edit: do p**e

Oj, to bude husto v kobkach vezenskych...jooojAcarus píše:ja uz to mam hotove, jen nekdo kdo rozda tresty ja to delat nechi by vsichni moc plakali.Johny Matovic píše:Pls pockajte s tim kristofom este tak dva mesiace :p
Takze za tohle můžeš ty?Ty si ..................Perseus píše:4-5 políWilson píše:ste to asi davali z jednoho policka :pPerseus píše:E: A když už se jde podívat jak výprava šlape dung je strašně moc směšné když začne rozkopávat z nudy nebo divné úchylky lidi po celý místnosti u molochů. Tomu se nedá říci jinak než demence.....
Uz mam odsekano na 2 acc... takze pocitam jeste tak 10x 100 logu za zbyvajici, protoze prez tu nejnizsi mez 100logu se asi dostanu vsudeRytir Grunwald píše:No myslím, že je dobře že tyto sprosťácké akce se konáji. Každý občas utrousí nějaké to sprosté slovo to je jasné. Ale měli by se snažit lidi trošku ovládat. Když se něco nepovede tak to naštve to je samozřejmý a pochopitelný. Ale někoho urážet a podobně to už pochopitelné není, každopádně jsem rád, že tyto akce probíhají. Když jsem teď koukal na prohřešky tak ve světě bude asi teď na dva dny klídek Very Happy
No ja jsem sebe nikde neviděl takže ja vesele půjdu kopat do dolu
Uz mam odsekano na 2 acc... takze pocitam jeste tak 10x 100 logu za zbyvajici, protoze prez tu nejnizsi mez 100logu se asi dostanu vsude
BTW: Nejde udelat script do yoka, ze kdyz napisu nakou takovou vec a chci ji rict tak mi to nedovoli?:)
Pocitaji se i umyslne zkomolena sprosta slova. Na jejich vyznamu to nic nemeni.Amadeus píše:Lidi asi zapomneli, ze se i ty vyhvezdickovany slova pocitajKaji/Sofi, pocitaly se?
Lidi si myslej ze se za spr*ste_vyhv*zdickovane_sl*vo schovaji :/
jenze problem je ze se nerozeznava kdyz nekomu nadavam a kdyz se bavim nekde v soukromi s kamosem.. ja treba bezne pouzivam v rozhovorech s jednim konkretnim kamosem prumerne jedno vulgarni slovo na vetu, a to i v realu.. a nechapu za co bych mel bejt trestanej kdyz jemu to nevadi a nikdo jinej to neuvidi, akorat gm v logu..Rytir Grunwald píše:No myslím, že je dobře že tyto sprosťácké akce se konáji. Každý občas utrousí nějaké to sprosté slovo to je jasné. Ale měli by se snažit lidi trošku ovládat. Když se něco nepovede tak to naštve to je samozřejmý a pochopitelný. Ale někoho urážet a podobně to už pochopitelné není, každopádně jsem rád, že tyto akce probíhají. Když jsem teď koukal na prohřešky tak ve světě bude asi teď na dva dny klídek
a nejses ty nakej chytrej? :pKelnor píše:...
Ale urcite chapes. Logy je jen vypis textu, neukazuji kde byla slova pronesena, v jakych souvislostech, komu byla urcena, kdo je videl apod. Pokud nahodou jsou z logu jasne polehcujici okolnosti napr. kdyz hrac prohlasi "ja jsem ale debil", tak samozrejme primhourime oko a danou vec nezapocitavame. Ale obecne plati, ze to rozlisit nelze a proto take plati obecna pravidla slusneho vyjadrovani bez ohledu na situaci.Dave Lister píše: a nechapu za co bych mel bejt trestanej kdyz jemu to nevadi a nikdo jinej to neuvidi, akorat gm v logu..