A v jakejch dungach ze to bude? Ten kram na +7 a +9?
To jestli je to dobry nebo ne je mi jedno, ale ptam se takle..
Bude to v dungach ktery se daj poject?
Nelibi se mi to> Je to nekorektni chovani od GM (ostatne proc me to prekvapuje). Bylo tak obtizne dat dopredu echo. Sam si dobre vzpominam, jak kdyz se to zavadelo, tak jak to byl super skvelej napad a GM se tim placali po zadech. Stacilo treba zase zdrazit zbrane, ale zrusit to cele? Nechapu. Zvlast smutne to je pro lidi co si to nenakoupili na trhu, ale poctive vychodili z dungu a tech mc uz meli vic..
ale tak jako zase si myslim ze kdyby joo chtel byt pro lidi tak by to dal tyden do predu do novinek a lidi by si ty zbrane udelali a pak by se zas tak moc nekricelo..
Děkujeme za další "úžasnej" výmysl. To je samý omezování, snižování, rušení..a pak to má člověka bavit. Co takhle udělat občas něco co by se hráčům líbilo a motivovalo je tady hrát.
Podle toho, co tu píšete ale hrát nechcete. Chcete přijít na trh a mít vše pod nosem.
Trochu z jinýho soudku. Co jsem koukal, poklady se ve všech dungách zvýšily a jsou častější. Ale toho si určitě nikdo nevšiml
Redde, máš pravdu. Jsi gm a tak si můžeš dělat, co chceš. Klidně i tenhle shard úplně zničit. Jenom nás, prosím, nenuť jásat automaticky nad každým tvým nápadem.
I když dejme tomu, že je to dobrý nápad. V tom případě by byla aspoň slušnost varovat lidi předem.
Nápady od gm jsou prostě for fun nevim na trhu recyklator prostě pohoda člověk došel potavil ty šunty co padaj.... a udělal si pořádnej kvér zachvíli tu budem běhat s pitchforkama to aspon bude hra.... davat 10 monstra pul hodiny.... dal už to nema ani cenu komentovat prodtě Reed je přesvědčenej žema další dobrej nápad jak zrušit DP... GL
Lamz píše:Nápady od gm jsou prostě for fun nevim na trhu recyklator prostě pohoda člověk došel potavil ty šunty co padaj.... a udělal si pořádnej kvér zachvíli tu budem běhat s pitchforkama to aspon bude hra.... davat 10 monstra pul hodiny.... dal už to nema ani cenu komentovat prodtě Reed je přesvědčenej žema další dobrej nápad jak zrušit DP... GL
jop dejme hracum spawn na +9 halu, zrusme ostatni zbrane, dyt prece je nejlepsi hala a kopat by mel jit jenom myth ostatni je sunt k nicemu. Naco prece ostatni veci...
Počkejte ,až to bude hotový ne? Třeba to bude dobrý,zábavný a dobrý spestření hry ,třeba taky ne .... . Každopásně s Reddem musim souhlasit o těch lidech , co stojí na trhu .
Ani me se tedy moc napad nelibi, zas to bude tahani MC do dungu, kdyz nebudu mit zbran tak proste budu mit smulu, protoze si nejdriv budu muset bez ni s MCckama dojit nekam do lehciho dungu. Sice se snazi nekdo z toho udelat zajimavost, ale mezi nami mi to tedy moc zajimave neprijde. A aby to podle gm bylo jeste zajimavejsi, tak tu zacne s nejakymi kvestiky, stejne to nic nemeni na tom ze pro zbran si musime do dungu a ne na trh
Tahle změna nevypadá zle, pokud opravdu MC budeme moct uplatnit i na nějakých nových questíkách, kde bude možné získat i jinačí věcičky třeba, proč ne. Těším se na to.