Opět a zase poklady

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Opět a zase poklady

Příspěvek od Arianna »

dekujeme za odpoved od Qvida, snad budou vsichni spokojeni i kdyz to je nemozne :)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Irto píše:
Arianna píše: Ne tady jde o to, ze kdyz uz se clovek v tom dungu patla nejakych 5 hodin tak by za to rad mel adekvatni odmenu. A co je na tom spatneho ze bychom tad radeji videli poklad adekvatni obtiznosti a casove narocnosti dungu? nechodime to pouze my. Jsou tady jeste MG kteri to taky davaji. A to ze to nikdo jiny nechodi je spatne.

A to ze si to dosel je sice pekne, ale rekl bych ze je celkem rozdil mezi ten dung jit a jit :) jo a jeste jsem rad ze joewara povazujes za skillera nebot taky ho povazuju za dobreho hrace takze jsme uz dva 8)
Ja nekde pišu něco o tom že to chodíte jen vy?
Co je to adekvátní odměna? (podle mě tam je a byly dle fotek pěkný poklady)
Chápu že by jste chtěli za 5 projítí mit složeny idealně 5 topek a citit se patřičně cool a skill ale to zde nikdy nebylo a mam obavu že ani nebude.
))))) Umis cist? tady se jedna o to jak je mozne ze low-medium dungy maji skoro stejny poklad jako high.... ale asi neumis , tak se mej
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Můžu se zeptat, jestli se balanc bude konat vylepšením pokladů v despu nebo zhoršením pokladů v Heroicu?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ja by som sa chcel spytat preco ked je toto server podporujuci "pvp" aj pvm preco vlastne ziadne poklady v PvP niesu... Tiez by som chcel nejake... Podla mna by mal mat clovek tolko mamonu aky je skill (skill ludia sa beru top dungov) ale v PvP sa nejak na to pozabudlo ( a lootit mihalovi po 50 regov alebo frakcnym hracom +5 kosti/platy rozhodne nie je pvp poklad :/ )
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

tak ja tipujem, ze poklad v pvp su mrtvi hraci, cize top pvper ide zabijat do despu a ma daco a nb pvper nakych kraftov, frakciu a mihala... alebo tak ))

by bola otazka, ake pvp a kde by si musel prejst a ako by tam bol poklad a vobec :)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Strigwyr píše:Ja by som sa chcel spytat preco ked je toto server podporujuci "pvp" aj pvm preco vlastne ziadne poklady v PvP niesu... Tiez by som chcel nejake... Podla mna by mal mat clovek tolko mamonu aky je skill (skill ludia sa beru top dungov) ale v PvP sa nejak na to pozabudlo ( a lootit mihalovi po 50 regov alebo frakcnym hracom +5 kosti/platy rozhodne nie je pvp poklad :/ )
Pojezdy dungu sou malo?:-) to co mate za 1 pojezd to hraci skladaji mesice...
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:Ja by som sa chcel spytat preco ked je toto server podporujuci "pvp" aj pvm preco vlastne ziadne poklady v PvP niesu... Tiez by som chcel nejake... Podla mna by mal mat clovek tolko mamonu aky je skill (skill ludia sa beru top dungov) ale v PvP sa nejak na to pozabudlo ( a lootit mihalovi po 50 regov alebo frakcnym hracom +5 kosti/platy rozhodne nie je pvp poklad :/ )
otazka: nedaval si foto do HP otom aky mas strasny mamon z pojezdov?
PS:pre pripad ze by si to v svojej "top" pamati nenasiel:
http://hp.rabble.cz/hotpic/zobraz/257
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Wallace píše: Ja nekde pišu něco o tom že to chodíte jen vy?
Co je to adekvátní odměna? (podle mě tam je a byly dle fotek pěkný poklady)
Chápu že by jste chtěli za 5 projítí mit složeny idealně 5 topek a citit se patřičně cool a skill ale to zde nikdy nebylo a mam obavu že ani nebude.
))))) Umis cist? tady se jedna o to jak je mozne ze low-medium dungy maji skoro stejny poklad jako high.... ale asi neumis , tak se mej[/quote]

Proc mě urážíš?
Ano číst umím a domnívám se že obtížnost dungu ve kterém není možný ress je srovnatelný s D0. Riziko tam proste je to ze končíš když zemřeš.
Tímto jen zařídíte a mám obavu že už jste zařídíly že ty poklady kde občas člověk mohl vyhrát sportku nebudou nikde, rozhodně nečekám lepší poklady v D0 takže výborná práce "umřela mi koza nevadí sousedovy chcipl býk".
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

Irto to se opravdu domnivas, ze riziko toho, ze te to nepusti k pokladu a toho, ze vsech cca 10 lidi tam necham E je stejne jo?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

spotrebak na behanie si predsa taky top true skiller ako ty bez problemov nalooti aj z toho mihala tak naco chces poklad v pvp ked nehras pre mamon? bud si priznaj konecne ze aj ty si rad nalootis drahe itemy, obzvlast ked je to od protivnika, alebo si stoj za tym co si povedal, neprekrucaj tu stale slova a hraj bez mamonu len s tymi 100k kt mas v banke.
ps: poklad v pvp mas pri zabiti pvm hracov ;)
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Joewar píše:Nevidim preco by malo byt na skodu, ze by sa nasla vyprava, ktora by chodila vyberat iba desp 1 s adekvatnym ohodnotenim... presla by ho 20x a potom by sa zzila s prostredim despisu a rozhodli by sa preskumat aj dalsie poschodia. ale momentalna motivacia ist d1 je nulova.
podla tejto teorie by sa mal dat doplnovaci poklad aj k mustangovi do riše.
Joewar píše: A co som tym chcel povedat je, ze ada pre mna nepredstavuje top item ani zdaleka tak ako top zbran :)
pre mňa top zbran nie je taka top ako pre teba, pre mňa je top krabka a rare veci, takže som tiež nespokojny a napíšem si topik ;). čo tak byť trošku objektívny a nebyť len egocentrik? A tie topzbrane mate podla fotky na hotpikoch tak prečo tie tempesty za rangov nenosite (*milašek*)?
Joewar píše:Problem je ten, ze ty porovnavas uplne 2 rozdielne typy narocnosti. Sanca na vylah ma z mojho pohladu ovela vacsi vyznam ako iba to, ze umre clen vypravy a vyprava sa nasladne nedostane k "vytuzenemu pokladu". Nehovorim, ze tuto dajme tomu "sikovnost" dojst dungeon bez smrti netreba ocenit ale rozhodnie nie takto ako sa to deje teraz.
Ked sme sa naposledy rozpravali tak ten dung ste s ari uznali za naročny hlavne z toho dôvodu, že sa musíš stále sústrediť a hrať na 100% zatial čo v despe si môžeš dať chvilku pohov ved ta resnu. A vylahať sa tam da, ved aj topskiller bimbo tam lahol, takže to asi naročne bude :)
Joewar píše:Ked sa teda zda gmkam, ze davaju prilis do despov tak nech uberu z tychto low dungeonov aby nastala aka taka rovnovaha... Nejde mi o to, ze ked "nemozem" mat ja taky poklad z heroiku tak nech ho nema nikto. Chcem len aby nastala rovnovaha.
Vážne to tak vypadá, že ak nie ja tak ani oni. A čo je na tom, že GMka motivujú hráčov aby chodili dungy? To by si si mal vybaviť s bratom, lebo ten plakal ze tu nehra nikto a nema koho pojizdet (aj ty hraš PKčko) a teraz je zas zle ze maju viac mamonu v malych dungoch?
Joewar píše:Nepovedal by som, ze destrovia maju az o tolko vyraznejsi dmg akurat zaplnili dieru, ze nemusis nosit top zbrane a mas dmg ako boh :) porovnat si teda klasickeho wara s master vikom a destra s halou tak by sme sa dostali na priblizne rovnaku uroven podla mojich odhadov... akurat v prieraznosti by bol rozdiel.
A chceš mi povedať, že do dungov chodia klasicky warovia s mastermi a top zbranami? Toto nie je porovnávanie hrušiek s jablkami? Ale ok, porovnaj obyc wara s berserkou a destra s berserkou .... zas tam vidim vyrazny rozdiel :)
Joewar píše:Krizovky
Takže ak nbikovia v cove stravia 11 hodin a dojdu to, maju mať v poklade topka, ada, rare veci lebo mali krizovky a ten dung je dlhy? Nie, ten dung nie je dlhy, len vyprava nešikovná. Ale tak ste momentálne jediná skupina ktora je tu TOP, takže sa to naučíte, nachodíte a budete to dávať za 3-3,5 hodiny ako to dával ara ... (moja najrychlejšia D1 bola 1:45 a to som ju nebol tolkokrat čo vy)
Joewar píše:Ale ked su pre teba tie despy take jednoduche, ze to das v 6tich ludoch za 4 hodiny tak ti s arim podarujem sponzorsky dar 2M ak to zvladnes.
Až budem mať čas tak to kludne skúsim ... a o 2M mi nejde, kedže už nehrám tak aktívne a gp ma absolutne nezaujimaju ;)
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Joewar píše:Hmm cim by som tak podlozil moje tvrdenie... Som jednoducho toho nazoru, ze ist dungeon sa sklada z urcitych faz. Prirovnam to teda k obedu:
priprava - nakup surovin na varenie (obopisovanie ludi nahananie ich na ts, na miesto odchodu)
priebeh - varenie (samotny priebeh dungeonu)
odmena - obed (delenie pokladu)
ak to niekto nechape smola...
neozivoval som to za ucelom natahovania sa o takychto veciach.

poprosil by som teda niekoho kompetentneho keby sa mohol vyjadrit.
:D takže v recepte sa musia upraviť časy, na koláč potrebujete 2,5hodiny v závislosti ako rýchlo jete a nakupujete :D
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Páči sa mi tu, ako hrači čo chodia s K a Harpagonmi len do počtu (nie kvoli skillu) skáču :). Je to zabavne :)

Strigwire ako napísal Shadowsong, utireť si názory a potom ich prezentuj (ak si schyzofrenik tak sa ospravedlnujem). Okrem toho, ten s tymi 50 regami ta dal 1 vs 1 v pvp (fotku mam takže až mi aktivuju acc na hotpikoch tak ju ukázem svetu) a to je všetobecne zname, že ja som tu naj lamka a ty sa predstavuješ ako TOP PVPer ... a teraz čakám vyhovorky
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

pro mihala:lepsi chodit s K bo harpagonama nez s nakejma Empovcema :D
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Jiri píše:pro mihala:lepsi chodit s K bo harpagonama nez s nakejma Empovcema :D
nejaky argument bude? alebo len našepkane od ariho, joa alebo bimba? ked tak na icq, nech tu nespamujeme ;)
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

Mihal píše:
Jiri píše:pro mihala:lepsi chodit s K bo harpagonama nez s nakejma Empovcema :D
nejaky argument bude? alebo len našepkane od ariho, joa alebo bimba? ked tak na icq, nech tu nespamujeme ;)

nene nebude nic :P
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Mihal píše:Páči sa mi tu, ako hrači čo chodia s K a Harpagonmi len do počtu (nie kvoli skillu) skáču :). Je to zabavne :)

Strigwire ako napísal Shadowsong, utireť si názory a potom ich prezentuj (ak si schyzofrenik tak sa ospravedlnujem). Okrem toho, ten s tymi 50 regami ta dal 1 vs 1 v pvp (fotku mam takže až mi aktivuju acc na hotpikoch tak ju ukázem svetu) a to je všetobecne zname, že ja som tu naj lamka a ty sa predstavuješ ako TOP PVPer ... a teraz čakám vyhovorky
vyhovorka jasne povie ze toto nebul on :D
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Ach mihal tolko si tam toho rozpisal, ze som cely smutny :) iba tak v skratke odpoviem na co si spominam, ze tam teda bolo. K tempestom pride mi to nepotrebny kram s uplne smiesnym dmg oproti meele dmg akurat ma peknu farbu a ranga teda casto nehram. Podla mna je d1 samostatna jednotka podobna EP1, kdezto nevidim dovod preco risu delit na 2 casti. S tym master vikom som chcel naznacit, ze aj v minulosti si vedel s malym poctom mat dobry dmg takze to nie je ziadny objav. Chcel by som to vidiet teda ako skapem za klera a nedam war a budem oddychovat :D pockal by som asi velmi kratko a mali by sme sukromnu party v brite u ressera. To je sice pekne, ze by tam boli NBici 12 hodin ale treba porovnat aj narocnost dungeonu a nie iba cas.

Dalej sa tu uz nechcem dotahovat dosiahol som svojho a dockal som sa rozumnej odpovede od GMka co bolo mojim cielom tak nevidim dovod tu nieco dalej riesit. Keby nieco konzultacne hodiny mam na ICQ 24/7 ked budem online odpisem ak by mal niekto nieco na srdci :)
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Joewar píše:Ach mihal tolko si tam toho rozpisal, ze som cely smutny :) iba tak v skratke odpoviem na co si spominam, ze tam teda bolo. K tempestom pride mi to nepotrebny kram s uplne smiesnym dmg oproti meele dmg akurat ma peknu farbu a ranga teda casto nehram. Podla mna je d1 samostatna jednotka podobna EP1, kdezto nevidim dovod preco risu delit na 2 casti. S tym master vikom som chcel naznacit, ze aj v minulosti si vedel s malym poctom mat dobry dmg takze to nie je ziadny objav. Chcel by som to vidiet teda ako skapem za klera a nedam war a budem oddychovat :D pockal by som asi velmi kratko a mali by sme sukromnu party v brite u ressera. To je sice pekne, ze by tam boli NBici 12 hodin ale treba porovnat aj narocnost dungeonu a nie iba cas.

Dalej sa tu uz nechcem dotahovat dosiahol som svojho a dockal som sa rozumnej odpovede od GMka co bolo mojim cielom tak nevidim dovod tu nieco dalej riesit. Keby nieco konzultacne hodiny mam na ICQ 24/7 ked budem online odpisem ak by mal niekto nieco na srdci :)
Len v skratke a vysvetlenie aj pre ostatnych. EP1 je samostatna, kedze do EP2 sa da ist bez prejdenia jednotky :). To s ríšou vs D1 stále platí. Ano mal si dobry dmg s master vikom lenže toho nemal kazdy a v dnešnej dobe za tretinovu cenu maš rovnaky dmg, čiže je dostupnejší ... A k tym tempestom, prečo si si ich vždy vydražil ked su tak zle? A k skapínaniu .... v despe si môžeš dovoliť zomrieť (nehovorim že nedas war) ale v HT ked zomrieš dostaneš možnost ist k pokladu čo je aj v nejakom hodinovou dungu kdežto HT trva tak 2-3
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Som zasadne proti tomu, aby sa v heroikoch objavovali TOPka a dobre poklady kedze ako som videl daju si to 2 ludia aj 3x za sebou.
V despe sa da lahnut v 10 ludoch aj v druhej miestnosti takze tam by mal byt poklad v kazdom poschodi 2x hodnotnejsi aby sa to vyrovnalo narocnosti a casovo...

Takze v heroiku immortalnom davat do pokladu max 1 elven log, to je hodnota toho pokladu vzhladom na narocnost dungu kedze je to asi ako cvts. Tak to uz pochop Mihal ze vsetci vieme ze ti vyhovuje mamon v heroiku co je EZ dung takze malo by sa to zatrhnut take lahke mamonenie.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Odpovědět