Fishing - Monstra, spíše pro GM's
Fishing - Monstra, spíše pro GM's
Topic spíš pro GM než pro nějaké zdlouhavé bazírování...
Nazdar bazar, po pauze jsem se na DP začal opět pohybovat a s úspěšně složenou maturitou si myslím, že bude aktivita jenom stoupat
K jádru věci...
Protože je pochopitelně třeba se zásobit porcí kouzelných rybiček do budoucna, neváhal jsem se vydat směrem na mola měst se svou "rybářskou postavou" která má již dávno Fishing na úrovni prastarých mistrů (100) ale co mě po pár dnech lovení docela zaujalo byla četnost monster, které né, že mě spíše od fishingu jako takového odpuzovaly než kontrolovaly AFK...
Proto jsem se rozhodl, abych tedy neměl jenom "blbé kecy" nebo "brek" jak by zde určitě mohl někdo ostře reagovat, udělat takovou "sondu do hloubi fishingu aneb jak to s těmi monstry je" každé měření probíhalo hodinu a já zapisoval minuty, ve kterých monstra skákala...
Pondělí 4.6.2012 23:00-0:00
23:XX
XX = 05, 09, 16, 18, 20, 22, 24,31, 36, 42, 47, 50, 53, 54, 58
15 mobů během hodiny
nejmenší pauza: 2 minuty (4x)
nejdelší pauza: 7 minut
Úterý 5.6.2012 12:11-13:11
12:XX
XX = 14, 18, 19, 21- Kraken, 25, 33, 36, 37, 40, 44, 49, 54, 55, 58,(13h:) 09, 11
16 mobů
nejmenší pauza: 1 minuta (3x)
nejdelší pauza: 5 minut
Středa 6.6.2012 22:15-23
22:XX
XX = 19, 21, 25, 28, 34, 38, 41, 44, 46, 50, (23h:) 00, 05, 12
13 mobů
nejmenší pauza: 2 minuty
A proto se ptám
Je tohle normální, nebo mi chce nějaký odborník tvrdit, že je to "spehrovitost" ?
Teďka lovím zase, rozdílné to není, už to zapomínám psát, tudíž jsem psal jenom ucelená data z minulého týdne...
Se stovkovým fishingem se mi toto zdá přinejmenším jako dost slušná buzerace nebo je někde ve spheře něco špatně napsané, za nějaký fix nebo předělání si myslím, že budou všichni rybáři spokojeni, případně vyměním(e) za větší padavost mapek vyšších lvl
BTW: Mobové u miningu se zrušili dávno, proč tomu tak není i u fishingu ?
Za konstruktivní odpovědi a výstižné připomínky ostatních děkuji, jiným offtopic připomínkářům přeji nechť jim v zimě mráz prdel rozrthá
Lego
Nazdar bazar, po pauze jsem se na DP začal opět pohybovat a s úspěšně složenou maturitou si myslím, že bude aktivita jenom stoupat
K jádru věci...
Protože je pochopitelně třeba se zásobit porcí kouzelných rybiček do budoucna, neváhal jsem se vydat směrem na mola měst se svou "rybářskou postavou" která má již dávno Fishing na úrovni prastarých mistrů (100) ale co mě po pár dnech lovení docela zaujalo byla četnost monster, které né, že mě spíše od fishingu jako takového odpuzovaly než kontrolovaly AFK...
Proto jsem se rozhodl, abych tedy neměl jenom "blbé kecy" nebo "brek" jak by zde určitě mohl někdo ostře reagovat, udělat takovou "sondu do hloubi fishingu aneb jak to s těmi monstry je" každé měření probíhalo hodinu a já zapisoval minuty, ve kterých monstra skákala...
Pondělí 4.6.2012 23:00-0:00
23:XX
XX = 05, 09, 16, 18, 20, 22, 24,31, 36, 42, 47, 50, 53, 54, 58
15 mobů během hodiny
nejmenší pauza: 2 minuty (4x)
Úterý 5.6.2012 12:11-13:11
12:XX
XX = 14, 18, 19, 21- Kraken, 25, 33, 36, 37, 40, 44, 49, 54, 55, 58,(13h:) 09, 11
16 mobů
nejmenší pauza: 1 minuta (3x)
nejdelší pauza: 5 minut
Středa 6.6.2012 22:15-23
22:XX
XX = 19, 21, 25, 28, 34, 38, 41, 44, 46, 50, (23h:) 00, 05, 12
13 mobů
nejmenší pauza: 2 minuty
A proto se ptám
Je tohle normální, nebo mi chce nějaký odborník tvrdit, že je to "spehrovitost" ?
Teďka lovím zase, rozdílné to není, už to zapomínám psát, tudíž jsem psal jenom ucelená data z minulého týdne...
Se stovkovým fishingem se mi toto zdá přinejmenším jako dost slušná buzerace nebo je někde ve spheře něco špatně napsané, za nějaký fix nebo předělání si myslím, že budou všichni rybáři spokojeni, případně vyměním(e) za větší padavost mapek vyšších lvl
Za konstruktivní odpovědi a výstižné připomínky ostatních děkuji, jiným offtopic připomínkářům přeji nechť jim v zimě mráz prdel rozrthá
Lego
Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fishing - Monstra, spíše pro GM's
Protože z miningu si nekopneš něco, z čeho ti pak může padnout drát.Legolend píše:
Lego
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
z nejvyssi mozny vylovitelny lv 4 taky nepada drat, to neni dobry argumentDudek píše:Protože z miningu si nekopneš něco, z čeho ti pak může padnout drát.Legolend píše:
Lego
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
zato s miningu ti nepadne kouzelnyho nic, ber to obrazne
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Balron, LED,... Ring a bell?Raona píše: z nejvyssi mozny vylovitelny lv 4 taky nepada drat, to neni dobry argument
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Na lvl4? To sem teda jeste nevidel. Nejlepsi co jsem mel na lvl4 byl tak mozna LAL a Udead Harpy, a z tech pochybuju, ze pada wire.Kesemot píše:Balron, LED,... Ring a bell?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
padaMephist píše:Na lvl4? To sem teda jeste nevidel. Nejlepsi co jsem mel na lvl4 byl tak mozna LAL a Udead Harpy, a z tech pochybuju, ze pada wire.Kesemot píše:Balron, LED,... Ring a bell?
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tady nejde oto co padá z mapky ale oto jak je to přehnane stěma monstrama....stím souhlasím.... krapet to stahnout by bylo fajn Uplně mě to od rybaření odehnalo...
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Pokud se nemylim, tak se ty monstra stejne guardujou ne ?
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Na lodich těžko a ne na každem mole sou gardiAcarus píše:Pokud se nemylim, tak se ty monstra stejne guardujou ne ?
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
asi jak kdo, to guardeni monster se tyka nejspis lidi co chytaj ve Scara Brae, ja chytam s paladinem a serpenty si radsi zabiju +5 bordelem. Nez abych cekal az se mi serpenta doplazi do GZ a pokud se nepletu, tak pokud nechytas nekde v GZ tak ti do GZ ani monstrum nevleze. Pred krakenem musim utect, toho s palem fakt nedam Jinak souhlasim s Legem, na max skillu fishingu to skace az az. Muj pocit byl ze tak okolo 60-70 to skakalo snad min nez na ty 100. Taky bych byl pro ubrani monster, neni to prijemny odreagovani (rybareni) kdyz mam po kazdym 4-5 nahozeni monstrum, nedejboze po tom co zabiju serpentu, jednou nahodim a mam tam dalsiAcarus píše:Pokud se nemylim, tak se ty monstra stejne guardujou ne ?
edit: jinak toto tema se tu rozpitvavalo uz tolikrat a stejne to vysumelo a nejake "rozumne GM" stejne napise: "stav je OK" a tim to skonci. Skoda otloukat klavesnici.
Legie (navzdy!!)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
O důvod víc proč to zrušit )Acarus píše:Pokud se nemylim, tak se ty monstra stejne guardujou ne ?
Správce charity válečníků
To beru ...Raynor píše:O důvod víc proč to zrušit )Acarus píše:Pokud se nemylim, tak se ty monstra stejne guardujou ne ?
vzhledem k tomu, ze kdokoliv s rozhledem a schopnym makrem se danemu zlemu npc vyhne ...
ono jsou skakavost npc podminuje to, ze existuje z fishingu neco vic nez jen ryby ... takze resenim by mohlo byt, ze budou skakat polykaci vzkazu v lahvy a budou v telech ...
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pokud budou silnejsi nez sea serpent, tak jsou crafti rybari odrovnanyAcarus píše:takze resenim by mohlo byt, ze budou skakat polykaci vzkazu v lahvy a budou v telech ...
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
s tim bych souhlasil jen aby to nebyl zrovna ten kraken, protoze ten je da se rict nezabitelnej, alespon jsem tedy jeste nevidel zabityho krakena z fishinguAcarus píše:. ... takze resenim by mohlo byt, ze budou skakat polykaci vzkazu v lahvy a budou v telech ...
Legie (navzdy!!)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
)Acarus píše:To beru ...Raynor píše:O důvod víc proč to zrušit )Acarus píše:Pokud se nemylim, tak se ty monstra stejne guardujou ne ?
vzhledem k tomu, ze kdokoliv s rozhledem a schopnym makrem se danemu zlemu npc vyhne ...
ono jsou skakavost npc podminuje to, ze existuje z fishingu neco vic nez jen ryby ... takze resenim by mohlo byt, ze budou skakat polykaci vzkazu v lahvy a budou v telech ...
Takže mi monstrum vyskočí až vylovím láhev, nebo bude drop monster stejnej akorát se změní to, že jakmile vylovím vzkaz v láhvi tak mě k tomu vyskočí další monstrum co mě ho sežere a musím ho zabít? To by se ale v tomto případě muselo vyřešit lootování na lodi, jinak su bez mapek z rybaření
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Možná by si gm's měli uvědomit že hra má hráče bavit a né pruditAcarus píše:To beru ...Raynor píše:O důvod víc proč to zrušit )Acarus píše:Pokud se nemylim, tak se ty monstra stejne guardujou ne ?
Správce charity válečníků
Zatim na moři nelze lotit....
Já spíš nechápu, jak brácha mohl udělal 100% fishing ....
když jsem logl a vlezl na lod u molu, tak co 3 minuty to monstrum, a ryb jsem měl kolik za 30 minutek ? tak max. 10 kouzelných .. takže monstra jsou podle mě k ničemu ... když už zrušili monstra v dolech, kde se vyskytovala v 10x větším timeru...
když jsem logl a vlezl na lod u molu, tak co 3 minuty to monstrum, a ryb jsem měl kolik za 30 minutek ? tak max. 10 kouzelných .. takže monstra jsou podle mě k ničemu ... když už zrušili monstra v dolech, kde se vyskytovala v 10x větším timeru...
Co trénovat Fishing jen z mola bez lodi, když neskáčou monstra.Smoce píše:Já spíš nechápu, jak brácha mohl udělal 100% fishing ....