Fishing - Monstra, spíše pro GM's
Re: Fishing - Monstra, spíše pro GM's
Stačí říct a já ty monstra vrátím, není problém. A nevím o tom, že bych upravoval respawny jezdítek, ale ty o tom víš určitě víc jak já.
Pro mě za mě, ty monstra radši vrať. Radši si tu serpentu zabiju, krakenovi uteču, než abych měl na duálu puštěnýho krafta a nestíhal donášet materiál a vyráběl vlasce.
Sry za muj omyl, že jsem myslel že máš prsty v respawnech, ale zmátnul me quest na Agarana, jsem se domníval, že se snažíš, alespoň nějak napravit ty respy. Tak nic.. někdo spacka jezdítka ty fishing, co bude dál? O kterou další zábavu mě na DP kdo připraví?
Sry za muj omyl, že jsem myslel že máš prsty v respawnech, ale zmátnul me quest na Agarana, jsem se domníval, že se snažíš, alespoň nějak napravit ty respy. Tak nic.. někdo spacka jezdítka ty fishing, co bude dál? O kterou další zábavu mě na DP kdo připraví?
Legie (navzdy!!)
edit muj predchozi post: 7,5 lodi, 50 vlascu zniceno, jedna mapka lv 3
sfera se moc nepredvedla, dlouhodobe to musi prodelavat
muj zaver: nejdrive nakoupim par vlascu (znicil jsem vsechny me zasoby co by vydrzeli desitky lodi), pak si pockam na update, at uz snizeni niceni vlascu, nebo vraceni zpet monster
druha vec co trochu souvisi s fishingem je ze lv 3 vejs se vzdy spawne v t2a takze take dobre pruzeni
asi to delaji ty vedra
sfera se moc nepredvedla, dlouhodobe to musi prodelavat
muj zaver: nejdrive nakoupim par vlascu (znicil jsem vsechny me zasoby co by vydrzeli desitky lodi), pak si pockam na update, at uz snizeni niceni vlascu, nebo vraceni zpet monster
druha vec co trochu souvisi s fishingem je ze lv 3 vejs se vzdy spawne v t2a takze take dobre pruzeni
asi to delaji ty vedra
Vy jste zábavní nejdřív brečíte jakej je opruz že vám furt skačou monstra a když přestanou začnete si stěžovat že se vám ničej vlasce a pruty. Prostě platíte za neskákaní monster větším níčením nařadí prostě už to tak je. Aspon se konečně vlasce a pruty budou taky prodávat a pokud nemáte peníze můžem se domluvit na vyměném obchodě...
Myslím že je to ze strany GM vstřícný krok.. taky se na vás mohly vys**t uplně a nechat to tak jak to bylo.
Myslím že je to ze strany GM vstřícný krok.. taky se na vás mohly vys**t uplně a nechat to tak jak to bylo.
Šance se neměnili, respektive jsem do nich záměrně nezasahoval. Jak přijdu domů, tak se podívám jak velká šance tam je. A případně to upravím, ale jak jsem řekl šance se neměnili. Jediné co přichází v úvahu je to, že tedka při každém zničení vlasce jakoby jste vytáhli krakena kde šance na zničení byla 100%, přičemž u serpenty byla % šance že se nezničí.
Nechápu ale co by jste chtěli? monstra vam nevyskakuji za coz jste tady bojovali od doby zruseni monster u miningu.
Tady nekdo psal ze za cca prochytanych poli znicil 50 vlascu. A to je tak moc? vzdyt vyroba vlasce je nejakych 80gp * 50 to mame +- 4000gp. coz je prd samozrejme byla zrovna smula ze si vytahnul jen jednu mapu.
Myslim si ze takhle to je v poradku budte radi ze tam nemate monstra
Tady nekdo psal ze za cca prochytanych poli znicil 50 vlascu. A to je tak moc? vzdyt vyroba vlasce je nejakych 80gp * 50 to mame +- 4000gp. coz je prd samozrejme byla zrovna smula ze si vytahnul jen jednu mapu.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Prodam vlasce
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
nejde o to kolik ty vlasce stoji (mimochodem pro tve info i lvl1 by ti ty 4k goldu dala zpet), jde o to ze ty monstra akorat prudili, pro me neni problem serpetnu umlatit +5 na 3-4 rany, nikde jsem nepsal at zrusi monstra uplne jen je ubrat. Bylo docela unavný, když jsem zabil serpentu jednou nahodil a ejhle opet serpenta. Mozna bych to pochopil na skilu 20-40, ale pri gm fishingu? Abych tahal monstrum za monstrem? A k soucasnymu uplnemu ubrani monster? To radsi budu ty serpenty dal zabijet a krakenum utikat. Me by se naopak vic libil Acarusuv napad, ze by mapky padaly (samozrejme s % uspesnosti) z monster co by vyskakovali. Vzdyt ted ani nesli ty moje serpenty lotit, zabijel jsem je jen tak, abych nemusel cekat az zmizi. Driv me sly taky alespon lotit cca 6let zpet? A taky jsem nemrmlal.Arianna píše:Nechápu ale co by jste chtěli? monstra vam nevyskakuji za coz jste tady bojovali od doby zruseni monster u miningu.
Legie (navzdy!!)
A ja jsem asi papežQvido píše:Jediné co přichází v úvahu je to, že tedka při každém zničení vlasce jakoby jste vytáhli krakena kde šance na zničení byla 100%, přičemž u serpenty byla % šance že se nezničí.
za necelych 8 lodi vytahnout 50 krakenu?
tak mi vratte spawn krakenu a pridejte at nemizi, at si je aspon provoknu mezi sebou
takze pridam taky svuj zaznam: za 1 hodinu chytani od 12:15 do 13:15 se skillem 100
mapek: 0
zelene ryby: 27
bile ryby: 15
modre ryby: 9
znicene vlasce: 17
mapek: 0
zelene ryby: 27
bile ryby: 15
modre ryby: 9
znicene vlasce: 17
vsechno je asi OK, jen bych se mrknul na niceni toho vlasce, treba bych to dal nejak na procenta podle vysky skillu.
Jak přijdu domu tak to upravím.
Fakt není možné, že by se to takhle ničilo Qvido... Si vem, že takhle jsme měli zničené vlasce jenom od krakena a sem tam od Serpent, taky mi teď za jednu loď zmizely snad 4 vlasce... Takhle často se to hold neničilo
Je mi jasné, že za ty monstra se musí nějak "zaplatit" ale s tím, jak se to teď ničí by bylo lepší tam ty monstra asi opravdu nechat nebo si za 20 vlasců koupit rybářský lístek na 24 hodin
ADD Acarusuv nápad s tím, že mapky budou v monstrech -> Není špatný nápad ale nevím kdo si jen tak vysolí krakena za těch 30-40 sekund co tam je...
Lidi co maj fishing jenom na craftovi si myslím, že i tu serpentu dají tak tak
Je mi jasné, že za ty monstra se musí nějak "zaplatit" ale s tím, jak se to teď ničí by bylo lepší tam ty monstra asi opravdu nechat nebo si za 20 vlasců koupit rybářský lístek na 24 hodin
ADD Acarusuv nápad s tím, že mapky budou v monstrech -> Není špatný nápad ale nevím kdo si jen tak vysolí krakena za těch 30-40 sekund co tam je...
Lidi co maj fishing jenom na craftovi si myslím, že i tu serpentu dají tak tak
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Co víc byste chtěly. Nechat takhle!!!
Znicil sa mi vlasec za 5 gp :/
Haloooooo, chceli ste odstranit monstra ...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
antirybari z topiku ven ted!Kesemot píše:Znicil sa mi vlasec za 5 gp :/
balík píše:Co víc byste chtěly. Nechat takhle!!!
Chtěli bychom také bojovat za lepší češtinu na fóru
Když to tak vehementně prosazuješ "nechat takhle" kolik rybek jsi už nachytal ? Chytáš aktivně ?
Jak vidno, další expert, který neumí ani přečíst pár stránek topicu, já osobně cenu vlasce taky neznám, nicméně kalkulaci máš zhruba o 4 posty výše, tudíž připočti tak ještě 75gp a jsi na ceně vlasceKesemot píše:Znicil sa mi vlasec za 5 gp :/
Zadruhé běž otravovat jinam
Naposledy upravil(a) Legolend dne 20 čer 2012 17:03, celkem upraveno 1 x.
Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...
Po restartu/resyncu by se to mělo "zlepšit".
Za svaz rybářů DP děkujuQvido píše:Po restartu/resyncu by se to mělo "zlepšit".
Edit: Respektive teda ještě uvidíme
Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
ano, nebudou se nicit vlastce ale ani nebudou padat mapyQvido píše:Po restartu/resyncu by se to mělo "zlepšit".
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56