite mit nejaky vanoce a darky pod stromeckem.
Jezisek uz k Vam nechodi co jste ho minule pojeli a pak rozrezali na 4 kusy, aby se nemohl vzkrisit.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
To letos není mikulášův item?
co mikulášský item? dělal jsem to letos poprvé a zrovna nic. docela jsem se těšil, o to víc jsem byl zklamanej
Letos bylo místo itemu 150ac. Někdo by radši item na památku, někdo spíš ac, které se dají actually herně využít.