Fnuk

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

tak to ja si zasekam :(

edit: do p**e :(
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Johny Matovic píše:Pls pockajte s tim kristofom este tak dva mesiace :p
ja uz to mam hotove, jen nekdo kdo rozda tresty ja to delat nechi by vsichni moc plakali.
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Acarus píše:
Johny Matovic píše:Pls pockajte s tim kristofom este tak dva mesiace :p
ja uz to mam hotove, jen nekdo kdo rozda tresty ja to delat nechi by vsichni moc plakali.
Oj, to bude husto v kobkach vezenskych...joooj :wink:

... a kdyz uz jsme u tech dropu a pokladu.. Hele, pada jeste vubec elfi tetiva z Elfu?... Tusim jsem se na to uz ptala asi na podzim u postavy Ranger, ale neda mi to tak se ptam opet:wink: ... neni ji mozne splasit, ehm... Kdo ji ma ten jiste neproda :) ...
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

zverenjite pak zase seznam tech hlasek? minule sem se u toho docela pobavil..
(a kdyby nekdo mel ten minulej tak sem s nim, nemuzu ho najit)
hemeneks more gadzo vazelina!
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

*Fnuk* jsem makal jak sroub abych to odsekal a mohl jit hrat a ono mi to napise ze trest je na jeden den :( *fnuk*
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Perseus píše:
Wilson píše:
Perseus píše:E: A když už se jde podívat jak výprava šlape dung je strašně moc směšné když začne rozkopávat z nudy nebo divné úchylky lidi po celý místnosti u molochů. Tomu se nedá říci jinak než demence.....
ste to asi davali z jednoho policka :p
4-5 polí
Takze za tohle můžeš ty?Ty si .................. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

2 dny jailu je soucast trestu u vsech zavrenych pri teto sprostacke akci.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Když tak na ty prohřešky koukám, tak kam se hrabe Redd na Sofi :-)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od Rytir Grunwald »

No myslím, že je dobře že tyto sprosťácké akce se konáji. Každý občas utrousí nějaké to sprosté slovo to je jasné. Ale měli by se snažit lidi trošku ovládat. Když se něco nepovede tak to naštve to je samozřejmý a pochopitelný. Ale někoho urážet a podobně to už pochopitelné není, každopádně jsem rád, že tyto akce probíhají. Když jsem teď koukal na prohřešky tak ve světě bude asi teď na dva dny klídek :D
Je lepší žít den jako lev. nežli sto let jako ovce.

Bailien ( cleric )
Templarsky Rytir ( Paladin )
Jihlavsky Kral ( Nekromancer )
William Wallace ( craft )
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: ..

Příspěvek od Enquea »

Rytir Grunwald píše:No myslím, že je dobře že tyto sprosťácké akce se konáji. Každý občas utrousí nějaké to sprosté slovo to je jasné. Ale měli by se snažit lidi trošku ovládat. Když se něco nepovede tak to naštve to je samozřejmý a pochopitelný. Ale někoho urážet a podobně to už pochopitelné není, každopádně jsem rád, že tyto akce probíhají. Když jsem teď koukal na prohřešky tak ve světě bude asi teď na dva dny klídek Very Happy
Uz mam odsekano na 2 acc... takze pocitam jeste tak 10x 100 logu za zbyvajici, protoze prez tu nejnizsi mez 100logu se asi dostanu vsude :)

BTW: Nejde udelat script do yoka, ze kdyz napisu nakou takovou vec a chci ji rict tak mi to nedovoli?:)
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: ..

Příspěvek od Rytir Grunwald »

Uz mam odsekano na 2 acc... takze pocitam jeste tak 10x 100 logu za zbyvajici, protoze prez tu nejnizsi mez 100logu se asi dostanu vsude :)

BTW: Nejde udelat script do yoka, ze kdyz napisu nakou takovou vec a chci ji rict tak mi to nedovoli?:)
No ja jsem sebe nikde neviděl takže ja vesele půjdu kopat do dolu :) a leze to děsně pomali takže je to taky takové malé vězení :( . To se teď budeš nudit ne? Odsekané postavy ale stejně budeš muset být v jailu dva dny.
Je lepší žít den jako lev. nežli sto let jako ovce.

Bailien ( cleric )
Templarsky Rytir ( Paladin )
Jihlavsky Kral ( Nekromancer )
William Wallace ( craft )
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Stav 11.3. v 9:00

Pocet jailovanych acc: 72
Pocet logu:
34 x 100
2 x 200
18 x 500
9 x 1000
3 x 1500
5 x 2000
2 x 2500
1 x 3000

Coz je cca 42k logu.
Statistika je bez zaruky :) uz na prvni pohled je videt ze je 72 acc a scitam 74 trestu... delaj mi v tom bordel tresty typu 2000 + 100 logu :(
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Lidi asi zapomneli, ze se i ty vyhvezdickovany slova pocitaj :P Kaji/Sofi, pocitaly se? :) Lidi si myslej ze se za spr*ste_vyhv*zdickovane_sl*vo schovaji :/
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Amadeus píše:Lidi asi zapomneli, ze se i ty vyhvezdickovany slova pocitaj :P Kaji/Sofi, pocitaly se? :) Lidi si myslej ze se za spr*ste_vyhv*zdickovane_sl*vo schovaji :/
Pocitaji se i umyslne zkomolena sprosta slova. Na jejich vyznamu to nic nemeni.

Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

..mno ja bych, Enqueo, radu mela :) ...Mozna jsem tim nekomu tim i trapna, ale je lepsi hodit nadavku v realu u kompu, pripadne do hry v prekladu :lol: ...ja na to mam cisla...ac sama nenadavam ani v tech cislech :wink: ...je to prostych jedenast cisel a je je i legrace, kdyz se pouziji a prejde te vztek :) ... hlavne te pak neprekvapi akce jail :)
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Kaj píše: Pocitaji se i umyslne zkomolena sprosta slova. Na jejich vyznamu to nic nemeni.
lasrany zagy ? 8)

... Vision vs Speech test ...
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

K výlehům a pokladům a tak. Všichni co tu řvou o to, aby se nelehalo a aby byly všude poklady určitě plácaj i v topiku o špatný ekonomice a jak ji napravit. Tak jenom jedna poznámka panstvo. Pokud nebudete nikde nic ztrácet, nikde o nic přicházet, tak kde se pak má vzít poptávka po zboží ? Totiž ty výlehy jsou jedním ze základních a velice přirozrným odlivem peněz ze světa. Dyť se jenom podívejte na vývěsku a srovnejte nabídku teď a já nevim před jakou dobou, dejme tomu dva tři roky. Dneska je každej druhej, co druhej, i víc, o tom, jak se prodávaj sochy, topka, dráty a já nevim co ještě všecko. A pak tady někdo vykládejte, že když vyleháte v dungu, tak jste naprosto na mizině a že vás to zničilo. Haha.
Kelnor - Člen Spolku
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Rytir Grunwald píše:No myslím, že je dobře že tyto sprosťácké akce se konáji. Každý občas utrousí nějaké to sprosté slovo to je jasné. Ale měli by se snažit lidi trošku ovládat. Když se něco nepovede tak to naštve to je samozřejmý a pochopitelný. Ale někoho urážet a podobně to už pochopitelné není, každopádně jsem rád, že tyto akce probíhají. Když jsem teď koukal na prohřešky tak ve světě bude asi teď na dva dny klídek :D
jenze problem je ze se nerozeznava kdyz nekomu nadavam a kdyz se bavim nekde v soukromi s kamosem.. ja treba bezne pouzivam v rozhovorech s jednim konkretnim kamosem prumerne jedno vulgarni slovo na vetu, a to i v realu.. a nechapu za co bych mel bejt trestanej kdyz jemu to nevadi a nikdo jinej to neuvidi, akorat gm v logu..
Kelnor píše:...
a nejses ty nakej chytrej? :p
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Dave Lister píše: a nechapu za co bych mel bejt trestanej kdyz jemu to nevadi a nikdo jinej to neuvidi, akorat gm v logu..
Ale urcite chapes. Logy je jen vypis textu, neukazuji kde byla slova pronesena, v jakych souvislostech, komu byla urcena, kdo je videl apod. Pokud nahodou jsou z logu jasne polehcujici okolnosti napr. kdyz hrac prohlasi "ja jsem ale debil", tak samozrejme primhourime oko a danou vec nezapocitavame. Ale obecne plati, ze to rozlisit nelze a proto take plati obecna pravidla slusneho vyjadrovani bez ohledu na situaci.

Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

nechapu.. (takovy to s tim zalobcem a soudcem tady zjevne neplati..)
jediny co chapu je ze se nikdo nechce hrabat v tom logu tak podrobne aby to zjistoval..
Odpovědět